נק' מוניטין:
19,498
- 3,608
- 3,679
- Iron Core
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תסתכל על זה כסופרפוזיציה אם כך... התחזקות נטו, ללא עלייה במשקל גוף ועוד תוספת הקדורה בהגדלת מסת השריר... מיקסום.תקן אותי אם אני טועה
אבל "ממקסם" זו לא המילה המתאימה
עד כמה שאני יודע כשאתה עולה במשקל גוף אתה תתחזק יותר מאשר אם אתה נישאר על אותו משקל גוף וזו הסיבה שזה יחסי
רק שאנחנו מדברים על העולם האמיתי ולא על עולם הפאנטזיה, במציאות משלב מסוים קשה עד בלתי אפרי להתקדם כשאתה לא אוכל כמו בהמה.השאלה היא כיצד מוגדרת התקדמות. שני מתאמנים במשקל 100Kg שלוחצים 150Kg משפרים את הלחיצה ל-160Kg בחודש. האחד שמר על משקל הגוף והשני עלה ל-110Kg. מי מהם "התקדם" יותר?
פאנטזיה?... עובדה ש- @MikeRozner מוכיח שלא מדובר בפאנטזיה...רק שאנחנו מדברים על העולם האמיתי ולא על עולם הפאנטזיה, במציאות משלב מסוים קשה עד בלתי אפרי להתקדם כשאתה לא אוכל כמו בהמה.
מן הסתם שמי שלא עלה במשקל גוף.השאלה היא כיצד מוגדרת התקדמות. שני מתאמנים במשקל 100Kg שלוחצים 150Kg משפרים את הלחיצה ל-160Kg בחודש. האחד שמר על משקל הגוף והשני עלה ל-110Kg. מי מהם "התקדם" יותר?
אנחנו מספימים את הפוסט... נדמה לי שכבר רשמתי זאת בתגובה קודמת.מן הסתם שמי שלא עלה במשקל גוף.
אבל שאתה אומר למקסם, למה אתה מתכוון? למקסם ביחס למה?
כי רוב הסיכויים שאם אתה תעלה במשקל גוף אתה תעלה גם במשקל על המוט.
שאתה אומר למקסם אתה מתכוון שאם תשאר על אותו משקל גוף ההתקדמות של הratio תהיה טובה יותר מאשר ההתקדמות של הratio כשאתה עולה גם במשקל גוף?
שניהם הוסיפו 10 קילו ללחיצה , הם התקדמו אותו דבר.השאלה היא כיצד מוגדרת התקדמות. שני מתאמנים במשקל 100Kg שלוחצים 150Kg משפרים את הלחיצה ל-160Kg בחודש. האחד שמר על משקל הגוף והשני עלה ל-110Kg. מי מהם "התקדם" יותר?
176 על 84-86 ק"ג@MikeRozner חייב לשאול מה הגובה וכמה אתה שוקל ?
מנסה לשאוב מוטיבציה מכך שאתה נראה יחסית במשקל שלי ומרים כאלו משקלים.
דיי מתסכל אותי לראות את רוב הפורום מרים משקלים מטורפים ואותי תקוע על 75KG בסקוואט.
מה שכן, אתה חייב להיפטר מאדיר מילר בכתום שעומד מאחוריך, הוא ממש מפריע לצפות בסירטון...🤣176 על 84-86 ק"ג
לא רשמת שום דבר בנוגע לratio ומה זה מקסום בשבילך, אבל לא משנה...באמת אנחנו מספימים פהאנחנו מספימים את הפוסט... נדמה לי שכבר רשמתי זאת בתגובה קודמת.
לא רשמת שום דבר בנוגע לratio ומה זה מקסום בשבילך, אבל לא משנה...באמת אנחנו מספימים פה
דעה זה כמו רקטום. לכל אחד יש...שניהם הוסיפו 10 קילו ללחיצה , הם התקדמו אותו דבר.
הרי אם אתה מתייעל באופן עצבי (מבחינת יחידת מוטריות) לא באמת התחזקת זה היחידות המוטריות 🤩נשים את הרטיו ואת הקטגוריות בצד,
כל עוד אתה יכול לעלות ברמה משמעותית במסת גוף רזה, אתה תתחזק יותר אם תבחר בדרך הזאת, מאשר אם תבחר להשאר על אותו משקל שמאפשר לך רק התייעלות עצבית וטכנית.
הרי אם אתה מתייעל באופן עצבי (מבחינת יחידת מוטריות) לא באמת התחזקת זה היחידות המוטריות
לא הבנתיהיחידות המוטוריות שלך זה בעצם סבתא שלך ? 🙄
אם העלת 20 קג על המוט אז התחזקת
הנתונים שלנו זהים ✌️טעיתי "במקצת"
אני 1.70 73KG