הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Athlean-X

• פותח/ת השרשור Fuck
  • פורסם בתאריך

Fuck

משתמש משקיע
2,808
1,647
נק' מוניטין:
3,782
2,808
1,647
מאמן כושר אישי ופיזיותרפיסט. אומר הרבה דברים שנוגדים את המידע שלמדתי ממקורות רבים, בעיקר מהפורום הזה.
יש לו המון הסברים לכל עמדה ודעה שלו, ולמען האמת, חלקם נשמעים הגיוניים.
מה דעתכם?
לאלו שלא מכירים, הנה סרטון אחד שהשאיר אותי בעל רגשות מעורבים:

לא הבנתי מה הוא אמר בסרטון שנוגד מה שממליצים באתר הזה? חשבתי שהוא יתנגד לדדליפט או סקוואט..

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי מה הוא אמר בסרטון שנוגד מה שממליצים באתר הזה? חשבתי שהוא יתנגד לדדליפט או סקוואט..
הוא מתנגד לתרגילים רבים שממה שאני יודע אין בעיה אתם. וההסברים שלו ברוב המקרים נשמעים חצי קלאץ' הגיוניים.
רציתי לדעת מה דעת המומחים בנושא הבחור.

הוא מתנגד לתרגילים רבים שממה שאני יודע אין בעיה אתם. וההסברים שלו ברוב המקרים נשמעים חצי קלאץ' הגיוניים.
רציתי לדעת מה דעת המומחים בנושא הבחור.
דווקא היו גולשים שציינו לרעה חלק מהתרגילים, נחכה למומחים.

הוא לא תומך בסקוואט ששובר מקביל ויורד על 90 מעלות בבנץ'
בנוסף לא שמעתי על ספורטאי עלית שאומן על ידו אז לא יודע עד כמה מה שהוא אומר עדיף על דברים שריפטו\פנדליי\סטאר או כל מאמר אחר אומרים

ממה שהיה לי כוח לראות, הוא ואמר שSNATCH גרוע יכול לסיים קריירה של ספורטאי ולכן לא בטוח שכדאי לעשות אותו - צודק.
UPRIGHT ROWS (חתירה בעמידה) - תרגיל מיותר בדיוק מהסיבות שהוא ציין.
לחיצת כתפיים מאחורי הראש - תרגיל די טיפשי וגם שם אני מסכים איתו.
GOOD MORNING - לא יודע אם הייתי קובר אותו אבל כן מקבל את ההסבר שלו לגבי התרגיל.

בקיצור, לא יודע מה הוא אומר על הסקוואט, אבל מה שהוא אומר בסירטון נכון ולא נוגד מה שנאמר בפורום.

אחרי הסרטון ביררתי קצת וגיליתי שהוא משווק תוכנית אימונים וספרי הדרכה עם כח שיווק לא קטן, אז כן צריך לקחת אותו בערבון מוגבל.
בסופו של דבר המטרה שלו היא למכור את התוכנית שלו ככה שאולי האינטרסים יגברו על האמת.

• פותח/ת השרשור
גם ריפטו משווק את כל ה-DVD והספרים על ה-SS. כל אחד שמלמד אנשים ירצה להרוויח מזה איך שהוא, וזה לא בהכרח דבר רע.
אני לא מבין מה הבעיה בחתירה אנכית (Upright Rows) ופרפר. שני תרגילים שאני מאוד אוהב ומעולם לא שמעתי מילה רעה עליהם או מישהו שסולד\נפצע מהם.

גם ריפטו משווק את כל ה-DVD והספרים על ה-SS. כל אחד שמלמד אנשים ירצה להרוויח מזה איך שהוא, וזה לא בהכרח דבר רע.
אני לא מבין מה הבעיה בחתירה אנכית (Upright Rows) ופרפר. שני תרגילים שאני מאוד אוהב ומעולם לא שמעתי מילה רעה עליהם או מישהו שסולד\נפצע מהם.
כי לא תמיד כל כך קל להפצע בתרגילים האלו, אבל הסיכוי להיפצע הוא יותר גבוהה בגלל המנח של הכתף, הרבה חברה יוצאים עם בעיות כתף למינהם. רוב האוכלוסיה שעושה אותם הם בודיבילדרים גם ככה כך שהמשקל הוא מאוד, מאוד נמוך (לכיוון ה ~15 קילו דאמבל)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית