הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה מאור זרדז - ההכנות לשיקגו פרו. מתעדכן.

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
מאור מעדכן אותנו בכ-3 תמונות נהדרות, משקל עדכני 121 קילוגרם.

נמצא כ-5 שבועות מהתחרות הצפויה ״שיקגו פרו״ ארה״ב.

מחזיקים לו אצבעות.

image.jpg
image.jpg

image.jpg

בום!
ענק!
שיפר גם את הגב, אבל עדיין יש לאן להתקדם.
מאחל לו בהצלחה

יפה.מרשים מאוד. עושה רושם שהידיים קצת בפיגור, בעיקר בדאבל בייספס מאחורה (אבל אולי התמונה מטעה).
על כל פנים, בהצלחה.

סחטיין לבנאדם, גם 2 ילדים גם עסק וגם מייצג את עצמו ואותנו בכבוד. נאחל לו בהצלחה, שיכנס בחמישיה וזה כבר הישג.

מאיפה אתה מביא את התמונות האלו?
נראה פצצה הבחור. חטוב מאוד ויש עוד חמישה שבועות.
מעניין איך זה לגדול עם אבא כזה. כולם פותחים את עטיפת הסנדביץ' למראה חמאת בוטנים, שוקולד, חומוס ורק אתה עם מיץ. תפוזים, כמובן.
ועם כל הצחוק בצד, הוא אחד האנשים שמייצגים אותנו בצורה הטובה ביותר בתחום.
רק הצלחה מאחל לו.

מאיפה אתה מביא את התמונות האלו?
נראה פצצה הבחור. חטוב מאוד ויש עוד חמישה שבועות.
מעניין איך זה לגדול עם אבא כזה. כולם פותחים את עטיפת הסנדביץ' למראה חמאת בוטנים, שוקולד, חומוס ורק אתה עם מיץ. תפוזים, כמובן.
ועם כל הצחוק בצד, הוא אחד האנשים שמייצגים אותנו בצורה הטובה ביותר בתחום.
רק הצלחה מאחל לו.
הוא גם התחיל את ההכנה מאווד חטוב לפני 8 שבועות, הבחור מקצוען ברמה מטורפת גם באוף סיזן שומר על אחוז שומן מאווד נמוך שלא מבייש תחרות שהיא לא פרו

• פותח/ת השרשור
מאור הוא בהחלט בחור מאוד רציני, אני שמח שלקחתי על עצמי את ההחלטה להכנס איתו לתפריט מדוקדק של תזונה נכונה וחומרים. את הידע יש לי, אך אני צריך את המסגרת על מנת להגיע ליעדים שאני הצבתי לעצמי.

מאור הוא בהחלט בחור מאוד רציני, אני שמח שלקחתי על עצמי את ההחלטה להכנס איתו לתפריט מדוקדק של תזונה נכונה וחומרים. את הידע יש לי, אך אני צריך את המסגרת על מנת להגיע ליעדים שאני הצבתי לעצמי.
אתה מתאמן שלו? עם כזה מאמן, מי צריך חומרים? 😄
אגב, מה הגובה שלו?

• פותח/ת השרשור
אתה מתאמן שלו? עם כזה מאמן, מי צריך חומרים? 😄
אגב, מה הגובה שלו?

אין קשר לרמה שלו לחומרים, חומרים זו בחירה שלי.

הגובה? אני מניח שהוא בסביבות 178.

מפליא איך עכשיו - 5 שבועות לפני התחרות הוא נשאר חטוב וחתוך על 300 גרם פחמימה. בתור מישהו שמבין קצת בתזונה יש הבדל זניח בלבד בכמות הגליקוגן שיש אצלו ואצל מישהו 30 קילו פחות, זה יוצא שכל הפחמימות הולכות לשריפה הקלורית היומית שלו ולאימון שזה רק מראה כמה "עבודה" יש בלאכול.

פריק תוצרת בית הבנאדם הזה...
תרביץ, תותח!

אני מודע לכך שזה לא בהכרח קשור, אבל מעניין אותי לדעת. מישהו יודע משקלי עבודה שלו בתרגילים המורכבים?

• פותח/ת השרשור
Five weeks out BOOM!

image.jpg

איזה רגל במזוזההההה !!!!!! 😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣
כזאת אני רוצה !

אני מודע לכך שזה לא בהכרח קשור, אבל מעניין אותי לדעת. מישהו יודע משקלי עבודה שלו בתרגילים המורכבים?

ראיתי 260 דדליפט ליותר מחזרה אני חושב

180 בנצ' לחזרות

סקוואט לא מלא יותר מ300

הבחור נראה מאוד מאוד טוב, יחסית לרמה בארץ אמורים לבנות לו מקדש, אבל שם הוא ממש לא נחשב משהו מיוחד, יש לו חזה מרשים ורגליים ענקיות וטובות, לעומת זה הגב בפיגור קצת וחסרים בו פרטים והבטן והמותן כמו שכבר נאמר..
בכל מקרה מאחל לו הרבה הצלחה בתחרות
אין קשר לרמה שלו לחומרים, חומרים זו בחירה שלי.

הגובה? אני מניח שהוא בסביבות 178.
אייל הוא עוזר בסייקלים? אם אני משלם לו ומציב מטרה ואומר שאני מוכן להשתמש בחומרים כאלה וכאלה, הוא יעזור לי בבניית סייקל ותוכנית תזונה מתאימה וכו׳..?

Back
למעלה תחתית