הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ זווית הנעל המומלצת לסקוואט HB / דדליפט

Simon357

מושעה
1,230
649
נק' מוניטין:
1,414
1,230
649
היי

אשמח לקבל ייעוץ לגבי נעלים מתאימות לסקוואט ולדדליפט. אני מבין שיכול להיות שצריך שתיים.
לגבי סקוואט - האם יש צורך בזווית לנעל ? אם כן מה הזווית ?

* אני שואל כי אני סובל מכאבי ברכיים מטורפים לאחרונה. לפני כמה חודשים התחלתי להתאמן עם נעלי OTOMIX סטינגריי שטוחות לגמרי. יכול להיות שזה הגורם.

* המלצות לבראנדים כמובן ומאיפה לקנות...

אני חושב שיש קשר הפוך. עקב יגרום לעומס יותר גבוה על הברכיים ביחס לעמידה רחבה+נעליים שטוחות. זה לאו דווקא דבר רע אבל בשביל אני חושב שזה רק יגרע.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שיש קשר הפוך. עקב יגרום לעומס יותר גבוה על הברכיים ביחס לעמידה רחבה+נעליים שטוחות. זה לאו דווקא דבר רע אבל בשביל אני חושב שזה רק יגרע.

שאתה אומר עקב אתה מתכוון לזווית ? או לנעל עם עקב קשיח ?
אני די יכול להתחבר למה שאתה אומר פה... כי מה שאני שיניתי בחודשים האחרונים זה מעבר לנעל שטוחה ועמידה רחבה יותר.
מבחינתי השינוי לעמידה רחבה יותר בא מתוך רצון להרגיש יותר יציבות כי די גבוהה, יותר קל \ נוח לי לרדת למטה יותר ועוד דבר אחד חשוב בשבילי - הרגל האחורית יותר מעורבת. הארבע ראשי שלי הרבה יותר מפותח מהדו ראשי והעמידה הרחבה עוזרת לתקן את היחס הזה.

הבעיה שלי היא שהבחור שמטפל בי עכשיו, הפיזיוטרפיסט, רוצה שאשתמש ברוחב האגן.
מה שכן הוא הראה לי מה קורה כשמתמשים ברוחב גדול יותר - אצלי נוצרת מעין דחיפת האגן קדימה מעט. אבל אני חושב שאחרי שאתקן ואאזן את השרירים התומכים והמייצבים אצליח לחזור לרוחב הזה (הגלוטוס ו ITB) .

די מבלבל... אבל נראה לי זה תהליך שיקח זמן עד שאבין מה ואיך. אבל יש בזה גם קצת כיף. ללמוד את הצד הטכני של הספורט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית