הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

שמירה על התהליך בצבא(18)

• פותח/ת השרשור Roean
  • פורסם בתאריך

Roean

משתמש מתחיל
27
6
נק' מוניטין:
6
27
6
אני מתגייסת בספטמבר למקום שלא יהיה בו חדר כושר והיציאות שלי יהיו בהתחלה שבועיים וחצי בבסיס וכמה ימים בבית,אחרי הקורס והכל היציאות יהיו כבר יותר נורמליות משהו כמו 9 4
הבעיה שלי היא שרני הולכת כ-ל יום לחדר כושר כבר שנתיים ואני לא רוצה להפסיק את מה שהתחלתי עכשיו.
אני שוקלת אפילו לבקש להחליף שיבוץ.
מה אפשר לעשות?

האפשרות היחידה היא לאכול במאזן ניטרלי ולעשות מה שאפשר - שכיבות שמיכה כפיפות בטן סקוואט חופשי מתח.

צבא זה צבא ולא תמיד אפשר לעשות את המקסימום ככה זה בישראל לפעמים המדינה באה לפני הפרט, תסיימי את השירות ותחזרי לעבוד ויהיה בסדר

• פותח/ת השרשור
האפשרות היחידה היא לאכול במאזן ניטרלי ולעשות מה שאפשר - שכיבות שמיכה כפיפות בטן סקוואט חופשי מתח.

צבא זה צבא ולא תמיד אפשר לעשות את המקסימום ככה זה בישראל לפעמים המדינה באה לפני הפרט, תסיימי את השירות ותחזרי לעבוד ויהיה בסדר
הבעיה שלי היא שפעם הייתי עשרים קילו יותר,ממש קשה לי לשמור ואני יודעת שבטוח אשמין שם.
זה ממש מטריד אותי ונכון שהמדינה באה לפני הפרט אבל זה משהו שאני עובדת עליו כבר שנתיים

לקחת כל יום ויום כאתגר ולשמור על התזונה באופן מירבי
לעשות אירובי, כוח בזמן פנוי.
בקיצור הכי חשוב לא להרים ידיים ולא להמציא תירוצים. להמשיך לעבוד לשמור ולהתמיד
תהני מהצבא בסופו של דבר זאת חוויה ותוציאי את המירב

הבעיה שלי היא שפעם הייתי עשרים קילו יותר,ממש קשה לי לשמור ואני יודעת שבטוח אשמין שם.
בשביל להשמין באמת את צריכה לאכול הרבה מאוד למשך זמן רב מאוד, מאחר ובצבא את תיהי כל היום על הרגליים, ריצות ותיזוזים, מספיק שתקפידי לא להתפרע בארוחות את תשמרי ואולי אפילו תרדי בזמן הצבא. את יודעת איך יראה השירות שלך לאחר הטירונות? טירונות בדרך כלל לבנות זה חודש ככה שקריטי זה לא

בשביל להשמין באמת את צריכה לאכול הרבה מאוד למשך זמן רב מאוד, מאחר ובצבא את תיהי כל היום על הרגליים, ריצות ותיזוזים, מספיק שתקפידי לא להתפרע בארוחות את תשמרי ואולי אפילו תרדי בזמן הצבא. את יודעת איך יראה השירות שלך לאחר הטירונות? טירונות בדרך כלל לבנות זה חודש ככה שקריטי זה לא
הכרת פעם בחורה לפני שהיא התגייסה? אני לא מבין איך, אבל רוב הבנות משמינות בצורה נוראית בצבא.
אולי אם במקום להגיש פחמימות זבל מפוצצות שמן דקלים ושמן חמניות, שק"ם שמלא במשקאות מתוקים וחטיפים ומעדנים ושוקו, היו מאכילים חיילים באוכל בריא יותר, בנות באמת היו מרזות בצבא כמו שאתה חושב.
ורוב הבנות שני מכיר לא תוזזו בטירונות, וגם אם כן, זה שבועיים. לאחר מכן הן אוכלות את הזבל שהצבא מגיש, קונות בשק"ם ולא מזיזות את עצמן יותר מדי.

קונות בשק"ם ולא מזיזות את עצמן יותר מדי.
זה כבר בעיה אחרת..אם אותה בחורה תחליט להסתמך על הריצות ותיזוזים ותאכל בורקס פיצה עם ביצה כל יום זה בעיה..בורקס ממוצע הוא 400 קלוריות, הבורקסים הגדולים לדעתי שווים לפחות 3 בורקסים קטנים אם לא יותר, בחורה ממוצעת יש לה RMR של 1500 אולי טיפה יותר טיפה פחות, זה אומר שאותו בורקס אמור לסגור לה את היום מבחינה קלורית (אבל שום דבר מבחינת ערכים תזונתיים) שובע ממש אין מזה אז אוכלים עוד..
ופה מתחילה הבעיה.

אבל אם היא כן תרוץ קצת מעבר למה שדורשים, וכן תקפיד על להכניס לגוף את אותם ערכים תזונתיים (קלוריות חלבונים פחמימות שומנים) שהיא מכניסה ביום יום אין שום סיבה שהיא תעלה.

על הנייר זה נשמע קל, אבל רוב הבנות לא עושות את זה. אצלי ביחידה יש חדר כושר מעולה עם שיעורי ספינינג והרבה כוסיות (בכלל בבסיס), אז זה מדרבן את כולן לעשות ספורט כדי להיראות טוב או לשמור על המראה. אבל במקומות אחרים בצבא, כשאין חדר כושר ואין הווי של ספורט כל ערב, קל מאוד לא לעשות כלום (מה שעושה אותך עוד יותר עייף ביום-יום, מה שמונע ממך להתחיל להתאמן בכלל).
ואני לא יודע מה הולך עם בנות בצבא ושק"ם. כל יום אני רואה בנות יושבות שם או חוזרות מהשק"ם למשרד שלהן עם שק עצום של חטיפים.
גם מחברה שלי אני שומע שכל היום חברות שלה קונות בשק"ם ואפילו נשארות לאכול שטויות במשרד במקום ללכת לארוחה בחדר האוכל. פשוט הזוי בעיניי, כאילו הן חוזרות לגיל 4.

הבעיה שלי היא שרני הולכת כ-ל יום לחדר כושר כבר שנתיים
זאת לא בעיה, זה יתרון! זה אומר שיש לך כוח רצון ויכולת התמדה!!!

לאכול במאזן ניטרלי ולעשות מה שאפשר - שכיבות שמיכה כפיפות בטן סקוואט חופשי מתח
זה באמת דברים שאת יכולה להמשיך לעשות על מנת לשמור על שגרת אימונים. נכון שהמזון הצבאי אינו אידאלי, אבל כן אפשר להסתדר אתו! יש פה לא מעט בנות שעושות את זה.

תיהני מהשירות! זאת חוויה של פעם בחיים! את נשמעת לי בחורה עם המון כוח רצון!!! כול הכבוד לך!!! ובהצלחה!!!

• פותח/ת השרשור
B p
זאת לא בעיה, זה יתרון! זה אומר שיש לך כוח רצון ויכולת התמדה!!!

זה באמת דברים שאת יכולה להמשיך לעשות על מנת לשמור על שגרת אימונים. נכון שהמזון הצבאי אינו אידאלי, אבל כן אפשר להסתדר אתו! יש פה לא מעט בנות שעושות את זה.

תיהני מהשירות! זאת חוויה של פעם בחיים! את נשמעת לי בחורה עם המון כוח רצון!!! כול הכבוד לך!!! ובהצלחה!!!
תודה רבה על הכל

הטירונות שלי תהיה בערך שלושה חודשים אבל שמעתי שהרב בנות משמינות בתפקיד הזה

על הנייר זה נשמע קל, אבל רוב הבנות לא עושות את זה. אצלי ביחידה יש חדר כושר מעולה עם שיעורי ספינינג והרבה כוסיות (בכלל בבסיס), אז זה מדרבן את כולן לעשות ספורט כדי להיראות טוב או לשמור על המראה. אבל במקומות אחרים בצבא, כשאין חדר כושר ואין הווי של ספורט כל ערב, קל מאוד לא לעשות כלום (מה שעושה אותך עוד יותר עייף ביום-יום, מה שמונע ממך להתחיל להתאמן בכלל).
ואני לא יודע מה הולך עם בנות בצבא ושק"ם. כל יום אני רואה בנות יושבות שם או חוזרות מהשק"ם למשרד שלהן עם שק עצום של חטיפים.
גם מחברה שלי אני שומע שכל היום חברות שלה קונות בשק"ם ואפילו נשארות לאכול שטויות במשרד במקום ללכת לארוחה בחדר האוכל. פשוט הזוי בעיניי, כאילו הן חוזרות לגיל 4.

לא יהיה לי חדר כושר או שקם וגם לא ארוחות מסודרות,אני אשן מקסימום ארבע שעות ביום שגם הן לא בהכרח בלילה,
מה שבטוח זה שאני לא אוכל בורקסים או דברים עם שמן מהסיבה הפשוטה שזה פשוט לא מגרה אותי.
חשבתי להביא משקולות וחבל קפיצה או משהו בסגנון

הטירונות שלי תהיה בערך שלושה חודשים אבל שמעתי שהרב בנות משמינות בתפקיד הזה

א יהיה לי חדר כושר או שקם וגם לא ארוחות מסודרות,אני אשן מקסימום ארבע שעות ביום שגם הן לא בהכרח בלילה,
זה נשמע כמו טירונות של קריאת תחת... הרבה עומס=הוצאת קלוריות גדולה. אולי לא תעלי במסת שריר, אבל לפחות יפנה לך מקום לאוכל פחות ממושלם "דיאטטית" ולשמור על משקל נוכחי.

" לאן את מתגייסת? אל תשווי את עצמך ל"רוב הבנות"! רוב הבנות לא הורידו 20 ק"ג ולא התמידו עם פעילות ספורט כול יום במשך שנתיים!!!
quote="Roean, post: 686508, member: 14004"]חשבתי להביא משקולות וחבל קפיצה או משהו בסגנון[/quote]
נראה לי עדיף שתתרכזי בטירונות. זאת תקופה לא פשוטה. כשתקבלי שיבוץ קבוע ותדעי מה השגרה החדשה שלך, אז כבר תתחילי לחשוב אך את חוזרת לאימוני כוח מסודרים. ב 3 חודשים לא יקרה שום דבר דרסתי ובלתי הפיך.

• פותח/ת השרשור
זה נשמע כמו טירונות של קריאת תחת... הרבה עומס=הוצאת קלוריות גדולה. אולי לא תעלי במסת שריר, אבל לפחות יפנה לך מקום לאוכל פחות ממושלם "דיאטטית" ולשמור על משקל נוכחי.

" לאן את מתגייסת? אל תשווי את עצמך ל"רוב הבנות"! רוב הבנות לא הורידו 20 ק"ג ולא התמידו עם פעילות ספורט כול יום במשך שנתיים!!!
quote="Roean, post: 686508, member: 14004"]חשבתי להביא משקולות וחבל קפיצה או משהו בסגנון
נראה לי עדיף שתתרכזי בטירונות. זאת תקופה לא פשוטה. כשתקבלי שיבוץ קבוע ותדעי מה השגרה החדשה שלך, אז כבר תתחילי לחשוב אך את חוזרת לאימוני כוח מסודרים. ב 3 חודשים לא יקרה שום דבר דרסתי ובלתי הפיך.[/QUOTE]
תודה רבה על הכל!!!!
אני אספר לך בפרטי

quote="Roean, post: 686508, member: 14004"]חשבתי להביא משקולות וחבל קפיצה או משהו בסגנון
נראה לי עדיף שתתרכזי בטירונות. זאת תקופה לא פשוטה. כשתקבלי שיבוץ קבוע ותדעי מה השגרה החדשה שלך, אז כבר תתחילי לחשוב אך את חוזרת לאימוני כוח מסודרים. ב 3 חודשים לא יקרה שום דבר דרסתי ובלתי הפיך.[/QUOTE]
אני לא יכולה לשלוח לך הודעה כי מסתבר שצריך מינימום של 30 הודעות

אל תדאגי! זה הכל תלוי בך! אני לא אשקר ברור שיש בנות (הרבה) שמשמינות בצבא אבל זה תלוי בכח רצון שלך!!
אני למשל רק הרזיתי בצבא. אכלתי מסודר, התאמנת באופן מסודר וירדתי המון.
ברור שבטירונות זה קצת קשה כי אין זמן חופשי להתאמן אבל פשוט תאכלי מסודר, תתרחקי מהשקם ואל תקני שטויות בתחנה מרכזית
והכי חשוב- אל תיכנעי ללחץ חברתי!

כשתגיעי לסדיר תתחילי להכניס לעצמך אימונים בערב, תוכלי להביא אוכל מהבית ובמקרה הכי גרוע תאכלי מסודר בבסיס. זה לא כזה נורא כל עוד לא
מנשנשים סתם...

וחוץ מזה זו תקופה ממש טובה תהני בה 😃

במקרה ואת לא מצליחה להשתלט על עצמך או לא יודעת מה לעשות או מה לאכול את תמיד יכולה להזמין ייעוץ אישי.

Back
למעלה תחתית