הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע ביקורת "סקיני פסטה"

• פותח/ת השרשור root1
  • פורסם בתאריך

root1

משתמש פעיל
797
103
נק' מוניטין:
221
797
103
בהמשך לדיון הזה:
https://www.lbs.co.il/threads/54170/page-3#post-686163
הגיע היום. הכנתי מזה אחלה ארוחת צהריים. (לא יצא לי לצלם, בארוחה הבאה נעלה תמונות ומתכון).
מגיע ללא ריח או טעם, אבל סופג את הטעם של הבישול. קצצתי חזה עוף גמבה ובצל, הכנסתי למחבט פסים (עם כפית שמן זית) יצא אחלה מוקפץ שבעולם.. הוספתי טחינה וביצים..

בשורה התחתונה מוצר לא רע, מה שטוב שהוא משביע בצורה טובה. אני מרגיש כאילו אכלתי עכשיו 2 לאפות..

מגיע בצורת נודלס פסטה ואורז.. הזמנתי את הגרסה הישראלית (הם טוענים שהם משפרים את הטעם אבל אין שום טעם גם ככה) וזה יוצא דיי יקר אז יותר משתלם להזמין מחו"ל..

אגב לגבי הוראות הכנה צריך לשטוף לסנן ולבשל שוב אבל אני סיננתי במים וזרקתי ככה לסיר.. יצא סבבה 😃

השאלה אם הערכים שלהם באמת נכונים כי אם כן לפי מה שאתה אומר זה שווה את הכסף אבל קצת קשה לסמוך על זה

• פותח/ת השרשור
עד כמה שנראה לי זה אמיתי אולי עם סטייה מינורית לפה ולשם.. חפש על זה מידע גם בגוגל, תראה ביוטיוב מתכונים..

• פותח/ת השרשור
איפה ניתן לרכוש אותה פיזית בחנויות? ובאיזה אתרים מחו"ל ניתן להזמין?והאם זה הרבה יותר זיל מחו"ל?
לא חושב שזה עדיין פיזית על המדפים. יש את האתר שלהם בארץ (של היבואן לדעתי).

עד עכשיו מרגיש שובע.. זה מנפח את הבטן ונותן תחושה של דפקתי מגש פיצה..

תגיד רשום באתר שלהם אריזה של 25 מנות ב245 שקל השאלה מה זה מנה 100 גרם? כי אם כן זה יקר מדי

נשמע שהמוצר מבוסס על סיבים תזונתיים. תקנו אותי אם אני טועה.
גם אם אין בזה כמעט קלוריות, זה אחלה, אבל על עודף של סיבים תשלם בשירותים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית