עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
במאנצ'ים הכי הזויים שהיו לי זה לא קרה..קרה לי בשבת.
עקב אכילס שלי דובשניות...שאבתי אריזה שלמה. כוסעמק
הפסד שלך אחי...זה כ"כ מדהים..חתיכות קטנות של גן עדן מדבש וה..אממ..הזה בלבןבמאנצ'ים הכי הזויים שהיו לי זה לא קרה..
יותר מזה,מאז שהייתי "אבא שבת" בכיתה ד' לא זוכר מה זה דובשניות
היה קורה לי בתחילת "הקריירה",ככל שהתבגרתי הבנתי שאני רק הורס לעצמי,הן בתזונה והן באימונים
וככה משמעת התזונה והאימונים עלתה(והמוטיבציה).
נכון אבל,שזה מוגדר מראש זה עדיף (דוגמת העמסה,ארוחה שישי או סתם ארוחה קבוה)דווקא אני חושב שלאפשר לעצמך "ליפול" אחת לתקופה לא הורס יותר מידיי, בטח שלא בטווח הרחוק. אני בעמדה של במידה וחודש שלם אין סטיות והכל בדיוק לפי הכללים - צ'יט רציני לנפש לא יעשה יותר מידיי צרות. בחיטוב הצ'יט צריך להיות שקול יותר, ועל מסה אין מה לדבר...
חבל שאין חוב לראק על נושאים שהם לא משקלי עבודה.אתה מודע לעובדה שאם אף אחד לא היה נשבר אז כולם היו דוגמני פיטנס נכון? (לא לצלוב על גנטיקות שונות)
זה חלק מהמלחמה של התחום והחזקים שורדים!! (וגם אני נשברתי מספר פעמים ברמה שלך ובכל זאת הצבתי לעצמי מטרה והגעתי אליה כך שהדרך לא משנה)
תגובה מעוררת מוטיבציה:)חבל שאין חוב לראק על נושאים שהם לא משקלי עבודה.
אתה כותב "נשברתי... ברמה שלך" ו"הצבתי לעצמי מטרה והגעתי אליה" קצת אחרי שהזכרת דוגמני פיטנס בהקשר של לא 'ליפול', כאילו כולם פה כמה רמות מתחתיך. תרגע קצת לפני שאתה כותב "ברמה שלך", בעיקר לפני שראית את האדם שמולך ולפני שהראית את עצמך. יש כאן מפתחי גוף מתחרים שלא מדברים בכזו התנשאות.
לנושא:
מובן שזה קורה, רובנו כאן לא מתחרים ואני מאמין שאף אחד כאן גם לא מתפרנס מהתחום, לכן אין מה להרגיש אשמה. זה קורה וזה יקרה. נסה כמובן לצמצם את התופעה או לתת לה מסגרת (צ'יט חודשי, העמסה, קצת זלילה במסה תוך שמירה על הערכים התזונתיים של התפריט).
לאכול את עצמך ברגשות אשם ועצבים רק מכשיל אותך וגורם לך להרגיש רע עם עצמך, מה שיפגע בתהליך כולו. תמיד תרגיש שאתה חזק, גם אם יש לך שפם נוטלה על הפרצוף. יום למחרת זה יום חדש, ואם זה עדיין מציק לך, תן קצת אירובי או תוריד קצת פחמימה.
תיזכר שיש אנשים שכל החיים שלהם זה צ'יט. אנשים שלא מזיזים את עצמם, לא עושים ספורט, כל היום יושבים ולא מונעים מעצמם דבר, וזה משתקף במראה החיצוני. אם לא בהשמנה, אז בעייפות או בעצלנות כללית או באנוכיות או ביכולת דחיית סיפוקים של תינוק.
אתה חזק יותר מרוב האנשים, לא משנה מה. אם זה תמיד יהיה בראש שלך, אולי תעצור את עצמך לפעמים בזלילה, וגם אם לא, תדע להרים את הראש ולהמשיך הלאה כאילו כלום לא קרה.
שתי תמונות שאני מחזיק אתי בפלאפון כדי להזכיר לי את הדברים שכתבתי:
![]()
![]()
מחילה אם פירשתי אותך שלא כהלכה.ידידי היקר יש משמעות אחרת ל "ברמה שלך"
כשאני ציינתיי "ברמה שלך" התייחסתי לרמת האכילה המוגזמת שלו מהמשפט:
"עכשיו אכלתי מלא גרנולה עם חלב,שוקו,יוגורט,מלא שקדים,גלידה,עוגת שוקולד,עוגת גבינה,קינדר קטן ואולי עוד דברים ששחכתי"
משמע שגם אני אכלתי ברמה הזו->-כמוהו-
ולאו דווקא השוואה כלשהי.
בכל אופן הבעיתיות של הפורומים היא שאין טון דיבור ולכן משפט יכול להתפרש כל כך שלילי לפעמים.
מכירה את המבט הזה..מקרה שקרה לי בדיוק הרגע.
אני נמצא בחופשה משפחתית במלון בים המלח.
אנחנו בחדר אוכל, אחרי שסיימתי עם ארוחת בוקר הלכתי לקינוחים.
חזרתי לשולחן עם 2 צלחות קטנות מלאות. כל מי שהיה בשולחן היה בשוק.