הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה..

• פותח/ת השרשור chenda
  • פורסם בתאריך

chenda

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
שמעתי על הפורום הזה היום ואני מקווה שזה מה שיעזור לי..
קצת רקע- לפני קצת יותר משנה השתחררתי, ירדתי כמעט 10 קילו עם תזונה נכונה וספורט ובסביבות אוקטובר האחרון החלטתי שאני רוצה לזרז עיניים וניסיתי דיאטת כסאח מוכרת שלא רק שלא עזרה לי להוריד במשקל, גם כשהפסקתי אותה עליתי גם 4 קילו ומאז אני לא מצליחה להרוד אותם.
נלחמתי באמת בשיניים להוריד את המקשקל החדש ולחזור לקצב הורדה נורמלי אבל באמת ששום דבר לא עזר, כל פעם שראיתי ירידה במשקל זה היה של גרמים בודדים, ואחרי כמה ימים זה חזר למשקל ההתחלתי.
החלטתי שבמקום לאכול ארוחת בוקר(שהיה יוגורט וגרנולה בעיקר) להוריד את זה ולאכול פרי, ולהפסיק לאכול גם בעבודה, הייתי אוכלת רק פרי או ירקות. גם לא עזר. הרבה פעמים, גם עוד מלפני הצבא הייתי מקיאה ארוחות גדולות, או שכשהייתי מרגגישה שאכלתי יותר מדי. לא ירדתי מבשקל אבל גם לא עליתי... עבר קצת זמן מאז הפעם האחרונה ואני מנסה בכל הכוח לא לחזור ולעשות את זה שוב
לפני שבוע וחצי- שבועיים הלכתי לדיאטנית בחדר כושר שלי שתבנה לי תפריט ותעייץ לי מה לעשות, היא בנתה לי תפריט שדי דומה לאיך שהיום שלי היה מתנהל, רק שעכשיו אני גם אוכלת ארוחת בוקר וגם בעבודה. והוסיפה לי אימנוי כוח בחדכ.
שבוע אחרי זה בשקילה אצלה עליתי חצי קילו. אבל התפריט שלי היה בסדר לטענתה.
בבוקר שקלתי את עצמי, עלייה של עוד כמה גרמים.

אני באמת מנסה בכל הכוח לא להרים ידיים אבל אני ככבר עם דמעות בעיניים ותחושת ייאוש עצומה, מה אני עושה לא בסדר??

היי חן ברוכה הבאה לפורום 😃

קודם כל - הגעת למקום הנכון כל הכבוד על היוזמה להמשיך להתאמן ולא להתייאש, ח"ח.

רק לשם הטיפים וקו המחשבה שנוכל לייעץ נצטרך ממך כמה פרטים יבשים: גיל גובה ומשקל.

לפני כל המלצה שהיא אני רוצה שתקראי שני מאמרים עיקריים (שמכילים המון מידע ואת תוכלי ללמוד מהם עוד הרבה בהמשך)

המדריך הראשון מיועד בעיקר לנשים והוא פחות טכני אבל מאוד מומלץ לכל אישה לקרוא:
http://www.kilogram.co.il/1092/מה-נשים-יודעות-אבל-לא-רוצות-להבין/

המדריך השני הוא זה שילווה אותך לאורך כל תהליך הירידה במשקל (חיטוב):
http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

המדריך השלישי שיש בו את תכניות האימון(אין הבדל בין גברים לנשים)
http://www.kilogram.co.il/609/תוכניות-אימונים-לתקופת-החיטוב/ מומלצת תכנית FBW

כשתסיימי לקרוא את המאמר השני את מוזמנת לשאול כל שאלה שעולה לך.
עקרונית לאחר סיום קריאת שני המאמרים את אמורה ליהיות מסוגלת לדעת מה הRMR שלך. מה הגרעון הקלורי שאת צריכה ליהיות בו.
איך אמור להראות התפריט שלך מבחינת קלוריות חלבונים פחמימות ושומנים, ולבחור מוצרים על מנת להרכיב תפריט שיכיל את הערכים התזונתיים האלו.

את יכול לשקול לרכוש ייעוץ אישי כאן באתר (גם אני עשיתי את הייעוץ האישי באתר ועדיין עובד לפי תכנית האימונים והתזונה) שזה בעצם יאפשר לך לקבל את כל מה שתיארתי למעלה (בתשלום). לטעמי ומניסיון "אישי"(למזלי הוא לא ספציפי שלי אלא של חברים וידידות) אל תתקרבי לתזונאיות ובטח לא אלו של קופ"ח - אני יודע: זה נוח וזה זול אבל תתרחקי מהם כמו מאש כי לצערי הם שווים לתחת. אין להם שום ידע what so ever, ויש כאן כמה נפגעי תזונאיות שיגידו לך את זה. גם במידה ותחליטי להירשם לייעוץ אישי אני עדיין ממליץ לקרוא את המאמרים על מנת לפתח את הידע, כי שוב, בלי ידע קשה מאוד להצליח.

בהצלחה! תעדכני אם יש לך שאלות

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התגובה(:
אני בת 22, גובה 160 ומשקל 74.
אני עוד בקריאה של המאמרים, אז השאלות בטח יגיעו בהמשך..
הייעוץ בעצם מספק לי תפריט ואימונים מסודרים? זה עזר לך?

אין בעיה, תקראי אותם והכל יהיה בסדר. חשוב שיהיה לך ידע כדי שתוכלי ליישם אותם ביום יום ושתשני את השגרה ורק כך תוכלי להביא לשינוי שאת מייחלת לו.

הייעוץ נעשה ע"י איש מקצוע(משה התותח) שנותן לך תכנית אימונים שב-99.9% לא תקבלי בשום חדר כושר ובנוסף תוכנית תזונה שמותאמת לך אישית
מבחינת מה את יכולה לאכול+כמה את צריכה לאכול כשכל זה מותאם לסדר יום ולשגרה שלך. לי זה עזר ברמה שכל מכנס שיש לי בארון אני צריך ללבוש עם חגורה+ אנשים שלא ראו אותי הרבה זמן אומרים לי שרזיתי המון בפנים. אני עדיין מתאמן עם התכנית הזאת ולא משנה אותה. יש לך פורום של שאלות לגבי הייעוץ האישי במידה ואם....

את יכולה לשאול את @Strawberry @מרטין שהיו במצבך בדיוק ועברו לייעוץ האישי כאן באתר, ולשאול אותן לגבי חוות דעת שלהן.

כמו כן תרגישי חופשי להיכנס לנושאים של אנשים אחרים וגם לכתוב נושאים עם שאלות משלך כדי ללמוד ולהחכים.
מקווים שתבחרי להיות פעילה בפורום.

הי חן,
ההודעה שלך משדרת ייאוש וחוסר אונים ואלה שתי התכונות הכי הרסניות למי שרוצה שינויי.
ראשית אני רוצה לחזק אותך, ברור שאת עדיין נלחמת ואין שום סיבה שלא תצליחי (זה גם הרבה יותר פשוט ממה שאת חושבת) רק שצריך להזהר מהקצנה של התהליך.
נקודת הפתיחה שלך קצת מורכבת בעיקר בגלל הנסיונות הכושלים שלך "לאלף" את הגוף. למעשה היית בתהליך הרזייה בריא ונכון ובהתעקשות להשיג יותר גרמת לגוף שלך להתנגד לתהליך ולהגן על עצמו מפני ירידה. בעיקר בגלל סיבה זו אני ממליצה לך להתחיל בייעוץ אישי. את צריכה להתחיל ב"איפוס" הגוף לתקופה מסויימת (כלומר תקופה של 7-10 ימים של תזונה נייטרלית) ורק לאחר מכן תוכלי להמשיך בתהליך הרזיה.
הנסיון האישי שלי עם הייעוץ האישי היה מעולה בעיקר בגלל המקצועיות אבל גם בגלל הליווי האישי והצמוד. הוא כולל תפריט שמתעדכן באופן שוטף כדי להתאימו לקצב הירידה במשקל ותכנית אימונים שנותרת די קבועה למעט התאמות במקרה של תרגילים שלא נוח לך איתם.
קצב הירידה הוא של כחצי קילו בשבוע ואני ירדתי סה"כ כ5.5 ק"ג.

גם אם תחליטי שלא ללכת על ייעוץ אישי המאמרים ש @oz25 צרף יכולים לעזור לך לקבוע תפריט נייטרלי ובשלב שני ליצור גרעון של כ-500 קלוריות להתחיל בתהליך ההרזיה והפורום זמין לכל השאלות שבדרך,
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכם על התתיחסות והתגובות, קראתי את המאמרים ועם המשכורת הקרובה אניגם ארשם לייעוץ אישי ואקווה לטוב:victory:
אני לא פורשת מהמטרות שהצבתי לעצמי:s28:

תודה רבה לכם על התתיחסות והתגובות, קראתי את המאמרים ועם המשכורת הקרובה אניגם ארשם לייעוץ אישי ואקווה לטוב:victory:
אני לא פורשת מהמטרות שהצבתי לעצמי:s28:

העיקר שתהיי עקבית גם בתכנית תזונה וגם באימונים.

מספיק כשתתחילי לראות שינוי את תשאבי הרבה מוטיבציה מזה להמשיך בשגרה הזאת.

Back
למעלה תחתית