הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ PSMF

WhiteLegend

מושעה
38
5
נק' מוניטין:
-125
38
5
האלן האלן

יש לי גישה לתוספים

אומגה 3
מולטי ויטמין/אופטימן
ואם אני אצרטרך אבץ סידן מגנזיום אני אנסה להשיג אבל אין משהוא בכדור אחד

בכל מקרה

יש לי שאלות

1 המטרה ליצור את הגרעון הקלורי הגבוה ביותר על ידי אכילת נטו חלבונים כיד לשמור על השריר והגוף שורף שומנים ?

לפי מה שהבנתי זה לא עובד ככה.. אז איך זה יעבוד?

2 כמה קילו שומן PSMF מוריד בחודש? שמעתי אפיל 7-8 קילו יכול להגיע..

3 אני חייב כמה שיותר מידע וקראתי מיליון פעם תמדריך בקילוגרם

1) לא יודע אם ההגדרה היא ליצור את הגירעון הקלורי הגדול ביותר, אבל כן המטרה היא להיות בגירעון שהוא הגיוני ולא יגרום לפירוק שריר גדול ושהצריכת קלוריות שלך מגיעה בעיקר מחלבון והשאר משומן שמבחינת פחמימה השאיפה היא כמה שפחות עד רמת הגרמים הבודדים ליום.
2) מאוד משתנה ותלוי באיזה א.ש אתה נמצא כרגע ובגנטיקה חילוף חומרים וכאלה, 7-8 קילו של שומן בחודש למתאמן טבעי זה מאוד מאוד לא סביר, אבל הדיאטה הזאת כן גורמת לתוצאות מהירות זה בטוח.
3) לדעתי- לא מומלץ, בא.ש נמוכים עדיף דיאטה בסגנון קארב סייקלינג או UD2, אבל זה החלטה שלך אחי.

• פותח/ת השרשור
1) לא יודע אם ההגדרה היא ליצור את הגירעון הקלורי הגדול ביותר, אבל כן המטרה היא להיות בגירעון שהוא הגיוני ולא יגרום לפירוק שריר גדול ושהצריכת קלוריות שלך מגיעה בעיקר מחלבון והשאר משומן שמבחינת פחמימה השאיפה היא כמה שפחות עד רמת הגרמים הבודדים ליום.
2) מאוד משתנה ותלוי באיזה א.ש אתה נמצא כרגע ובגנטיקה חילוף חומרים וכאלה, 7-8 קילו של שומן בחודש למתאמן טבעי זה מאוד מאוד לא סביר, אבל הדיאטה הזאת כן גורמת לתוצאות מהירות זה בטוח.
3) לדעתי- לא מומלץ, בא.ש נמוכים עדיף דיאטה בסגנון קארב סייקלינג או UD2, אבל זה החלטה שלך אחי.
ב-PSMF הם אוכלים איזה 250 גרם חלבון וזהו הם לא אוכלים פחמימה ושומן והם משתמשים בשומן של הגוף בתור מקור אנרגיה

ולוקחים אומגה 3 ואופטימן לחסרים תזותניים ושומנים

1. אופטימן זה מולטי גרוע.
2. הגוף לא מנצל רק את השומן כמקור לאנרגיה כשאתה בדיאטה דלת פחמימות.
הגוף יפרק גם חלבונים בשביל זה, זאת הסיבה שהם מוכניסים כמויות מגוכחות של חלבון לגוף וחצי מזה הולך כמקור לאנרגיה.
תיצמד לדיאטות הנורמאליות שעבדו בשביל כולם, אין כזה דבר דיאטת קסם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית