הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 240. בוקס סקוואט.

TheTzadik

מנהל פורום Powerlifting/Weightlifting
1,220
2,037
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
16,661
1,220
2,037
בעזהי"ת

יש הרבה מה לכתוב, איך ולמה בשבוע הראשון של שלב העצימות, אני נכנס ל-PR attempt. כאן מדובר על 5 ק"ג של התקדמות לעומת הבוקס המקסימלי בסיבוב לפני המפגש האחרון בפתח תקווה. תודה רבה לאיירון הראל, על הצילום.

חימום, הכל בוקס:
120X1X2.
150X1.
180X1.
190X1.
210X1.
220X1.
230X1.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

שאלה מעניינת,

כיוון שזאת תכנית במקור למוזרקים, אדם שמזריק ועושה אותה חזוי להתקדם הרבה יותר משקל כל סבב?
עוד שאלה שזה מוביל אותי אליה, איך בדיוק מתכננים התקדמות ובאיזה תכניות לאנשים שמזריקים, כי לכאורה ההתקדמות בשלב של מתאמן מתחיל- בינוני אמורה להיות מהירה בהרבה משל מתאמן טבעי

שני הסבבים הראשונים של קורטה אצלי, הסתיימו בקפיצה של 40 ק"ג לטריפל סקוואט/דדליפט. בסבב השלישי 10 ק"ג. מנקודת מוצא של 180X3 בשניהם, הגעתי ל-230X3, שהספיקו לסינגלים 250X1 בשניהם. מאז, קצב ההתקדמות לא עבר את ה-5 ק"ג. בכניסה לעולם האנבוליים, מתאר לעצמי שלפחות אוכל לחדש את קצב ההתקדמות הראשוני הזה - למשך תקופה כלשהי.

תודה רבה לכולם!!

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

וואו.
כמה זמן לוקח כל סבב ?

שני הסבבים הראשונים נעשו די ברצף, סה"כ 4 חודשים (סבב = 8 שבועות. השבוע התשיעי הוא תחרות, מה שלא היה רלוונטי אז). אחרי זה היה חיטובון קטן של חודשיים - שלש, ואז הסבב השלישי - עוד חודשיים.

נערך לאחרונה:
בעזהי"ת

שני הסבבים הראשונים נעשו די ברצף, סה"כ 4 חודשים (סבב = 8 שבועות. השבוע התשיעי הוא תחרות, מה שלא היה רלוונטי אז). אחרי זה היה חיטובון קטן של חודשיים, ואז הסבב השלישי - עוד חודשיים.
4חודש הוספת 40קילו לסקוואט+דדליפט לטריפל ?!@@!$
במשקלים שלך זה מטורף, וואו !!

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

4חודש הוספת 40קילו לסקוואט+דדליפט לטריפל ?!@@!$
במשקלים שלך זה מטורף, וואו !!

כן. זה קצב עלייה שמתחרה עם תוכניות לינאריות - אבל כאן זו תוכנית פירודיזציה. אין ספק שהקיק-סטארט הזה המאוד מחמיא הזה, הביא אותי לאמון בתוכנית הזו.

הועלה בתאריך 26 ביולי 2011

הועלה בתאריך 27 בספט׳ 2011

בעזהי"ת

כן. זה קצב עלייה שמתחרה עם תוכניות לינאריות - אבל כאן זו תוכנית פירודיזציה. אין ספק שהקיק-סטארט הזה המאוד מחמיא הזה, הביא אותי לאמון בתוכנית הזו.

הועלה בתאריך 26 ביולי 2011

הועלה בתאריך 27 בספט׳ 2011

איזה תכנית אתה תזכיר לי?
אני זוכר שזה עם האימון נפח, עצימות נכון? ברח לי השם

זה למתאמנים מתקדמים מאוד?
אני ב1\3\5 בערך 5חודש עלית הרבה במשקלים אבל הייתי על משקל די נמוך לפני
70קילו לסקוואט 75לדדיפט 40לבנץ.

אני לא יודע אם להמשיך את זה או לשנות תכנית כי אני התחלתי להתקע קצת..
בהתחלה הייתי מתקדם הרבה יותר מ5קילו בחודש כמו שבתכנית המקורית ( מהסיבה שבשבוע 3 לRM1 עשיתי 10חזרות 0.0 ).
עכשיו רק 5קילו בחודש זה התקדמות די איטית :( ואני לא מתאמן כבר שנים כולה שנה ו4חודש...

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

זה למתאמנים מתקדמים מאוד?
אני ב1\3\5 בערך 5חודש עלית הרבה במשקלים אבל הייתי על משקל די נמוך לפני
70קילו לסקוואט 75לדדיפט 40לבנץ.

אני לא יודע אם להמשיך את זה או לשנות תכנית כי אני התחלתי להתקע קצת..
בהתחלה הייתי מתקדם הרבה יותר מ5קילו בחודש כמו שבתכנית המקורית ( מהסיבה שבשבוע 3 לRM1 עשיתי 10חזרות 0.0 ).
עכשיו רק 5קילו בחודש זה התקדמות די איטית 😭 ואני לא מתאמן כבר שנים כולה שנה ו4חודש...

531 היא תוכנית מעולה. קצב התקדמות של 5 ק"ג בחודש הוא ממש לא איטי, אל תרגיש רע עם עצמך.

בעזהי"ת

531 היא תוכנית מעולה. קצב התקדמות של 5 ק"ג בחודש הוא ממש לא איטי, אל תרגיש רע עם עצמך.
לאנשים שיש להם כבר ותק זה אחלה, אבל אתה לא חושב שזאת התקדמות איטית לבנאדם שעדיין לא הגיע ל200קילו דדליפט?

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

לאנשים שיש להם כבר ותק זה אחלה, אבל אתה לא חושב שזאת התקדמות איטית לבנאדם שעדיין לא הגיע ל200קילו דדליפט?

אל תמדוד את עצמך ביחס לאחרים (בטח כשנמצאים כאן בקהילה כמה כשרונות מדהימים, כמו אביב הברזל אטיאס, זוננרייך המפלצת, שלא לדבר על איש הלילה - שמראה לכולנו את הדרך), תמדוד ביחס לעצמך. כשאתה יודע שאתה עובד, שאתה משקיע, כשאתה יודע שאתה מתקדם - אז כל הכבוד, ותמשיך!

בעזהי"ת

אל תמדוד את עצמך ביחס לאחרים (בטח כשנמצאים כאן בקהילה כמה כשרונות מדהימים, כמו אביב הברזל אטיאס, זוננרייך המפלצת, שלא לדבר על איש הלילה - שמראה לכולנו את הדרך), תמדוד ביחס לעצמך. כשאתה יודע שאתה עובד, שאתה משקיע, כשאתה יודע שאתה מתקדם - אז כל הכבוד, ותמשיך!
עוד פעם אני לא יכול להעניק לך מוניטין:97:

תודה רבה על העלאת המוטיבציה והעזרה:blush:

אני מניח שרוב האנשים שמתלוננים על משקלים נמוכים בצורה חריגה, פשוט עושים משהו לא נכון.
אם עושים הכל לפי הספר ולא מצליחים להתקדם בתכניות שמתאימות לשלב בו אתה נמצא, זה משהו אחר.

אני מניח שרוב האנשים שמתלוננים על משקלים נמוכים בצורה חריגה, פשוט עושים משהו לא נכון.
אם עושים הכל לפי הספר ולא מצליחים להתקדם בתכניות שמתאימות לשלב בו אתה נמצא, זה משהו אחר.
המשהו הזה לא קשור בהכרח בתוכנית, יש גם שינה/מנוחה, פציעות, תזונה וסתם חוסר זמן...

התכוונתי גם למסביב ב"לפי הספר"
אני די נפלתי בסמולוב בנץ' בגלל ה"מסביב". למעשה די ברור לי שהרבה מאוד תכניות לא אוכל לעשות בגלל ה"מסביב". זה שיקול שדי הרבה מתאמנים לא לוקחים בחשבון כשבאים לתוכנית שדורשת הרבה מאוד משאבים.

אני די נפלתי בסמולוב בנץ' בגלל ה"מסביב". למעשה די ברור לי שהרבה מאוד תכניות לא אוכל לעשות בגלל ה"מסביב". זה שיקול שדי הרבה מתאמנים לא לוקחים בחשבון כשבאים לתוכנית שדורשת הרבה מאוד משאבים.

ללא ספק. תכלס לאדם נשוי בגיל של אליהו, לרוב לא יהיו חמש שעות פנויות שלוש פעמים בשבוע בשביל להתאמן.

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

ללא ספק. תכלס לאדם נשוי בגיל של אליהו, לרוב לא יהיו חמש שעות פנויות שלוש פעמים בשבוע בשביל להתאמן.

עכשיו אתה יכול להבין, כמה אני מעריך את הראל עשור. אמרתי לפני זמן קצר, שברמה מסויימת, הוא שם את כולנו בכיס הקטן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית