הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תחליף לארבעה תרגילים

סקוויד-פאקטים

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
במה אני יכול להחליף את התרגילים הבאים: לחיצת חזה במכונה|פרפר במכונה|פשיטת מרפק עם משקולת יד|בטן סטטית|לחיצת כתפיים במכונה
אני מעדיף תרגילים חופשיים בלי מכונות

איזה תרגילים יותר אפקטיבים יש?
ובכל מקרה אני לא אוהב את התרגילים האלה כלכך ובאלי להחליף אותם...

אם לא קשור לפה להעביר בבקשה.

נערך לאחרונה:
סקוואט
דדליפט
מיליטרי פרס
בנץ
זה 4 תרגילים שיתרמו לך הרבה יותר מאשר מה שאתה עושה כרגע מה שזה לא יהיה

מה שאתה לא מבין אתה כניראה מתאמן מתחיל וכל הבידןדים האלה לא רלוונטים עד שלא יהיו לך משקלים סבירים פלוס כל תרגילי העזר האלה לא יקדמו אותך לכן הייתי ממליץ לך או תוכנית SS או AB עם דגש על מורכבים

• פותח/ת השרשור
מה שאתה לא מבין אתה כניראה מתאמן מתחיל וכל הבידןדים האלה לא רלוונטים עד שלא יהיו לך משקלים סבירים פלוס כל תרגילי העזר האלה לא יקדמו אותך לכן הייתי ממליץ לך או תוכנית SS או AB עם דגש על מורכבים
אני אוותר תודה.
אם אין לך פתרון רלוונטי אני אחכה למישהו אחר.
בסך הכל ביקשתי פאקינג תרגילים חלופיים אם אתה כלכך מבין וזורק לי תוכניות אז אני מאמין שאתה יכול להביא לי גם שמות של תרגילים שזה בסך הכל כל מה שאני מבקש.
במקום הלחיצת חזה במכונה אני יכול לעשות Bench press את זה אני יודע ואני אעשה את זה גם.
בכל מקרה אף אחד לה יכפה עליי סקוואט,הפתרון של האינטרנט הוא סקוואט סקוואט סקוואט ומי שלא עושה סקוואט אפס כלום ולא יגיע לשום תוצאות.
לא אוהב את התרגיל תודה רבה ושלום 😃
ביקשתי בידודים אז כמו שאתה יודע לציין שמות של תוכניות אתה יכול לציין גם שמות של תרגילים.
אני רוצה להתאמן בדרך שאני אוהב עם תוכנית שאני אוהב,לא מעוניין להתאמן ולהגיע לתרגיל שאני לא אוהב ולהרגיש שאני מזלזל בו כי אני פשוט לא אוהב אותו ולא מעוניין לעשות אותו.

לחיצת חזה במכונה = לחיצה בספה bench press
פרפר במכונה - לבצע בשכיבה על ספסל עם משקולות יד
פשיטת מרפק עם משקולת יד - אם אתה מתכוון ליד אחורית, אז אפשר לחיצה צרפתית או לחיצה צרה
לחיצת כתפיים במכונה - press

• פותח/ת השרשור
לחיצת חזה במכונה = לחיצה בספה bench press
פרפר במכונה - לבצע בשכיבה על ספסל עם משקולות יד
פשיטת מרפק עם משקולת יד - אם אתה מתכוון ליד אחורית, אז אפשר לחיצה צרפתית או לחיצה צרה
לחיצת כתפיים במכונה - press
מה זאת אומרת press? אתה מתכוון overhead press?
איך קוראים לתרגיל השני שתיארת באנגלית? "בשכיבה על ספסל עם משקולת יד"
כן אני מתכוון ליד אחורית ומה זה לחיצה צרה? איך קוראים לזה באנגלית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית