הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוסף

or-yfz450r

משתמש מתחיל
27
0
נק' מוניטין:
0
27
0
באיזה תוסף אני יכול להשתמש חוץ מחלבון או גיינר כמובן מה אתם מציעים?

חשבתי על חומצות אמינו לוקחים אותם בזמן אימון או לפני?כדורים או אבקה עדיף?

ראיתי המון ששותים מים וורודים בשייקר ואומרים שזה חומצות אמינו..זה לא משקה איזוטוני?

אני מתאמן המון שנים ולא מבין כלום בדברים האלו חבל שאני יקנה סתם

במידה ואתה מגיע לערכים התזונתיים שלך אין סיבה לצרוך שום תוסף מלבד אומגה 3 ומולטי-ויטמין במידת הצורך (תלוי תזונה, לא תלוי ערך קלורי)

אתה יכול לקחת גם קריאטין מונוהידרייט, וקפאין.
כמובן גם מולטיויטמינים וכו כמו שהבחור מעליי כתב לך.

אם אתה מגיע לכל כמות החלבון שאתה צריך, ולא נמצא בצום אז אין צורך להשתמש בחומצות אמינו.

אתה בטוח שכבר מיצית את כל הפוטנציאל הגנטי שלך שאתה חושב על שימוש בחומרים? אני סבור שלא. רוצה לפרט לנו קצת על תוכנית האימונים, התזונה, הגיל, רקע האימונים וכל הפרטים מסביב?

• פותח/ת השרשור
אתה בטוח שכבר מיצית את כל הפוטנציאל הגנטי שלך שאתה חושב על שימוש בחומרים? אני סבור שלא. רוצה לפרט לנו קצת על תוכנית האימונים, התזונה, הגיל, רקע האימונים וכל הפרטים מסביב?
בן 25 בערך עשר אחוז שומן. 179סמ. שוקל 77..אני מתאמן מגיל 17 עם הפסקות ואני תקוע המון זמן באותו מצב..התוכנית אימונים כרגע זה abc ארבע פעמים בשבוע ואף פעם לא עשיתי איזו תוכנית של חיטוב או מאסה..קבוע זה 3 גג 4 ארוחות ביום עם 30 גרם חלבון ו40 גרם פחמימה ממוצע לארוחה

בן 25 בערך עשר אחוז שומן. 179סמ. שוקל 77..אני מתאמן מגיל 17 עם הפסקות ואני תקוע המון זמן באותו מצב..התוכנית אימונים כרגע זה abc ארבע פעמים בשבוע ואף פעם לא עשיתי איזו תוכנית של חיטוב או מאסה..קבוע זה 3 גג 4 ארוחות ביום עם 30 גרם חלבון ו40 גרם פחמימה ממוצע לארוחה

אהלן,

הבעיה היא איננה בויטמינים, הבעיה היא בתזונה הלקויה שאינך יודע מה לאכול, כיצד, איך, וכמה.

תדפדף בבקשה בנעוצים של מתחילים בתזונה ואימונים ותבין לבד מדוע אתה תקוע.

שיהיה בהצלחה וקריאה נעימה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית