הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה ממשתמשי הפורום- אינסטגרם.

Crossfiter

מושעה
5,953
3,737
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,185
5,953
3,737
חבר'ה אני כרגע מנסה לתת פוש לאינסטגרם שלי, עם הרבה תמונות וסרטונים (רובם עלו פה כבר) אני רוצה בהמשך לנסות להשיג חסויות מחברת ריבוק בארץ ושל אחת החברות של תוספי התזונה, לשם כך אני צריך הרבה עוקבים והרבה לייקים.
אני יודע שזה קצת עלוב לבקש מאנשים שיעקבו אחריך (אבל היי גם חנטל התחילה ככה) אבל בסופו של דבר אני מתכנן ללכת על עניין הקרוספיט הכי חזק שאני יכול ובשביל זה אני צריך כסף ועזרה כמה שאני יכול

אז מי שיכול לעקוב, אני אשמח. המון המון תודה למי שיעזור

moorenadav

חבר'ה אני כרגע מנסה לתת פוש לאינסטגרם שלי, עם הרבה תמונות וסרטונים (רובם עלו פה כבר) אני רוצה בהמשך לנסות להשיג חסויות מחברת ריבוק בארץ ושל אחת החברות של תוספי התזונה, לשם כך אני צריך הרבה עוקבים והרבה לייקים.
אני יודע שזה קצת עלוב לבקש מאנשים שיעקבו אחריך (אבל היי גם חנטל התחילה ככה) אבל בסופו של דבר אני מתכנן ללכת על עניין הקרוספיט הכי חזק שאני יכול ובשביל זה אני צריך כסף ועזרה כמה שאני יכול

אז מי שיכול לעקוב, אני אשמח. המון המון תודה למי שיעזור

moorenadav

תקנה עוקבים/יש תוכנות שמשיגות לך עוקבים ולייקים.

• פותח/ת השרשור
תקנה עוקבים/יש תוכנות שמשיגות לך עוקבים ולייקים.

אני יודע אבל עולים על זה כי אם אין סיכרון בין עוקבים ללייקים זה נראה חשוב, בכל מקרה אולי אעשה את זה שאגיע בעצמי ל2000-3000 זאת המטרה לבנתיים

• פותח/ת השרשור
חבר'ה אם למישה\י יש היערות והיארות איך לשפר את הפרופיל , מה מעניין מה לדעתכם מושך אנשים לעקוב אני אשמח.
בעיקרון הקהל שאני פונה אליו זה מתאמנים כמובן.

עוקבת..

שמתי לב שנהוג אצל דוגמני פיטנס למשל לערוך שיתופי פעולה- לשתף סירטון של הקולגה ולהמליץ לעקוב אחריו, זה מביא בוודאות להרבה עוקבים..

חבר'ה אם למישה\י יש היערות והיארות איך לשפר את הפרופיל , מה מעניין מה לדעתכם מושך אנשים לעקוב אני אשמח.
בעיקרון הקהל שאני פונה אליו זה מתאמנים כמובן.
לפי דעתי שיתוף תמונות של ארוחות מחיי היום יום יכול להוסיף מאוד

אמנם אין לי אינסטגרם,אבל אני יכול לפרסם את הדף שלך דרך הדף שלי בפייסבוק אם תרצה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית