אם הוא עובר את התהליך הזה אז הוא עולה בעצם לתחרות עצמה.מתקיים תהליך Prejudging לפני התחרות עצמה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם הוא עובר את התהליך הזה אז הוא עולה בעצם לתחרות עצמה.מתקיים תהליך Prejudging לפני התחרות עצמה
יש לך מושג אם הוא אוכל בין הקריאות האלו ואם כן מה?עדכון חם משיקגו, כרגע מאור ירד מהמה לאחר שקראו לו בקרייה שניה. מחכים לשמוע בשורות טובות רק בעוד כארבע שעות.
צפה בקובץ המצורף 18155
יש לך מושג אם הוא אוכל בין הקריאות האלו ואם כן מה?
ויש לך מושג באופן כללי אם הם אוכלים בזמנים האלו?אינני יודע מהי השיטה שלו ברגעים קריטיים כאלו, אבצע איתו ראיון מסודר לאחר שובו ארצה.
ויש לך מושג באופן כללי אם הם אוכלים בזמנים האלו?
ממה שאני יודע בדרך כלל רגעים לפני התחרות אז זה פחמימה זמינה.. בדרך כל לרוב זה שוקלד או משהו כזה ובמינונים ממש קטנים.. במצב שלהם זה נותן בוסט מטורף.. אלו אנשים ששעות לפני התחרות נמצאים על פקק מים בלבד זה ממש קשה ומטישויש לך מושג באופן כללי אם הם אוכלים בזמנים האלו?
חחח מחכה לראיון שלך איתו ;)אני יודע בוודאות שהם אוכלים את הלב, מה הם אוכלים בנוסף אינני יודע.
עבודה כל כך קשה, לפעמים אני ישן צהריים ואחרי הצחצוח שיניים נשאר לי יובש מטורף בפה אז אני אפילו לא רוצה לדמיין מה זה לעבור ייבוש לתחרותממה שאני יודע בדרך כלל רגעים לפני התחרות אז זה פחמימה זמינה.. בדרך כל לרוב זה שוקלד או משהו כזה ובמינונים ממש קטנים.. במצב שלהם זה נותן בוסט מטורף.. אלו אנשים ששעות לפני התחרות נמצאים על פקק מים בלבד זה ממש קשה ומטיש
כבוד! שנה שעברה הוא בכלל לא דורג, לא?
המותן והייבוש הרסו לו