הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל בחדר כושר אחרי ירידה במשקל

• פותח/ת השרשור Hasoi
  • פורסם בתאריך

Hasoi

משתמש מתחיל
80
10
נק' מוניטין:
45
80
10
אהלן, אז אחרי ירדה של בערך 15 קילו החלטתי שהגיע הזמן לעבור למסה ואני נרשם לחדר כושר. עכשיו ההתלבטות העיקרית שלי היא ללכת על SS או AB, הפחד שלי ב SS הוא שבגלל שצריך לצרוך הרבה קלוריות הכל יילך לשומן, מצד שני יש לי משמעת עצמית ואני יכול להתמיד בחיטוב רציני.

מה אתם אומרים? (דרך אגב, גיל 19, משקל 71, גובה 1.80)

תשמע זה שתי תוכניות שונות ב AB זה בעיקרון תכנית לבילדינג,וSS זה לליפטיניג.
כן ב SS אתה צובר הרבה מאוד שומן.
פשוט תתחיל מסה נקייה משהוא כמו חצי שנה שנה,ואז תעשה חיטוב תראה איזה גוף יהיה לך
אבל אתה צריך לישון להתאמן נכון לאכול נכון הכי חשוב

אתה רוצה להמשיך לרדת במשקל?

חבר'ה לא יודע איך לספר לכם אבל SS היא גם תוכנית AB היא לא FBW ב' העליה בשומן אין קשר בכלל לסוג התוכנית שאתה עובד בה אלה רק לאכול אם אתה תוכאל בידיוק כמו שאתה צריך למסה נקייה אין שום סיבה שאתה תעלה יותר מבכל תוכנית אחרת , אם תעשה תוכנית עם חזרות יותר ארוכות ויותר תרגילים ההבדל בין זה לSS הוא מזערי כי בכל זאת שניהם עבודה אנרובית, אז שלא יאכילו אותך סרטים שיש הבדל בין בחירות אימון הכוח שלך בשריפת קלוריות שלו כמו כן אי אפשר להתעלם מהעבודה שאתה עולה שריר אתה תעלה שומן גם אי אפשר להימנע מזה אבל אם תעשה את זה בצורה נכוכנה ומסיה נקייה החיטוב שתעשה לאחר מכן יהיה קצר והסיכוי לגדול באופן המקסימלי למצב שלך הוא יהיה בתוכנית SS
תשמע זה שתי תוכניות שונות ב AB זה בעיקרון תכנית לבילדינג,וSS זה לליפטיניג.
כן ב SS אתה צובר הרבה מאוד שומן.
פשוט תתחיל מסה נקייה משהוא כמו חצי שנה שנה,ואז תעשה חיטוב תראה איזה גוף יהיה לך
אבל אתה צריך לישון להתאמן נכון לאכול נכון הכי חשוב
אגב רק שתדע למתחילים (שנה עם תזונה טובה) SS התוכנית המומלצת ביותר לשניהם רק לאחר מכן יש יותר דגשים ללפטינג או בילדינג

חבר'ה לא יודע איך לספר לכם אבל SS היא גם תוכנית AB היא לא FBW ב' העליה בשומן אין קשר בכלל לסוג התוכנית שאתה עובד בה אלה רק לאכול אם אתה תוכאל בידיוק כמו שאתה צריך למסה נקייה אין שום סיבה שאתה תעלה יותר מבכל תוכנית אחרת , אם תעשה תוכנית עם חזרות יותר ארוכות ויותר תרגילים ההבדל בין זה לSS הוא מזערי כי בכל זאת שניהם עבודה אנרובית, אז שלא יאכילו אותך סרטים שיש הבדל בין בחירות אימון הכוח שלך בשריפת קלוריות שלו כמו כן אי אפשר להתעלם מהעבודה שאתה עולה שריר אתה תעלה שומן גם אי אפשר להימנע מזה אבל אם תעשה את זה בצורה נכוכנה ומסיה נקייה החיטוב שתעשה לאחר מכן יהיה קצר והסיכוי לגדול באופן המקסימלי למצב שלך הוא יהיה בתוכנית SS
אגב רק שתדע למתחילים (שנה עם תזונה טובה) SS התוכנית המומלצת ביותר לשניהם רק לאחר מכן יש יותר דגשים ללפטינג או בילדינג

ss זה ליפטינג...
לא אמרתי שבמסה לא צוברים שומן אמרתי שב תכנית ספציפית שהיא SS עולים יותר הרבה בשומן כי אתה זולל 5000 קלוריות ביום

אחינו אתה עושה סלט בין תוכניות אימון לתזונה שלא צריך לעשות קצר ולעניין זה שאתה בוחר לצרוך 5000 קלריות ביום ולעשות מסה לא יעילה זאת בחירה שלך אתה לא תתחזק יותר מאשר תעשה מסייה נקיה יש מקסימום שריר שאתה יכול לעלות בחודש זה שתוכל פי 7 ממה שאתה צריך לא יגדיל את מסת השריר המקסימלית שהגוף שלך יכול לעלות מה שיקרה אתה תעלה שומן אין קשר בכלל לאם תעשה AB אחרת

אחינו אתה עושה סלט בין תוכניות אימון לתזונה שלא צריך לעשות קצר ולעניין זה שאתה בוחר לצרוך 5000 קלריות ביום ולעשות מסה לא יעילה זאת בחירה שלך אתה לא תתחזק יותר מאשר תעשה מסייה נקיה יש מקסימום שריר שאתה יכול לעלות בחודש זה שתוכל פי 7 ממה שאתה צריך לא יגדיל את מסת השריר המקסימלית שהגוף שלך יכול לעלות מה שיקרה אתה תעלה שומן אין קשר בכלל לאם תעשה AB אחרת
דבר ראשון אל תכתוב דברים שלא הזכרתי כאן בכלל.
מאיפה אתה מביא את המידע על זה שאני צורך 5000 קלוריות?
בתכנית של S's המון אנשים צורכים 5000 קלוריות כדי להתחזק ולא להגיע לכל, לעלות כמה שיותר במשקלי עבודה.
אני לא אמרתי שאני צורך 5000 קלוריות אני בחיטוב.

דבר ראשון אל תכתוב דברים שלא הזכרתי כאן בכלל.
מאיפה אתה מביא את המידע על זה שאני צורך 5000 קלוריות?
בתכנית של S's המון אנשים צורכים 5000 קלוריות כדי להתחזק ולא להגיע לכל, לעלות כמה שיותר במשקלי עבודה.
אני לא אמרתי שאני צורך 5000 קלוריות אני בחיטוב.
שמע באמת שאתה מפדח את עצמך זה לא משנה אתה כרגע או מישהו אחר עצם העובדה שאתה רושם שעושים SS צריך להכניס 5000 קלריות ביום כי תעלה יותר משקלי עבודה שב תיקרא את כל הספר של ריפטו אם תמצא שם שצריך לאכול 5000 קלריות לתוצאות מקסמליות אני אוכל תכובע, אולי האנשים שאתה מכיר שעשו SS הכניסו ככה בגלל שSS זאת תוכנית למתחילים שלא יודעים שאין שום יעילות ב+ קלורי גדול מידי בטח ובטח שלא + קלורי של פי 3 ממה שצריך וזה שאתה רושם לו שאם הוא יעשה SS הוא יצרך להכניס ככה ויעלה מלא שומן זה פשוט לא נכון אז אל תרשום סתם הוא יעשה SS עם +קלורי של 300-500 קלריות ויהיו לו אחלה בחלה של תוצאות

נערך לאחרונה:
שמע באמת שאתה מפדח את עצמך זה לא משנה אתה כרגע או מישהו אחר עצם העובדה שאתה רושם שעושים SS צריך להכניס 5000 קלריות ביום כי תעלה יותר משקלי עבודה שב תיקרא את כל הספר של ריפטו אם תמצא שם שצריך לאכול 5000 קלריות לתוצאות מקסמליות אני אוכל תכובע, אולי האנשים שאתה מכיר שעשו SS הכניסו ככה בגלל שSS זאת תוכנית למתחילים שלא יודעים שאין שום יעילות ב+ קלורי גדול מידי בטח ובטח שלא + קלורי של פי 3 ממה שצריך וזה שאתה רושם לו שאם הוא יעשה SS הוא יצרך להכניס ככה ויעלה מלא שומן זה פשוט לא נכון אז אל תרשום סתם הוא יעשה SS עם +קלורי של 300-500 קלריות ויהיו לו אחלה בחלה של תוצאות

אני לא מפדח את עצמי.
אתה מסכים איתי שאם הוא יאכל יותר תהיה לו יותר אנרגיה?כלומר כוח?
תגיד אתה לא קורא את התגובה?
''בתכנית של S's המון אנשים צורכים 5000 קלוריות''-זה מה שכתבתי.
איפה כתוב פה שחייב לאכול 5000?כתבתי שהמון אוכלים 5000 ויותר.
אל תגיד דברים שלא אמרתי.

שמע אתה מתחיל לעצבן אותי רשמת בהתחלה שעושים ss זוליים 5000 קלריה הבן אדם שאל שאלה כנירא שהוא לא יודע תגובה כזאת מובנת כשעושים את זה מומלץ לאכול ככה ולא אני לא מסכים איתך כמה שתוכאל יותר ככה תיהיה לך יותר אנרגיה וההמון האלה שעושים את זה אחרי זה מצטערים על זה אין שום צורך לעשות את זה, סוף דיון

שמע אתה מתחיל לעצבן אותי רשמת בהתחלה שעושים ss זוליים 5000 קלריה הבן אדם שאל שאלה כנירא שהוא לא יודע תגובה כזאת מובנת כשעושים את זה מומלץ לאכול ככה ולא אני לא מסכים איתך כמה שתוכאל יותר ככה תיהיה לך יותר אנרגיה וההמון האלה שעושים את זה אחרי זה מצטערים על זה אין שום צורך לעשות את זה, סוף דיון

אני מתווכח?
מאיפה אתה חושב שאתה משיג את הכוח לעשות דברים?
אם אתה צורך יותר אוכל יש לך יותר אנרגיה,אתה מוזמן לנסות להפריח את זה,וזה לא משהוא שאני קבעתי.
אני מכיר המון אנשים שעשו את זה עלו בצורה מטורפת במשקלי עבודה,חיטבו וירדו במשקלי עבודה ב10 20 קילו,וככה המשיכו.
אל תבוא אליי בפוזה של עבריין כי אני מזמן את הגיל הזה עברתי

לא בפוזה של עבריין אתה מדבר שטיות וזה מעצבן זה הכל אתה חושב שאתה מבין ושאתה יודע תוסיף שזאת דעתך אם הוא ירצה יקח אם לא לא אל תכתוב תגובה שזאת עובדה בטח ובטח שלא נכונה ומה בידיוק עברת אתה בן 15..

נערך לאחרונה:
לא בפוזה של עבריין אתה מדבר שטיות וזה מעצבן זה הכל אתה חושב שאתה מבין ושאתה יודע תוסיף שזאת דעתך אם הוא ירצה יקח אם לא לא אל תכתוב תגובה שזאת עובדה בטח ובטח שלא נכונה ומה בידיוק עברת אתה בן 15..
אתה לא יכול לדעת בן כמה אני מסכים?ובטח שאני יודע בן כמה אני יותר טוב ממך מסכים?
אני מדבר איתך עובדתי, מתי שאתה אוכל פחות ומתי שאתה אוכל יותר אתה מסכים שעליה במשקלים תהיה גבוהה יותר עם ערך קלורי גדול יותר לעומת הקטן מסכים?
פה הדיון נגמר.אל תנסה לצאת חכם, וכן אתה בא בפוזה של עבריין

מתי שאתה אוכל פחות ומתי שאתה אוכל יותר אתה מסכים שעליה במשקלים תהיה גבוהה יותר עם ערך קלורי גדול יותר לעומת הקטן
אתה מתכוון לעלייה במשקלי עבודה? אני לא מסכים, כלומר זה נכון עד גבול מסויים. אם נגיד הנטרלי שלך זה 2500 קלוריות ואתה אוכל 4000 (שכמובן יעלו אותך בשומן גם), אז אם תעלה את זה ל 5000 למשל אז אתה פשוט תעלה יותר בשומן לא שתעלה עוד משקלי עבודה כי זה אנרגיה מיותרת שהגוף כבר אין לו שימוש בה

מה שאני מנסה להסביר פה כבר יומים אין צורך ב+ קלורי יותר מ500 קלריות יותר מיזה יהפוך לשומן
אתה מתכוון לעלייה במשקלי עבודה? אני לא מסכים, כלומר זה נכון עד גבול מסויים. אם נגיד הנטרלי שלך זה 2500 קלוריות ואתה אוכל 4000 (שכמובן יעלו אותך בשומן גם), אז אם תעלה את זה ל 5000 למשל אז אתה פשוט תעלה יותר בשומן לא שתעלה עוד משקלי עבודה כי זה אנרגיה מיותרת שהגוף כבר אין לו שימוש בה

Back
למעלה תחתית