הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון הפסקה של 5 ימים

• פותח/ת השרשור yayadx
  • פורסם בתאריך

yayadx

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום אני בתקופת עלייה במשקל ובמסת השריר עליתי והתנפחתי בידיים ובגוף אפילו חברים שלי אמרו לי זאת. עכשיו הפסקתי ל5 ימים ובניהם שיחקתי יום אחד כדורגל ואני מרגיש שהשרירים שלי פשוט ירדו בפתאומיות וזה משגע אותי. השאלה היא כזאת למה זה קרה והאם השרירים יחזרו למצב הקודם . תודה לעוזרים ;-)

בוא נירגע, קשה לאבד ב5 ימים הרבה מסת שריר, בדיוק כמו שקשה לעלות ב5 ימים מסת שריר משמעותית.

שמרת על תזונה?

חח זה בסדר גמור.
למעשה, זה מנוחה בשבילך וזה מצויין.
כשתחזור לשגרה אתה תבחין שהכל בסדר והכל חזר ואפילו תהיה ב"פאמפ" אתה תרגיש גם טוב.
בכל אופן זה טבעי שאם לא תתאמן חמישה ימים ברצף תרגיש "כלומניק" אבל השריר שצברת עדיין קיים שם עם אותו נפח פחות או יותר.
תחזור לשגרה ותאכל טוב ידידי!

• פותח/ת השרשור
בוא נירגע, קשה לאבד ב5 ימים הרבה מסת שריר, בדיוק כמו שקשה לעלות ב5 ימים מסת שריר משמעותית.

שמרת על תזונה?

נכון שזה נישמע לא היגיוני אבל בן אדם רואה על עצמו שהוא יורד בגוף מבחינת מסה ולגבי התזונה לא כל כך שמתי לב אבל לגמרי ירידה בצורך החלבון והפחמימות מאז ההפסקה
חח זה בסדר גמור.
למעשה, זה מנוחה בשבילך וזה מצויין.
כשתחזור לשגרה אתה תבחין שהכל בסדר והכל חזר ואפילו תהיה ב"פאמפ" אתה תרגיש גם טוב.
בכל אופן זה טבעי שאם לא תתאמן חמישה ימים ברצף תרגיש "כלומניק" אבל השריר שצברת עדיין קיים שם עם אותו נפח פחות או יותר.
תחזור לשגרה ותאכל טוב ידידי!

אחי אתה אומר את זה מניסיון גם לך זה קרה ?

אם צרכת פחות פחמימות ו/או היית בגרעון זה יכול (וכנראה שזה באמת) להיות איבוד נוזלים זניח.

• פותח/ת השרשור
א
אם צרכת פחות פחמימות ו/או היית בגרעון זה יכול (וכנראה שזה באמת) להיות איבוד נוזלים זניח.

אחי מזה גרעון ואיך אני יכול לאבד נוזלים והאם אני יכול להחזיר את הגודל הטבעי של השריר באיזה דרכים

גרעון -מינוס קלורי הכנסת פחות ממה שהגוף שלך צורך.

תפסיק להתעסק בזה לא איבדת כלום בחמישה ימים הוא התכוון שיש מצב שירדו לך קצת נוזלים מהגוף בגלל שאכלת פחות (וזו גם השערה)

אין לך מה לחשוב על זה אפילו - לא איבדת שריר תחזור להתאמן והכל בסדר

מה שכן, עצם זה שמתאמן לא יודע מה זה גרעון ו/או נוזלים זה קצת מדאיג. תתחיל לקרוא חבר.

• פותח/ת השרשור
תודה חבר'ה על העזרה אני יחזור להתאמן ולאכילה הטבעית ומאוד מקווה שהשרירים יחזרו למצבם וגם יקרא יותר על הגירעון ופרטים אחרים תודה לכם

ככל הנראה עבדת בחזרות לא נמוכות (8+), ולכן ההיפרטרופיה שהשגת היא בעיקר סרקופלזמית, שרובה נוזלים וגליקוגן - זו היפרטרופיה שבאה מהר, וגם הולכת מהר.
היפרטרופיה מיופיברילית באה לאט והולכת לאט - והיא גם יותר משמעותית. אותה משיגים מטווחי חזרות נמוכים יותר. אפשרי לשלב.

בכל מקרה אל תלחץ כי שום דבר שמתרחש ב5 ימים לא אמור להדאיג אותך. הירידה הממשית במסת שריר זניחה.

אחי גם לי זה קרה שהפסקתי להתאמן שבוע הייתי בטיול ופתאום הרגשתי שהיד שלי רזה כזו אבל זה סתם בראש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית