הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לחם קל וחמאה ביום העמסה מותר ?

BODYBUILDER

מושעה
616
99
נק' מוניטין:
139
616
99
אם אני בחיטוב דל פחמימה 50 גרם פחמימה שבאים רק מי ירקות ... עושה העמסה כל 3-5 יום ... אפשר לעשות העמסה ולהכניס בה לחם קל אם חמאה ?
או איזה לחמנייה חיטה מלאה אם גבינה צהובה / פסטרמה / ממרח כלשהו ?

עדיף להשאיר את העמסה נקייה ? או שאפשר לעשות חטאים קטנינם למינהם ?

אם אני בחיטוב דל פחמימה 50 גרם פחמימה שבאים רק מי ירקות ... עושה העמסה כל 3-5 יום ... אפשר לעשות העמסה ולהכניס בה לחם קל אם חמאה ?
או איזה לחמנייה חיטה מלאה אם גבינה צהובה / פסטרמה / ממרח כלשהו ?

עדיף להשאיר את העמסה נקייה ? או שאפשר לעשות חטאים קטנינם למינהם ?
למה העמסה כל 3 ימים? העמסה עושים פעם בשבוע במצב שלך. מספיק יום אחד.
אתה יכול לאכול לחם קל עם חמאה, אין בעיה עם זה, רק תדאג שאתה צורך ביום העמסה שלך 60-70 אחוז פחמימה, 20-25 אחוז חלבון ו-15-20 אחוז שומן.
את. יכול להביא אותם מאיפה שאתה רוצה..
העמסה אוכלים בין 500-1000 מעל הניטרלי.

כעיקרון עדיף להימנע ממאכלים שומניים, אבל העמסות זה גם להורדת "חשקים" והורמוני לחץ אז הפתרון את האוכל השומני להשאיר לסיום יום ההעמסה, כלומר לארוחה האחרונה, לדוגמא פיצה, זו פחמימה עם הרבה שומן יחסית (גבינה אמיתית) אז שומרים לארוחה האחרונה וכו'.

• פותח/ת השרשור
כעיקרון עדיף להימנע ממאכלים שומניים, אבל העמסות זה גם להורדת "חשקים" והורמוני לחץ אז הפתרון את האוכל השומני להשאיר לסיום יום ההעמסה, כלומר לארוחה האחרונה, לדוגמא פיצה, זו פחמימה עם הרבה שומן יחסית (גבינה אמיתית) אז שומרים לארוחה האחרונה וכו'.
לא אני ממש לא מתכוון לפיצה או המבורגר או שוקולד אן כל דבר אחר ...
אני מתכוון למשהו בסיסי כמו לחם אם חמאה ... חביתה אם יותר מי צהוב אחד ... אולי איזה טוסט ככה .. פיצה ממש לא בכיוון בכלל .

מה שאתה אומר זה לא נורא, אתה יכול לאכול, רק תדאג שבסופו של יום ההעמסה לא תפריז בכמות השומן, כמו שאמרו כאן 15% מהסך הקלורי היומי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית