הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון חתירה 100 ק"ג @72 מ.ג

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637

יש צ'יטינג אבל יכול היה להיות גרוע יותר, סך הכל בסדר זה לא תרגיל שאני עושה לעתים קרובות.
חוץ מזה יש גם סקוואט 162.5X3 ו165X1

ב162.5 עברו לי זרמים במרפק, מישהו רואה למה זה יכול לקרות ?
אם קשה לראות אני מתנצל לא ידעתי שהבחור הזה עומד שם אחרת הייתי מזיז אותו.

165X1 (סינגל תחרותי)

הייתי ממשיך לעוד אבל הבחור בצד רץ לכלוב חשבתי פרצה שריפה או משהו.

כמו תמיד ביקורות על השיער, נעליים, חולצה (של הפורום), מכנסיים וכדומה יתקבלו בברכה.

בשנים הראשונות לקיומו, הפורום היה בעיקר ריפטואיסטים שטופי מוח בקטע קיצוני, כך שבאופן כללי תרגיל החתירה סבל ממוניטין קצת "גרועים" ומהקשקשת שזה תרגיל פחות טוב מפאוורקלין. ואם כבר דיברו עליו, אז כן, מה שדובר בספר של ss ובפורום זה על חתירת פנדליי שמתבצעת מהרצפה.
אם כך אולי שווה לעדכן את המאמר בפורטל, שדי שולל כל וריאציה חוץ מהפנדליי

בשנים הראשונות לקיומו, הפורום היה בעיקר ריפטואיסטים שטופי מוח בקטע קיצוני, כך שבאופן כללי תרגיל החתירה סבל ממוניטין קצת "גרועים" ומהקשקשת שזה תרגיל פחות טוב מפאוורקלין. ואם כבר דיברו עליו, אז כן, מה שדובר בספר של ss ובפורום זה על חתירת פנדליי שמתבצעת מהרצפה.
זו לא הייתה השאלה ידידי, השאלה היא מה הפואנטה של משיכה מהרצפה לחזה?

המטרה של פנדלאי רואו היא עבודה על כוח מתפרץ
גם לניתור על רגל אחת עם נגיעה בלשון, זו לא סיבה מוצדקת לעשות את זה
אז לעבור לBOR בילדרים ולחתור לכיוון הביצים ?
ובמסור גם לא חותרים לחזה ?
1) כן, רוצה שיהיה מעניין? נסה להיות עם גב מקביל לרצפה (דורש גם גמישות טובה וגם כוח בזוקפים
2) ממתי במסור מושכים לחזה? זה הופך לתרגיל לכתף אחורית כמעט עם אפס גב וקצת בייספס.

• פותח/ת השרשור
גם לניתור על רגל אחת עם נגיעה בלשון, זו לא סיבה מוצדקת לעשות את זה
1) כן, רוצה שיהיה מעניין? נסה להיות עם גב מקביל לרצפה (דורש גם גמישות טובה וגם כוח בזוקפים
2) ממתי במסור מושכים לחזה? זה הופך לתרגיל לכתף אחורית כמעט עם אפס גב וקצת בייספס.
אז בעצם כל הזמן לא עשיתי שום דבר נכון 😵

זו לא הייתה השאלה ידידי, השאלה היא מה הפואנטה של משיכה מהרצפה לחזה?
המטרה של חתירה מהרצפה היא כביכול להפחית עומס מהזוקפים ולהרים משקל גדול יותר. אבל בטח שלא לכיוון החזה אלא למטה יותר כמו שציינת..
בכל מקרה אני גם מעדיף bor קלאסי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית