עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה הרבה או קצת?נראה לי שזה המינון..50 מק"ג לכדור.
מז"א אין לי מה לגעת? יש לי חבר 22 אחוז ותוך חודשיים הקלן עשה לו פלאים.20 אחוז שומן אין לך מה לגעת בקלן, אתה יכול להגיע לתוצאות יפות רק מדיאטה ואחרי זה להוסיף
לא מכיר קלן 50מ"ג
זה הרבה או קצת?
מז"א אין לי מה לגעת? יש לי חבר 22 אחוז ותוך חודשיים הקלן עשה לו פלאים.
מצאתי ב EBAY של 50 מוכר אמין, או שזה 40, אני לא זוכר ממשהכוונה שעל 22 אחוז שומן בעזרת תזונה נכונה בלבד אפשר לראות תוצאות מדהימות, חבל לבזבז את הקלן על אחוז שומן כזה, שתגיע בעזרת התזונה ל14-13 אחוז שומן, ותרצה לרדת עוד אז תשלב את הקלן
ו50 מק''ג זה הרבה רוב הקלנים הם 40 מק''ג ויש גם של 20 מק''ג, גם אני אישית לא מכיר של 50 מק''ג
מצאתי ב EBAY של 50 מוכר אמין
וכל הקטע שיש לי חבר שהיה על 22 אחוז, ותוך חודשיים עם הקלן ותזונה ירד הרבה אחוזי שומן.
וסתם שאלה אם אני על 20% ועושה מסה,מאזן חיובי ומשתמש בקלן, אז זה לא ישפיע בכלל?
אני כבר 7 חודשים במסה, אני רוצה לאבד כמה שפחות מסה ולהיות חטוב כמה שיותר מהרקלן במסה יוכל לעזור לך לעלות פחות שומן, לא אפקטיבי ולא מומלץ..
בנוסף גם בלי תוכנית תזונה קבועה ומסודרת וגרעון קלורי מספק אתה לא תראה תוצאות גם עם קלן..
בקיצור, באחוז שומן כזה ממש קל לרדת בעזרת גרעון קלורי בלבד ובגלל זה ההמלצה היא להתחיל עם קלן באחוז שומן נמוך יותר, אחרי הכל זאת החלטה שלך, אתה מודע לתופעות לוואי ולאופן השימוש?
ויכול להיות שהמוכר אמין, השאלה עם הקלן אמין אני אישית לא שמעתי על קלן 50 מק''ג אבל חכה לעוד תגובות..
טוב חיפשתי את המוצר שאמרת באיבי ואין לי מושג מה זה אבל קלנבוטרול זה לא..
אין שום סיכוי ש EBAY יאשרו מכירה של מוצר כזה.מצאתי ב EBAY של 50 מוכר אמין, או שזה 40, אני לא זוכר ממש
חיפשתי בגוגל וזה מה שמצאתי על CLEN-50יכול להיות שזה תוסף תזונה שנתנו לו תשם קלן יש גם תוספי תזונה שקוראים להם דיאנבול ואנאבר זה לא אומר שזה החומרים האמיתיים
לך על קלן מוכר לפי דעתי , אף אחד לא ניסה והיתנסה בקלן שהצגת לך על קלן של וורמוגה אוו מדיטקחיפשתי בגוגל וזה מה שמצאתי על CLEN-50
![]()
זה נראלי אמיתי, לא?