הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דד ליפט הערות לטכניקה 160x4

Simon357

מושעה
1,230
649
נק' מוניטין:
1,414
1,230
649
היי

פעם ראשונה שאני בכלל מצלם את עצמי... חושב שהגיע הזמן להתמודד עם האמת (;

חוזר אחרי פציעת גב, זה לא משקל מקסימלי שלי אז לא צילמתי את עצמי נשבר, אני מניח שזה היה נותן עוד מידע לגבי הנקודות החלשות ומה צריך לשפר, אבל ממה שאני ראיתי יש כבר מספיק על מה להעיר (;
* זווית הצילום היא ממש מהצד אז יכול להיות שיהיה קשה לתת חוות דעת שלמה אבל אני יעלה עוד.
תהיו עדינים

אתה מרים עם גב עגול, זה לא נראה שאתה עושה את זה כי כבד לך במיוחד זה פשוט נראה כמו עניין של תשומת לב.
תוציא חזה החוצה ותסדר את העניין של הגב בסט אפ

נראה שאתה לא נועל את הברכיים
אתה נועל יותר מדי את הגב , זה מתכון לפציעות ההשענות אחורה הזאת (צריך ל"השען אחורה" קצת אבל לא בהגזמה)
לדעתי אתה גם מתחיל את הסט אפ כשהתחת שלך נמוך מדי
אני מציע שתוריד משקל לצורך עבודה על טכניקה , 2-3 אימוני דדליפט אתה מתקן את הטעויות ...

קודם כל כל הכבוד על המשקל.

בנוגע לטכניקה - זה לא שאתה צריך לעבוד על טכניקה, אתה צריך ללמוד אותה. הסט אפ לא טוב - האגן נמוך מידי בתחילת התנועה (מה שגורם לו לעלות לפני שהמוט מתנתק מהריצפה), הגב לא במנח אידיאלי, העמידה אולי רחבה מידי, המבט גבוה מידי, בסוף התנועה אתה מבצע פשיטת יתר ולא נועל ברכיים

תשתמש בחמשת שלבי המשיכה מהריצפה, יש שם את המידע הרלוונטי לגביי איך לבצע דדליפט.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
קודם כל כל הכבוד על המשקל.

בנוגע לטכניקה - זה לא שאתה צריך לעבוד על טכניקה, אתה צריך ללמוד אותה. הסט אפ לא טוב - האגן נמוך מידי בתחילת התנועה (מה שגורם לו לעלות לפני שהמוט מתנתק מהריצפה), הגב לא במנח אידיאלי, העמידה אולי רחבה מידי, המבט גבוה מידי, בסוף התנועה אתה מבצע פשיטת יתר ולא נועל ברכיים

תשתמש בחמשת שלבי המשיכה מהריצפה, יש שם את המידע הרלוונטי לגביי איך לבצע דדליפט.

בהצלחה.

מכל מלמדי השכלתי...
אף פעם לא למדתי טכניקה הכל די אינטואטיבי... אשתמש במידע שנתת הוא פשוט מדהים!
הרבה תודה

אל תרגיש לא בנוח, במיוחד שאתה כבר לא ילד ומרים משקלים מכובדים זה יותר קשה לעצור ולשאול לגבי ביקורת והרוב נמנעים מכך.

מכל מלמדי השכלתי...
אף פעם לא למדתי טכניקה הכל די אינטואטיבי... אשתמש במידע שנתת הוא פשוט מדהים!
הרבה תודה
בשמחה, שמח לשמוע - לא מובן מאליו בכלל שאתה מוכן ללמוד ולשמוע מה אחרים אומרים. בד"כ אנשים שכבר הגיעו למשקלים יפים לא מקשיבים לאף אחד.

בהצלחה בהמשך!

• פותח/ת השרשור
בשמחה, שמח לשמוע - לא מובן מאליו בכלל שאתה מוכן ללמוד ולשמוע מה אחרים אומרים. בד"כ אנשים שכבר הגיעו למשקלים יפים לא מקשיבים לאף אחד.

בהצלחה בהמשך!
זה ספורט עם הרבה שכל וסבלנות.... ראיתי הרבה שחושבים שיודעים הכל. הם כבר לא בספורט.
לגבי המשקלים.... עדיין רחוק ממה שהולך פה בפורום... אבל אני פה לטווח הארוך. למרות שאני יותר בנישה של פיתוח גוף, אני מת על הברזל ובמיוחד שזה כבד (;

ותודה על המילים היפות והמעודדות... (;

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית