הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 240. בוקס סקוואט.

TheTzadik

מנהל פורום Powerlifting/Weightlifting
1,220
2,037
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
16,661
1,220
2,037
בעזהי"ת

יש הרבה מה לכתוב, איך ולמה בשבוע הראשון של שלב העצימות, אני נכנס ל-PR attempt. כאן מדובר על 5 ק"ג של התקדמות לעומת הבוקס המקסימלי בסיבוב לפני המפגש האחרון בפתח תקווה. תודה רבה לאיירון הראל, על הצילום.

חימום, הכל בוקס:
120X1X2.
150X1.
180X1.
190X1.
210X1.
220X1.
230X1.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

עליתי סביבות 2.5 ק"ג במהלך חודש הנפח האחרון, מתאר לעצמי שזה הגיע לעוד כמה מקומות, חוץ מלכרס...

זה היה קל, אין ספק. אבל מנגד אני תוהה איפה הגבול עובר בין קל, ובין משהו שאתה לא סוגר. קח למשל את ה-PR רואו האחרון של מלניצ'ב.

ואוו תותח ! !!!

אתה נדרש להעניק מוניטין ל-3 משתמשים לפני שתוכל להעניק מוניטין למשתמש זה. :(

התרחשה השגיאה הבאה:
אתה נדרש להעניק מוניטין ל-3 משתמשים לפני שתוכל להעניק מוניטין למשתמש זה.

מלך.

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

תודה רבה!!

אני מרגיש צורך להוסיף משהו, שלא כל כך נראה בוידאו: פחדתי מהמשקל. ה-230 חימום היו בסדר גמור, ועדיין אני נעמד עם 240, וחושב לעצמי מה לעזאזל אני עושה כאן בכלל, למה לא בחרתי לעצמי עיסוק יותר שפוי, והאם אני עוד רגע לא הולך להתרסק. הביצוע היה החלטי, בסופו של דבר, אבל לא לפני מלחמה עם עצמי.

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

אפשר לשאול איך הגעת לתחום?

סיפור ישראלי די משעשע, למען האמת. לאורך 14 השנים האחרונות, מאז השחרור מהשירות הסדיר, עשיתי כברת דרך ארוכה באמנות ה-Tensegrity, כמו גם בעולם הצ'י גונג הסיני. לאחר תקופה ממושכת הגעתי לנקודה בה שאפתי לפתוח קבוצת תירגול לנושא. הצרה היא, שאין אף אחד שיסמיך אותך בארץ בתחום - בשונה למשל מאמנויות הלחימה השונות, כך באופן חוקי עם ביטוח, לכאורה אי אפשר לצעוד קדימה עם הנושא.

הפתרון שלי היה, הקורס הזה במכון וינגייט. על פניו הסמכה רב תחומית, המאפשרת לי לאמן פרונטלית בתחומי ספורט עממי שונים, ועל בסיס זאת - אם וכאשר חלילה - חברת הביטוח לא תוכל להשתמט מאחריות, בטענה שאין לי הסמכה מוכרת. הקורס עצמו היה נחמד מאוד, רוב המשתתפים היו אקדמאים שבאו לחפש תחום נוסף כהעשרה לעיסוק המרכזי שלהם, וייצגו מגוון רחב של פנים ישראליות.

הצרה הייתה, שלמרות הרושם שוינגייט נתנו למשתתפים, הקורס לא היה מוכר מטעם משרד הספורט. בהיבט החוקי של הדברים, התעודה שלו - מעבר לרזומה המתבקש תחת המותג "וינגייט", שקולה לכל תעודה שאחליט להדפיס במחשב הפרטי שלי ולהעניק לך ברוב טקס והדר. הסמכה - מושג משפטי מחייב, לא הייתה שם בשום אופן.

במפגש זועם שנערך עם הנהלת בית הספר נט הולמן, בהתאם להרכב הסוציו-אקונומי המבוסס של החברים, כבר ישבו בקהל 'על אזרחי' שלשה משפטנים. מה שהיה אמור להיות מפגש התנצלות וטיוח, הפך מאוד מהר לחילוץ מבוהל לאחור, בדמות הזמנה לכל אחד מחברי הקורס לעבור קורס נוסף חינם בבית הספר למאמנים, בתחום שכן מוכר על ידי משרד הספורט... ובכך הפרשייה הסתיימה.

אני בחרתי הדרכת חדרי כושר, כשלמען האמת במשך כל חיי עד אז - ארבע וחצי שנים לאחור, מעולם לא ביקרתי באחד כזה. מעט לפני התחלת הקורס נרשמתי אל חדר כושר סמוך למקום מגורי, והמזל הגדול שהגעתי לספרים הנכונים, ובמקום לעשות משהו ליצני, הלכתי על Starting strength...

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית