עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא גם התחיל את ההכנה מאווד חטוב לפני 8 שבועות, הבחור מקצוען ברמה מטורפת גם באוף סיזן שומר על אחוז שומן מאווד נמוך שלא מבייש תחרות שהיא לא פרומאיפה אתה מביא את התמונות האלו?
נראה פצצה הבחור. חטוב מאוד ויש עוד חמישה שבועות.
מעניין איך זה לגדול עם אבא כזה. כולם פותחים את עטיפת הסנדביץ' למראה חמאת בוטנים, שוקולד, חומוס ורק אתה עם מיץ. תפוזים, כמובן.
ועם כל הצחוק בצד, הוא אחד האנשים שמייצגים אותנו בצורה הטובה ביותר בתחום.
רק הצלחה מאחל לו.
אתה מתאמן שלו? עם כזה מאמן, מי צריך חומרים? 😄מאור הוא בהחלט בחור מאוד רציני, אני שמח שלקחתי על עצמי את ההחלטה להכנס איתו לתפריט מדוקדק של תזונה נכונה וחומרים. את הידע יש לי, אך אני צריך את המסגרת על מנת להגיע ליעדים שאני הצבתי לעצמי.
אתה מתאמן שלו? עם כזה מאמן, מי צריך חומרים? 😄
אגב, מה הגובה שלו?
תרביץ, תותח!מאור הוא בהחלט בחור מאוד רציני, אני שמח שלקחתי על עצמי את ההחלטה להכנס איתו לתפריט מדוקדק של תזונה נכונה וחומרים. את הידע יש לי, אך אני צריך את המסגרת על מנת להגיע ליעדים שאני הצבתי לעצמי.
אני מודע לכך שזה לא בהכרח קשור, אבל מעניין אותי לדעת. מישהו יודע משקלי עבודה שלו בתרגילים המורכבים?
אייל הוא עוזר בסייקלים? אם אני משלם לו ומציב מטרה ואומר שאני מוכן להשתמש בחומרים כאלה וכאלה, הוא יעזור לי בבניית סייקל ותוכנית תזונה מתאימה וכו׳..?אין קשר לרמה שלו לחומרים, חומרים זו בחירה שלי.
הגובה? אני מניח שהוא בסביבות 178.