הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נעליים רחבות/צרות

• פותח/ת השרשור ofir135
  • פורסם בתאריך

ofir135

משתמש פעיל
728
371
נק' מוניטין:
661
728
371
עד עכשיו התאמנתי יחף, בקרוב כנראה שכבר לא אוכל אז אני מחפש נעליים. בגלל שהתאמנתי עד עכשיו יחף אני מחפש נעליים שטוחות, מקסימום בעתיד אקנה גם עקב אם ארגיש צורך בסקוואט.
ניסיתי למצוא מה מתאים לי לפי נושאים ישנים פה בפורום, אבל יש לי קצת בעיה, יש לי פלטפוס שגורם לרגל סוג של להסתובב ולאגור טיפה שומן כדי ליצור אשליה של גשר (ללא הצלחה, עדיין אין לי גשר חח. חבל שהרגל שלי לא מבינה את זה, זאת אשליה בלבד בלי יתרונות, לפחות זה מה שהאורטופד אמר) ויוצא שהחלק הקדמי של הרגל שלי רחב, לעומת החלק האחורי שהוא צר.

אני מעדיף להשקיע בנעל ראשונה כמה שפחות.
בהתחלה חשבתי על אולסטאר כברירת מחדל אבל ראיתי שהיא מאוד צרה וזה מורגש, ואני יודע שבנעלי ריצה תמיד זה מורגש לי, תמיד באיזהשהוא שלב הנעל נקרעת באזור של הזרת איפה שהרגל רחבה יותר, וגם הרגל הרבה פעמים "יורדת" קצת מהסוליה. אז אולסטאר ירד מהראש.
חשבתי על ואנס אבל אני לא יודע כמה זה באמת רחב יותר, וגם נראה שהסוליה שלה די גבוהה, אז גם זה כנראה ירד (אלא אם תגידו אחרת ממה שהבנתי).
ראיתי כל מיני דברים כמו סאבו דדליפט וכו, אבל אני לא יודע מה מתאים לי, נעל רחבה, נעל צרה, משהו אחר...?
אז השאלות שלי:
1. למישהו יש את אותה תופעה כמו שלי עם הרגל רחבה-צרה? ולמי שיש את זה- איזה נעל מצאתם שמתאימה לסיטואציה?
2. למי שיש פלטפוס- כל נעל שטוחה שמתאימה לדדליפט תהיה נוחה בלי מדרסים?
3. המלצה לנעל שמתאימה למה שאמרתי?
תודה רבה.
Screenshot_2021-08-05-18-31-17-624_com.whatsapp.jpg

לי יש פלטפוס, אבל בעזרת כל מני תרגילים לחיזוק כף הרגל ושימוש רק בנעליים רחבותת ומינימליסטיות אני יודע לחקות קשת יעילה, היום אחרי בערך 3 שנים של זה פונקציונלית כבר אין לי פלטפוס.

לגבי הנעליים, יש לך כמה חברות טובות, אני אישית ממליץ על הנעל הזאת:
https://www.reebok.com/us/reebok-power-lite-mid-men-s-training-shoes/G55580.html
אולי הייתי מוריד מידה כי אני מוריד את הסוליה הפנימית שהיא די עבה וזה נותן לך עוד הרבה מקום בנעל.
אם לא זאת יש לך את הסאבו גודליפט או דדליפט פרו שקצת יותר צרות אבל עדיין טובות מאוד, שממסגרות טוב את כף הרגל, או את ה-ursus או vivobarefoot שהן מינימליסטיות ביותר.

אין נעליים שטוחות טובות לסקוואט בשוק, כי זה יצטרך סוליה קשה, ואין.
יש לך את הסאבו גודליפט שיש להן סוליה קשיחה עם עץ בפנים

יש דרכים לשפר את הגמישות בעקב ולהעלים את הצורך בהגבהה למי שצריך?
How to Screen Ankle Mobility
The Squat Fix: Ankle Mobility Pt 2
How to Improve Ankle Mobility

אין לי כח לקרוא פה הכל אבל יש לי כף רגל רחבה ופלטפוס ואני מאד מרוצה מהסאבו דדליפט שלי. גם מהursus שלי אני מרוצה אבל הן עולות כפול מהסאבו ואני לא רואה באמת סיבה להזמין אותן לא במבצע מיוחד או משהו

לא קראתי את כל התגובות אבל פחות או יותר הבנתי את הלך הרוח.

אם בא לך משהו ממותג לך על מטקון של נייק ואם בא לך משהו ברמה גבוהה יותר אבל פחות מוכר
תקנה נעליים של vivo berfut
נעל רחבה שטוחה ונוחה מאוד למבנה רגל כמו שלך בצילום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית