הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרונט סקוואט

dalailama

משתמש מתחיל
61
2
נק' מוניטין:
2
61
2
שלום,
יש לי בעיה שאסור לי להעמיס משקל כבד מדיי על החוליות לדוגמה כמו בBACK SQUAT, רציתי לשאול האם פרונט סקוואט בסדר ומעמיס פחות על החוליות?
תודה.

פרונט סקוואט
אני חושבת שזה תלוי קודם כול באיזה חוליה בידיוק ומה הבעיה... אני יש לי בעיה עם L5 ופרונט סקוואט הרבה יותר נוח/קל מבחינת העומס על הגב מאשר הבק וכול הדד ליפטים.
מציע לך לעבוד צמוד למאמן עד שתגיע לטכניקה מושלמת במסגרת המגבלות של הגב שלך. (זה משאני עושה) חשוב מאוד לזכור שהמאמן לא רואה את המגבלה ואת הכאב! זה התפקיד שלך להגיד לו מה לא מסתדר לך, גם עם זה אומר לוותר על התרגיל...

• פותח/ת השרשור
אני חושבת שזה תלוי קודם כול באיזה חוליה בידיוק ומה הבעיה... אני יש לי בעיה עם L5 ופרונט סקוואט הרבה יותר נוח/קל מבחינת העומס על הגב מאשר הבק וכול הדד ליפטים.
מציע לך לעבוד צמוד למאמן עד שתגיע לטכניקה מושלמת במסגרת המגבלות של הגב שלך. (זה משאני עושה) חשוב מאוד לזכור שהמאמן לא רואה את המגבלה ואת הכאב! זה התפקיד שלך להגיד לו מה לא מסתדר לך, גם עם זה אומר לוותר על התרגיל...
יש לי תור לאורטופד בקרוב ואז אני אראה מה הבעיה שלי עם החוליות, ואני אנסה לעשות פרונט סקוואט אם זה מעמיס פחות על החוליות - כמובן עם ייעוץ של האורטופד.
תודה רבה על התשובה.

יש לי תור לאורתופד בקרוב ואז אני אראה מה הבעיה שלי עם החוליות
עוד דבר, לא כול הרופאים הם עם ראש פתוח... שלי אסר אלי להרים משקולות... הרבה מהם מאוד מיושנים ופשוט עסוקים בכסת"ח.
קח את התוצאות, לך אתם לפיזיותרפיסט טוב או לרופא ספורט! אצלי במכון יש גם מכון רפואת ספורט ופיזיותרפיה. לפני חודשיים בערך פניתי אליהם בגלל שעשיתי לעצמי בלגן בגב. הוספתי פיזיותרפיותיה לעבודה עם המאמן שלי (הם כמובן היו מתואמים אחד עם השני) עזר פלאים!!! והיום אני מתקדמת עם המשקלים 😵‍💫🥊

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית