קרע בחזה..?

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
לפני כמה ימים ביצעתי על ספסל בטן הרמות רגלים,החזקתי את המשענת מעבר לראש(בשכיבה על הגב,בשיפוע תחתון)והרגשתי מן צריבה חזקה מאד בחלק החיצוני והתחתון בחזה הימני.נחתי שלושה ימים שבהם לקחתי אטופן600 והיום באימון חזה הרגשתי שוב את האיזור,התחושות היו רגישות חזקה על אף שאין מגבלה בתנועה וכמובן שבסט הכבד(עובד לפי הליניארית)חשתי כאב.
כאמור,לא היתה מגבלה בביצוע התרגיל אך גם בתרגיל המתח חשתי בכאב.נראה לי שהצד הימני של החזה מעט נפוח ביחס לשמאלי.
מה דעתכם ומה ניתן לעשות במצב כזה?
תודה.

אני לא רופא אבל אני אגיד מה עשיתי במצב דומה. ראשית הלכתי לרופא. באמוני חזה הורדתי את המשקל בחצי והוספתי כל אימון 2.5 קילו עד שחזרתי למקסימום. פעם נוספת היו כאבים גם במשקלים נמוכים אז התחלתי לעבוד עבודה איזומטרית קלה- גם עם מוט וגם עם שרשראות. עד שהחלמתי. פעם אחרונה התרחשה לפני 4 חודשים- לא הלכתי את כל הזמן הזה לחד"כ ולמרות זאת בחיי יום יום הרגשתי את החזה נתפס בביצוע משימות הכי פשותות -כמו להחזיק באוטובוס. את זה פטרתי בעבודה איזומטרית עם שרשראות תוך שבועיים של אמונים עברו לי כאבים של 4 חודשים.

לפני כמה ימים ביצעתי על ספסל בטן הרמות רגלים,החזקתי את המשענת מעבר לראש(בשכיבה על הגב,בשיפוע תחתון)והרגשתי מן צריבה חזקה מאד בחלק החיצוני והתחתון בחזה הימני.נחתי שלושה ימים שבהם לקחתי אטופן600 והיום באימון חזה הרגשתי שוב את האיזור,התחושות היו רגישות חזקה על אף שאין מגבלה בתנועה וכמובן שבסט הכבד(עובד לפי הליניארית)חשתי כאב.
כאמור,לא היתה מגבלה בביצוע התרגיל אך גם בתרגיל המתח חשתי בכאב.נראה לי שהצד הימני של החזה מעט נפוח ביחס לשמאלי.
מה דעתכם ומה ניתן לעשות במצב כזה?
תודה.

היי ,
סביר להניח שיש קרע קטן בשריר.
הכי חשוב זה לתת מנוחה , אבל אפשר לעבוד במשקלים נמוכים שאינם גורמים לכאב. תן דגש יותר גדול על כיווץ אקצנטרי.
אתה יכול להוסיף חימום של האזור בשביל להוריד כאב.

• פותח/ת השרשור
היי ,
סביר להניח שיש קרע קטן בשריר.
הכי חשוב זה לתת מנוחה , אבל אפשר לעבוד במשקלים נמוכים שאינם גורמים לכאב. תן דגש יותר גדול על כיווץ אקצנטרי.
אתה יכול להוסיף חימום של האזור בשביל להוריד כאב.
בדיעבד זה נראה כמו קרע קטן,חזרתי לאימוני משקולות מלאים הכוללים חזרות נמוכות ומשקלי מקס' נראה שבנתיים האיזור משתקם לאיטו אך יש עוד רגישות במקום ללא מגבלה מיוחדת בתנועה.השתמשתי לאורך שבוע באטופן 600 וכדורי אומגאה.
אגב,שמעתי שכדורי כורכומין יכולים לעזור..?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית