הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון עדן טבע מרקט

• פותח/ת השרשור Star
  • פורסם בתאריך

Star

משתמש פעיל
404
2
נק' מוניטין:
67
404
2
למה כלכך יקר שם?מה ההבדל בניהם לבין סופרים רגילים?שאלתי כמה עולה אנטריקוט אמרו לי 189 שקל לקילו ,סינטה 159 שקל לקילו ,חזה עוף 50 שקל לקילו , מה הם כאילו מגדלים תבשר לא הבנתי?

• פותח/ת השרשור
אם אני רוצה צלעות עגל או בשר טוב איכותי אחר ,אני פשוט אומר לו איזה נתח ושיטחן לי?

אם אני רוצה צלעות עגל או בשר טוב איכותי אחר ,אני פשוט אומר לו איזה נתח ושיטחן לי?
בעיקרון כן, אבל נגיד בשר טחון מנתח שנקרא "מכסה אנטריקוט" זה אחלה של בשר והוא זול מאוד.
קניתי ביום שישי אצל קצב בחולון ב-35 שקל לקילו והוא הסכים להכניס לי לשם גם חתיכה נחמדה של שומן בקר בחינם.

• פותח/ת השרשור
נראה לי הכוונה במיושן זה בשר שהביאו מחו"ל קפוא והפשירו אותו פה לא?תקנו אותי אם אני אני טועה ,אם אני צודק ,מי יתקרב בכלל לבשר שהוקפא והופשר מחדש.

נראה לי הכוונה במיושן זה בשר שהביאו מחו"ל קפוא והפשירו אותו פה לא?תקנו אותי אם אני אני טועה ,אם אני צודק ,מי יתקרב בכלל לבשר שהוקפא והופשר מחדש.
ניסית את זה? למה לא להתקרב ? מבחינת ערכים אין פגיעה ותאמין לי שזה יוצא מעדן אם אתה יודע לבשל אותו.

תלוי מה אתה מחפש... אם אתה אוהב בשר ויש לך כסף, אז תקנה טרי טרי מאיזו קצבייה רצינית.
כמובן שבשר כזה יעלה המון. לעומת זאת כל הבשרים הרגילים שאתה קונה בסופר הם קפואים+מופשרים

• פותח/ת השרשור
את האמת שובבני לא טעמתי ,יוצא לי לעיתים רחוקות לאכול נתחים יקרים מבחינה תקציבית 🫤
אבל יש לי איזה משהו פסיכולוגי בראש שאומר לי אם אני לא קונה טרי לא לקנות בכלל ,גם בגלל כל התחקירים האלה איך שמביאים תבשר ויכול להגיע הבשר מקולקל.
אני די מעדיף דגים כרגע עכשיו אז...

עריכה:
סתם לדיון פה ,הבשרים שרשום עליהם שהם בלי אנטיביוטיקה ,איך באמת יודעים שהם בלי?

כל בשר מיישנים אותו. אין דבר כזה בשר טרי שנחתך מהפרה ואחרי 5 דקות אוכלים אותו. תהליכי יישון של בשר עושים בארץ. אדום אדום (תנובה) למשל מייבאים עגלים חיים באונייה ושוחטים אותם בארץ.

בשר מיושן זה בשר שהוא מיושן וככה הוא יוצא טוב ורך.

בשר מיושן בהגדרתו זה בשר שיושן במקרר מספר ימים.
בשר טרי לחלוטין קשה מאוד לאכילה (מסטיק).
על מנת לקבל את המרקם הטוב ביותר של בשר יש להכניסו למקרר .
אני ממליץ לאכול רק בשר טרי מאחר ולרוב אין בו חומרים מרככים או תוספות של מים.
אם קונים בשר קפוא לרוב משלמים על תוספת מים (מאושר ע"י משרד הבריאות כמות מסויימת).
מה שמטעה מאוד מבחינת המחיר .
אין דבר כזה סטייק אנטריקוט ב- 60 ש"ח אלה אם עבדו עליכם או לא כשר.

את האמת שובבני לא טעמתי ,יוצא לי לעיתים רחוקות לאכול נתחים יקרים מבחינה תקציבית 🫤
אבל יש לי איזה משהו פסיכולוגי בראש שאומר לי אם אני לא קונה טרי לא לקנות בכלל ,גם בגלל כל התחקירים האלה איך שמביאים תבשר ויכול להגיע הבשר מקולקל.
אני די מעדיף דגים כרגע עכשיו אז...

עריכה:
סתם לדיון פה ,הבשרים שרשום עליהם שהם בלי אנטיביוטיקה ,איך באמת יודעים שהם בלי?
יש תחקיר של כלבוטק לגבי הבשר. מציע בחום לראות

מר שובבני , תתפלא או לא, פרות / עופות / ושאר בע"ח שגודלו בתנאי " חופש " ניאותים, ורעו באחו, טעימים לאין ערוך מאשר חיות כלואות, מוזרקות אנטיביוטיקה, ומעונות שאתה אוכל.

שהיתי בנפאל כמה חודשים, ואכלתי שם תרנגולות , וכבשים שרעו בהרים. הם הרבה יותר טעימים מניח שגם בריאים מהזבל שאנו אוכלים פה.

גילוי נאות : גם אני אוכל זבל מוזרק אנטיביוטיקה, כי זה זול ונגיש יותר.
חרטא.

כמו שכימאי חכם נהג לומר לי.. "ההבדל בין אוכל רגיל ואוכל אורגני הוא - שאוכל רגיל מרססים ביום ואוכל אורגני מרססים בלילה".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית