הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ CLEN-50

TheNoob

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
0
23
0
אני יודע שCLEN זה שורף שומן טוב, אבל יש לי כמה שאלות
מה אומר ה 50? והאם זה רלוונטי שאני במסה על 20 אחוז שומן?
ואם אפשר לדעת תוך כמה זמן בערך אני ירד לאחוז שומן נמוך?
תודה

20 אחוז שומן אין לך מה לגעת בקלן, אתה יכול להגיע לתוצאות יפות רק מדיאטה ואחרי זה להוסיף
לא מכיר קלן 50מ"ג

• פותח/ת השרשור
נראה לי שזה המינון..50 מק"ג לכדור.
זה הרבה או קצת?
20 אחוז שומן אין לך מה לגעת בקלן, אתה יכול להגיע לתוצאות יפות רק מדיאטה ואחרי זה להוסיף
לא מכיר קלן 50מ"ג
מז"א אין לי מה לגעת? יש לי חבר 22 אחוז ותוך חודשיים הקלן עשה לו פלאים.

זה הרבה או קצת?

מז"א אין לי מה לגעת? יש לי חבר 22 אחוז ותוך חודשיים הקלן עשה לו פלאים.

הכוונה שעל 22 אחוז שומן בעזרת תזונה נכונה בלבד אפשר לראות תוצאות מדהימות, חבל לבזבז את הקלן על אחוז שומן כזה, שתגיע בעזרת התזונה ל14-13 אחוז שומן, ותרצה לרדת עוד אז תשלב את הקלן

ו50 מק''ג זה הרבה רוב הקלנים הם 40 מק''ג ויש גם של 20 מק''ג, גם אני אישית לא מכיר של 50 מק''ג

• פותח/ת השרשור
הכוונה שעל 22 אחוז שומן בעזרת תזונה נכונה בלבד אפשר לראות תוצאות מדהימות, חבל לבזבז את הקלן על אחוז שומן כזה, שתגיע בעזרת התזונה ל14-13 אחוז שומן, ותרצה לרדת עוד אז תשלב את הקלן

ו50 מק''ג זה הרבה רוב הקלנים הם 40 מק''ג ויש גם של 20 מק''ג, גם אני אישית לא מכיר של 50 מק''ג
מצאתי ב EBAY של 50 מוכר אמין, או שזה 40, אני לא זוכר ממש
אבל בקרה מקרה כל הקטע שיש לי חבר שהיה על 22 אחוז, ותוך חודשיים עם הקלן ותזונה ירד הרבה אחוזי שומן.
וסתם שאלה אם אני על 20% ועושה מסה,מאזן חיובי ומשתמש בקלן, אז זה לא ישפיע בכלל?

מצאתי ב EBAY של 50 מוכר אמין
וכל הקטע שיש לי חבר שהיה על 22 אחוז, ותוך חודשיים עם הקלן ותזונה ירד הרבה אחוזי שומן.
וסתם שאלה אם אני על 20% ועושה מסה,מאזן חיובי ומשתמש בקלן, אז זה לא ישפיע בכלל?

קלן במסה יוכל לעזור לך לעלות פחות שומן, לא אפקטיבי ולא מומלץ..
בנוסף גם בלי תוכנית תזונה קבועה ומסודרת וגרעון קלורי מספק אתה לא תראה תוצאות גם עם קלן..
בקיצור, באחוז שומן כזה ממש קל לרדת בעזרת גרעון קלורי בלבד ובגלל זה ההמלצה היא להתחיל עם קלן באחוז שומן נמוך יותר, אחרי הכל זאת החלטה שלך, אתה מודע לתופעות לוואי ולאופן השימוש?

ויכול להיות שהמוכר אמין, השאלה עם הקלן אמין אני אישית לא שמעתי על קלן 50 מק''ג אבל חכה לעוד תגובות..
טוב חיפשתי את המוצר שאמרת באיבי ואין לי מושג מה זה אבל קלנבוטרול זה לא..

• פותח/ת השרשור
קלן במסה יוכל לעזור לך לעלות פחות שומן, לא אפקטיבי ולא מומלץ..
בנוסף גם בלי תוכנית תזונה קבועה ומסודרת וגרעון קלורי מספק אתה לא תראה תוצאות גם עם קלן..
בקיצור, באחוז שומן כזה ממש קל לרדת בעזרת גרעון קלורי בלבד ובגלל זה ההמלצה היא להתחיל עם קלן באחוז שומן נמוך יותר, אחרי הכל זאת החלטה שלך, אתה מודע לתופעות לוואי ולאופן השימוש?

ויכול להיות שהמוכר אמין, השאלה עם הקלן אמין אני אישית לא שמעתי על קלן 50 מק''ג אבל חכה לעוד תגובות..
טוב חיפשתי את המוצר שאמרת באיבי ואין לי מושג מה זה אבל קלנבוטרול זה לא..
אני כבר 7 חודשים במסה, אני רוצה לאבד כמה שפחות מסה ולהיות חטוב כמה שיותר מהר
ואם זה לא אז מה זה?
יש לי עוד דרכים להשיג זה לא כזה משנה את האמת..

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שזה תוסף תזונה שנתנו לו תשם קלן יש גם תוספי תזונה שקוראים להם דיאנבול ואנאבר זה לא אומר שזה החומרים האמיתיים
חיפשתי בגוגל וזה מה שמצאתי על CLEN-50
Clen-50-300x225.jpg

זה נראלי אמיתי, לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית