הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך חוות דעת על הביצוע Squat שלי .

• פותח/ת השרשור Asi
  • פורסם בתאריך

Asi

משתמש קבוע
1,441
884
נק' מוניטין:
2,355
1,441
884
אהלן חברים יקרים ,
אני מתאמן משהו כמו 3 שנים - ורק ב-4 חודשים האחרונים התחלתי לעשות Squat -
כי הרגשתי שנימאס לי מכל המכשירים האלה של הרגליים שאני לא מרגיש שאני מתפתח איתם יותר מדי .
אני שוקל כרגע : 84 ק"ג .
ואני בתהליך של חיטוב - התחלתי ב- 93 ק"ג .
הצורה שאני מבצע את ה- Squat מבחינת החזרות היא :

חימום : 40 קילו - 15 חזרות .
סט ראשון : 80 קילו - 5 חזרות .
סט שני : 90 קילו - 5 חזרות .
סט שלישי : 100 קילו - 5 חזרות .
סט רביעי : 100 קילו - 5 חזרות - ואז דרופ סט ל- 90 קילו - 5 חזרות , ו-80 קילו ל-5 חזרות .

פירסמתי פה סירטון שלי שאני עושה את הסט ה-3 - ואני רוצה לקבל ממכם קצת חוות דעת על הביצוע .
כמו כן אני גם יודע שהנעליים לא הכי מתאימות לביצוע התרגיל הזה בגלל שהן מלא כריות אוויר ולא מרגישים כמו שצריך את הרגל בריצפה.
בחודשים הקרובים אני אקנה נעל של Powerlift .

להלן הסירטון :

שים לב שהברכים שלך קורסות קדימה,אתה צריך לקחת את התחת אחורה..ממש כמו שאתה יושב לחרבן.
דרך אגב,ממליץ על נעלי הולסטר.

אתה צריך לעשות 90 מעלות בין השוק לירך וככה זה יהיה הרבה יותר קשה אז אני מציע להוריד משקל ואם אתה בחדר כושר אז יכול להיות שיש לך מכשיר במיוחד בשביל סקוואט ויהיה לך יותר נוח

אתה מתאמן עם נעלי ספורט? תקנה אולסטאר בשביל שהנעל תהיה שטוחה.
בכל מקרה הברכיים שלך משתוללות והאגן שלך נכנס פנימה מידי.

• פותח/ת השרשור
@ron121 @RON123 @Kartalajan
אתמול ביצעתי עוד הפעם וניסיתי לקחת את התחת הרבה יותר אחורה מהרגיל - כמובן שהורדתי משקל כדי לבצע את זה בצורה יותר טובה .

העניין הוא שאני רואה בסירטון שהברכיים עדיין הולכות קצת קדימה אבל לא יותר מדי .. הן לא עוברות את האצבעות שזה מה ששמתי לב
מה אתם אומרים עוד אפשר לעשות לפי הסירטון הזה ?

תודה רבה !

רואים שיפור אבל השוקיים שלך צריכים להיות ב90 מעלות אז פשוט תתרגל את התרגיל בלי משקל עלייך. תתרגל אותו כמה פעמים מול מראה ואז תוכל להשים על משקולת הנה תנסה לעשות כמו בתמונה

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 19.8 · צפיות: 159
היי @Asi

קודם כל הנעליים שלך ממש לא מתאימות לסקוואט, תשיג לעצמך נעלי אולסטאר או משהו בסיגנון.
הסיבה היא שבגלל שהנעליים שלך הן נעלי ריצה הן מיועדות לבלום זעזועים וזה לא נותן לכח לעבור כמו שצריך, בנוסף העקב מוגבה והנעל דחיסה דברים שלא טובים לתרגיל.

שים לב שכשאתה יורד הברכיים שלך מתקדמות, זה בסדר אבל כשאתה מגיע לתחתית הן ממשיכות לנוע עוד יותר. יכול להיות זה בגלל הנעליים אבל צריך לשים לב לזה. תנסה לעשות FACE TO THE WALL SQUAT.

כשאתה עולה הברכיים שלך נסגרות פנימה, תדאג לדחוף אותן הכי חזק החוצה שאפשר.

בנוסף אתה לא שובר מקביל, לעומת מה שרון אמר לך אתה צריך לרדת כך שהברך תהיה יותר גבוהה מהאגן.

בהצלחה !

• פותח/ת השרשור
רואים שיפור אבל השוקיים שלך צריכים להיות ב90 מעלות אז פשוט תתרגל את התרגיל בלי משקל עלייך. תתרגל אותו כמה פעמים מול מראה ואז תוכל להשים על משקולת הנה תנסה לעשות כמו בתמונה
אוקיי כמו בתמונה, אבל כמו בתמונה הברכיים שלו גם הולכות קדימה והוא פחות מ-90 מעלות - אני רציתי לרדת קצת פחות מ90 מעלות.. אתה אומר עדיף שלא ?

היי אחי, דבר ראשון הסקוואט שלך לא נראה טוב, שנית איך קוראים לך מנאוטילוס?

אוקיי כמו בתמונה, אבל כמו בתמונה הברכיים שלו גם הולכות קדימה והוא פחות מ-90 מעלות - אני רציתי לרדת קצת פחות מ90 מעלות.. אתה אומר עדיף שלא ?
אחי לא התכוונתי בול 90 מעלות אלה שתדע בערך
את זה מצאתי באינטרנט וזה נראה לי סבבה
היי אחי, דבר ראשון הסקוואט שלך לא נראה טוב, שנית איך קוראים לך מנאוטילוס?
אחי ככה צריך לעשות אני רשום לחדר כושר וכל המאמנים וכל אלה ששרירנים כאלה עושים את זה ככה ונראה שהשריר מתפתח אחי ככה צריך לעשות לפי מה שאני יודע אולי התמונה הקודמת לא הייתה כל כך טובה אחי ככה צריך לעשות לפי מה שאני יודע אולי התמונה הקודמת לא הייתה כל כך טובה
image.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית