הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה מאור זרדז - ההכנות לשיקגו פרו. מתעדכן.

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
יש לך מושג אם הוא אוכל בין הקריאות האלו ואם כן מה?

אינני יודע מהי השיטה שלו ברגעים קריטיים כאלו, אבצע איתו ראיון מסודר לאחר שובו ארצה.

ויש לך מושג באופן כללי אם הם אוכלים בזמנים האלו?
ממה שאני יודע בדרך כלל רגעים לפני התחרות אז זה פחמימה זמינה.. בדרך כל לרוב זה שוקלד או משהו כזה ובמינונים ממש קטנים.. במצב שלהם זה נותן בוסט מטורף.. אלו אנשים ששעות לפני התחרות נמצאים על פקק מים בלבד זה ממש קשה ומטיש

אני יודע בוודאות שהם אוכלים את הלב, מה הם אוכלים בנוסף אינני יודע.
חחח מחכה לראיון שלך איתו ;)
ממה שאני יודע בדרך כלל רגעים לפני התחרות אז זה פחמימה זמינה.. בדרך כל לרוב זה שוקלד או משהו כזה ובמינונים ממש קטנים.. במצב שלהם זה נותן בוסט מטורף.. אלו אנשים ששעות לפני התחרות נמצאים על פקק מים בלבד זה ממש קשה ומטיש
עבודה כל כך קשה, לפעמים אני ישן צהריים ואחרי הצחצוח שיניים נשאר לי יובש מטורף בפה אז אני אפילו לא רוצה לדמיין מה זה לעבור ייבוש לתחרות

זרדז התחרה בקטגורית Open Men. ניתן לראות אותו בצד ימין עם תחתון כחול.
תוצאות בקרוב.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg

עוד תמונות מקטגורית Open Men.

7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
וידאו קצר של תהליך ה- Prejudging בקטגורית Open Men. זרדז לצערנו לא מוזכר כאחד המתחרים הבולטים על ידי הפרשנים.
http://www.flexonline.com/videos/general-news/2014-wings-strength-chicago-pro-prejudging- המנצחים בקטגורית Open Men:
1st Place - Roelly Winklaar
2nd Place - Jojo Ntiforo
3rd - Essa Obiad
4th Place - An Nguyen
5th Place - Akim Williams​

התחרות הסתיימה, מאור דורג מקום 11 והוא פשוט שמח.

image.jpg

• אהבתי
Reactions: Asi
שמע הוא בהמה רצינית !
מזל טוב 😃 שנה הבאה מקום 3 !

כמה השתתפו בקטגוריה?

אז נחשב שהוא דורג הפעם ?
שיפור מעולה הוא עשה בהאמס אגב

16254_5.jpg
gf
עכשיו אני מבין למה התכוונתם שאמרתם "מאור בפיגור אחרי שאר המתחרים"🤣

המותן והייבוש הרסו לו

כל הכבוד למאור יצג את המדינה וזה הכי חשוב (ישראל על המפה 😉)

Back
למעלה תחתית