הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון|קורה לכם שאתם נשברים?

• פותח/ת השרשור lala17
  • פורסם בתאריך
היו שם כ"כ הרבה קינוחים טובים שלא יכולתי לבחור ביניהם. מה גם שאמרתי לעצמי "אתה בפאקינג חופשה, אין מצב שאתה מונע מעצמך דברים גם כאן, תהנה!".

איך שהגעתי לשולחן אחרי כל המבטים בעלה של דודה שלי שואל בשיא הרצינות אם אני אגמור את כל זה ואני רק חייכתי חחחחח

מכירה את המבט הזה..
במלונות יש לי חוק, קינוח רק בארוחת ערב
הבעיה היא שבדיוק כמוך אני חייבת לטעום קצת מהכל ואז לוקחת מנה נוספת של הקינוח המצטיין..
שום דבר לא שובר אותי כמו מתוק - לא פיצה/המבורגר/שניצל/רוטב שמנת/פסטה, - להכל אני מסרבת בלי בעיה בכלל
עד המנה האחרונה.
😭
לי יש חוק במלונות שאני לא נוגע בפחמימות ביכלל ונהנה מהבשר והדגים והקינוח הוא סטייק חח

פחמימות יותר מפילות.. בדל פחמימה עברתי ליד 30 סוגי שוקולדים ולא הזיז לי אבל אז ביצבצה לה פיתה תימנית ״לחוח״ ושם והלאה זה נגמר בהכרזת מלחמה כוללת על המטבח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך אני מכיר את ה"הכרזת מלחמה על המטבח"! בנגיעה הראשונה שחורגת מהדיאטה, ישר מתחיל המסע לגמירת האוכל בבית.

Tell me about it.
אני כמעט שנה בייעוץ אישי/חיטוב והצלחתי לרדת ארבע קילו. למה? חליתי הרבה באמצע. דלקות גרון, חיידק בבטן, הרבה אנטביוטיקות וכו' שאילצו אותי להפסיק פעילות גופנית וחיטוב. אחרי שהבראתי לקחתי את עצמי בחזרה בידיים וחזרתי לשגרה. ככה כל פעם מחדש. לפני שלושה שבועות חטפתי דלקת במעי הגס ששיתק אותי מכאבים, כך שלא יכולתי ללכת לחד''כ והייתי צריכה לאכול דברים נורא ספציפיים שגרמו לי לעלות במשקל. ופשוט נשברתי. התייאשתי כבר מהכל, שאולי אני צריכה להישאר ככה וזהו. כרגע אני עובדת על עצמי כי מצד אחד אני מיואשת ומצד שני כועסת על עצמי כי עברתי כל כך הרבה. ביום שני אני עוברת ניתוח להסרת שקדים, מה ששוב יגרום לי להיות על אנטביוטיקה וכל שאר השיט. הבטחתי לעצמי שאחרי שאחלים אני חוזרת לעצמי ומורידה את כל מה שעליתי ומגיעה למטרה שלי. אני פשוט צריכה להוריד את הייאוש ולעבוד על מוטיבציה... מה שלא כל כך הולך לי כרגע.

@Strawberry את לא צריכה מאמן אישי את צריכה מטפל בוודו!!! מה זה הנאחס הזה?!?
אל תתייאשי זה יגיע אבל הייתי בודקת היטב מה בתזונה שלי גורם לגוף לצאת מאיזון בצורה כל כך קיצונית.
שולחת חיבוק (ככה זה בפורום גברי יש אייקון לזיון אבל אין לחיבוק..חח)

@Strawberry את לא צריכה מאמן אישי את צריכה מטפל בוודו!!! מה זה הנאחס הזה?!?
אל תתייאשי זה יגיע אבל הייתי בודקת היטב מה בתזונה שלי גורם לגוף לצאת מאיזון בצורה כל כך קיצונית.
שולחת חיבוק (ככה זה בפורום גברי יש אייקון לזיון אבל אין לחיבוק..חח)
לא חושב שיש בכלל אייקון של חיבוק

קבצים מצורפים

• HUG.png
    HUG.png
    KB 3.5 · צפיות: 91
נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית