הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר ונטולין

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
שלום 😃
הרופא רשם לי עקב ציפצופים
ונטולין 3cc ליום ל-6 ימים
לפי מה שהבנתי זה כמו קלן ואפילו יותר טוב, כרגע אני בחיובי קל / נייטרלי מתאמן כוח בסביבות ה-19% שומן נוזלי עקב חזרה לפחמימה (ירדתי מאז ההערכה הקודמת).
השאלה היא האם אפשר בדיאטה להוציא משהו מה-6 ימים האלו אולי לרדת בא״ש טיפה ולשמר שריר וכוח או שזה לא כזה משנה?
אני יכול לחזור לקארבנייט (30 גרם פחמימה ביום) ולעשות אימון אנאירובי קל מאוד מאוד (״אסור להתאמן״ היום (יום 1 לשימוש) ואימון ביום ראשון (יום 4) ושני (יום 5)

תודה מראש אשמח לתשובה מהירה כי יש לידי פחמימה זמינה ואני לא יודע אם לטרוף או לא 😋🍴
למרות שאכלתי בראוניז בבית חולים, אז אולי דווקא 5 ימים של דיאטה ולא 6 (;

שלום 😃
לפי מה שהבנתי זה כמו קלן ואפילו יותר טוב, כרגע אני בחיובי קל / נייטרלי מתאמן כוח בסביבות ה-19% שומן נוזלי עקב חזרה לפחמימה (ירדתי מאז ההערכה הקודמת).
השאלה היא האם אפשר בדיאטה להוציא משהו מה-6 ימים האלו אולי לרדת בא״ש טיפה ולשמר שריר וכוח או שזה לא כזה משנה?
אני יכול לחזור לקארבנייט (30 גרם פחמימה ביום) ולעשות אימון אנאירובי קל מאוד מאוד (״אסור להתאמן״ היום (יום 1 לשימוש) ואימון ביום ראשון (יום 4) ושני (יום 5)

תודה מראש אשמח לתשובה מהירה כי יש לידי פחמימה זמינה ואני לא יודע אם לטרוף או לא 😋🍴
אפשרי. בוודאי בחיפוש הכולל את שם המשתמש שלי תמצא סקירנ המכילה אופן שימוש.
קח בחשבון שתופעות הלוואי יהיו מוגברות (בעיקר הרעידות).

שלום 😃

על 19 אחוז שומן לא צריך להישתמש בכלום . מזה 6 ימים דיאטה ? צא לחיטוב ארוך של לפחות חודשיים 19 אחוז זה בטח כמו ניראה ממש גרוע אפילו שאתה ליפטר כיביכול

• פותח/ת השרשור
על 19 אחוז שומן לא צריך להישתמש בכלום . מזה 6 ימים דיאטה ? צא לחיטוב ארוך של לפחות חודשיים 19 אחוז זה בטח כמו ניראה ממש גרוע אפילו שאתה ליפטר כיביכול
תקרא את הכל....
זה לבעיות בנשימה
אז אני ״אנצל את המצב״

בכל מקרה טום הנה מה שקורה בסוף:

יום 1 - 6 מיליליטר , 1.5 בבוקר + 0.5 ב13:00 ב-16:00 וב19:00
+
בלי דיאטה עם הרבה פחמימה יחסית וג׳אנק פוד (הרופא לא אמר כלום לגבי תזונה).

יום 2-6 - ״בהוראת הרופא״
0.5 מיליליטר במרווחים של 3 שעות סך הכל 3 מ״ל
+
מתחיל דיאטה דלת קלוריות ופחמימות

יום 7-8 - ״ריקון משאבים״ לוקחים גם את השאריות
0.5 מ״ל כל 4.5 שעות סך הכל 1.5 מ״ל
+
דיאטה כמו ב2-6

@Tom

הערות/הארות?
מה לגבי אימונים/ שתייה וכו׳

😃

נערך לאחרונה:
אני לא מבין מה 6 ימים של חיטוב יעזרו, אתה חושב שבגלל שאתה לוקח ונטולין אז אתה תרד הרבה בשומן כי זה כמו קלן? רעיון קצת מוזר..

אחרי שבוע של חיטוב כזה אתה לא תראה שום שינוי אולי חוץ מירידה בנוזלים... תיקח את התרופה כמו שצריך, תקשיב לרופא ולמה שהוא אומר ותשאר במסה, כשתרצה חיטוב תעשה כמו שצריך ואולי תוסיף קלן או אפדרין, כל דבר בזמן שלו..

אתה תעשה יותר נזק מתועלת. אתה במסה, תוך יום אחד להיכנס לחיטוב, ועוד דל פחמימה סתם יכניס את הגוף
שלך לשוק. ואחרי חיטוב לחזור שוב למסה בלי שום הדרגה זה אומר ריבאונד של שומן.
כמה כבר ציפית לרדת במשקל עם הונטולין? קילו של שומן לא תרד בשבוע

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין מה 6 ימים של חיטוב יעזרו, אתה חושב שבגלל שאתה לוקח ונטולין אז אתה תרד הרבה בשומן כי זה כמו קלן? רעיון קצת מוזר..
8
נגיד אם זה מאזן שלילי של 1000 זה אומר שזה כבר כ-קילו שומן במידה ולא מאבדים שריר (כאן נכנס הקטע)

זה לא ״מלאא״ ולא חיטוב מלא אלא פשוט ירידה קטנה...

@Tom לדעתך אין טעם?

8
נגיד אם זה מאזן שלילי של 1000 זה אומר שזה כבר כ-קילו שומן במידה ולא מאבדים שריר (כאן נכנס הקטע)

@Tom לדעתך אין טעם?
סבבה שאתה מחפש אישור מטום כי הוא מבין בחומרים והכל אבל בוא תנסה להקשיב לשאר האנשים שמבינים קצת פחות ואומרים לך שזה רעיון לא טוב.. אתה לא תשיג בזה כלום, שבוע חיטוב אתה לא תרד קילו של שומן וגם אחר כך אתה תעלה הכל כמו שכתב למעלה @ELSR

8

@Tom לדעתך אין טעם?
אני חושב שלא מדובר ברעיון טוב בעיקא בגלל תופעות הלוואי. ההרגשה המדווחת היא זהה לאלו של קלן אך במשך כל זמן השימוש.
מעבר לכך, בנוגע ל-8 ימי חיטוב מועלות טענות סבירות. גם בקלן מרבית המשתמשים מדווחים על ירידה משמעותית לאחר השבוע השלישי ולכן נוטים להוסיף קטו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית