הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר עליה במשקל בזמן חיטוב

• פותח/ת השרשור DORG
  • פורסם בתאריך

DORG

משתמש פעיל
301
30
נק' מוניטין:
33
301
30
אני כבר שלושה וחצי חודשים + בחיטוב
עד עכשיו הייתה ירדה במשקל..הייתי במאזן שלילי פלוס מינוס 400-600 קלוריות.

בשבועיים האחרונים הגברתי אירובי והייתי עושה לפעמים פעמיים ביום...השתדלתי שזה יהיה 170-200דקות שבועיות.

לפני שבועיים עליתי על המשקל(לפני ששתיתי קריאטין( והמשקל הראה 70 היום בבוקר שתיתי קריאטין ועליתי על המשקל...אני לא חושב שיש קשר בין זה לזה אבל המשקל הראה 72...וזה מוזר כי לא חרגתי בכלל....

הורדתי כמעט 9ס' מהבן...ומהמשקל קשה לי להגיד בגלל השיט הזה...

ברור לי שזה לא שומן..כי לא חרגתי מהתפריט...אתמול בערב אכלתי עוד 2פרוסות חזה עוף דקדקדק יותר ממה שאני אוכל בדרך כלל...

איך זה הגיוני?

נערך לאחרונה:
נמדדת באותם תנאים בשתי השקילות? מבחינת שתייה, אכילה, שירותים, לפעמים קקי קטן יכול להרוס מדידה גדולה.

• פותח/ת השרשור
זהו שיש מצב שלפני שבועיים נכנסתי לשרותים לפני...וההבדל היחדי שהבוקר אכלתי את הארוחת בוקר אבל 4 שעות לפני האימון
זה הבדל של 2 קילו???

יכול להיות שזה נוזלים..
תמחק את השקילה הזאת ושבוע הבא,אם תשמור על התפריט שלך, יהיה בסדר אחי, אל תדאג

שמע לפעמים שירותים רציניים ואוכל יכולים להיות הבדל של 1-2 קילו, כמו שרשמו תמדוד שוב שבוע הבא באותם תנאים ותראה מה יוצא, אם אתה מקפיד על תזונה נכונה ואימונים אתה תירד בשומן.
וסתם בכללי, קריאטין גורם לשריר לספוח הרבה נוזלים ככה שאם במקרה התכוונת אז שנמדדת לפני שלקחת קריאטין ועכשיו אתה לוקח סיכוי גבוה שזה ההבדל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית