עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בעיקרון כן, אבל נגיד בשר טחון מנתח שנקרא "מכסה אנטריקוט" זה אחלה של בשר והוא זול מאוד.אם אני רוצה צלעות עגל או בשר טוב איכותי אחר ,אני פשוט אומר לו איזה נתח ושיטחן לי?
אם אתה רוצה לטחון אז כן. אם זה לקציצות תבקש שיטחן לך פעמיים.אם אני רוצה צלעות עגל או בשר טוב איכותי אחר ,אני פשוט אומר לו איזה נתח ושיטחן לי?
חזה עוף פרוס (שניצל), קילו ב - 40יותר מ20 שקל לקילו אני לא משלם בשום מצב. ככה שהבעיה היא ששודדים אותך.
כתף אם אני לא טועהאיזה בשר זה הבשר טחון?
ניסית את זה? למה לא להתקרב ? מבחינת ערכים אין פגיעה ותאמין לי שזה יוצא מעדן אם אתה יודע לבשל אותו.נראה לי הכוונה במיושן זה בשר שהביאו מחו"ל קפוא והפשירו אותו פה לא?תקנו אותי אם אני אני טועה ,אם אני צודק ,מי יתקרב בכלל לבשר שהוקפא והופשר מחדש.
תלוי מה אתה מחפש... אם אתה אוהב בשר ויש לך כסף, אז תקנה טרי טרי מאיזו קצבייה רצינית.נראה לי הכוונה במיושן זה בשר שהביאו מחו"ל קפוא והפשירו אותו פה לא?תקנו אותי אם אני אני טועה ,אם אני צודק ,מי יתקרב בכלל לבשר שהוקפא והופשר מחדש.
כל בשר מיישנים אותו. אין דבר כזה בשר טרי שנחתך מהפרה ואחרי 5 דקות אוכלים אותו. תהליכי יישון של בשר עושים בארץ. אדום אדום (תנובה) למשל מייבאים עגלים חיים באונייה ושוחטים אותם בארץ.נראה לי הכוונה במיושן זה בשר שהביאו מחו"ל קפוא והפשירו אותו פה לא?תקנו אותי אם אני אני טועה ,אם אני צודק ,מי יתקרב בכלל לבשר שהוקפא והופשר מחדש.
בשר מיושן זה בשר שהוא מיושן וככה הוא יוצא טוב ורך.נראה לי הכוונה במיושן זה בשר שהביאו מחו"ל קפוא והפשירו אותו פה לא?תקנו אותי אם אני אני טועה ,אם אני צודק ,מי יתקרב בכלל לבשר שהוקפא והופשר מחדש.
נראה לי הכוונה במיושן זה בשר שהביאו מחו"ל קפוא והפשירו אותו פה לא?תקנו אותי אם אני אני טועה ,אם אני צודק ,מי יתקרב בכלל לבשר שהוקפא והופשר מחדש.
יש תחקיר של כלבוטק לגבי הבשר. מציע בחום לראותאת האמת שובבני לא טעמתי ,יוצא לי לעיתים רחוקות לאכול נתחים יקרים מבחינה תקציבית 🫤
אבל יש לי איזה משהו פסיכולוגי בראש שאומר לי אם אני לא קונה טרי לא לקנות בכלל ,גם בגלל כל התחקירים האלה איך שמביאים תבשר ויכול להגיע הבשר מקולקל.
אני די מעדיף דגים כרגע עכשיו אז...
עריכה:
סתם לדיון פה ,הבשרים שרשום עליהם שהם בלי אנטיביוטיקה ,איך באמת יודעים שהם בלי?
חרטא.מר שובבני , תתפלא או לא, פרות / עופות / ושאר בע"ח שגודלו בתנאי " חופש " ניאותים, ורעו באחו, טעימים לאין ערוך מאשר חיות כלואות, מוזרקות אנטיביוטיקה, ומעונות שאתה אוכל.
שהיתי בנפאל כמה חודשים, ואכלתי שם תרנגולות , וכבשים שרעו בהרים. הם הרבה יותר טעימים מניח שגם בריאים מהזבל שאנו אוכלים פה.
גילוי נאות : גם אני אוכל זבל מוזרק אנטיביוטיקה, כי זה זול ונגיש יותר.