הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הצלת הארד דיסק

• פותח/ת השרשור Spasm32
  • פורסם בתאריך

Spasm32

משתמש קבוע
1,712
642
נק' מוניטין:
2,661
1,712
642
הצטערתי לגלות היום שהלך לי הארדיסק של 2TB שבא עם המחשב שקניתי מ-@Maorswan כשהדלקתי את המחשב ושמעתי "קליק קליק קליק" ואז הוא לא הופיע במערכת ההפעלה.
הדיסק היה כמעט מלא לגמרי בתוכן שאני בחיים לא אצליח להשיג מחדש, מה שאומר שאני חייב להציל את מה שבפנים. יש למישהו מושג איך אני עושה את זה, כמה זמן זה לוקח ומה העלות של זה?
ולמי שתוהה מדובר ב-seagate barracuda 2TB 7200RPM.

במידה והלך ההרד-דיסק זה יעלה לך המון כסף (וגם לא בטוח שהצלת החומר תצליח במלואה - אם בכלל).

אופציה נוספת: יכול להיות שנפגמו קבצי מערכת ההפעלה (BOOTMGR וכו) דבר שמונע מהמערכת הפעלה לעלות.
אם אתה מכיר טכנאי באזור מגוריך שאל אותו אם הוא יודע להתעסק עם MS-DOS (פקודות cmd / command).
יכול להיות שיהיה ניתן לגבות את הנתונים בכונן חיצוני אחר (חיבור המחשב לכונן חיצוני עם כמות זיכרון זהה וגישה לקבצים בעזרת פקודות CMD).

אני לא רואה דרך אחרת בה תוכל לגבות את הקבצים. שיהיה בהצלחה!

לפני שאתה בכלל מנסה לעשות משהו [הפיתרון היחידי הוא דיסק חיצוני של תיקון ושיחזור כונן], תפתח את המארז, ותהדק את כל החיבורים, גם חיבורי הSATA וגם חיבורי החשמל.
לא פעם ולא פעמיים בזבזתי מספר שעות כשכל שהייתי צריך לעשות הוא לוודא שהחיבורים תקינים.

@Leviathan

ראיתי חברים, כשמכרתי לו את המחשב ההארד דיסק היה תקין והוא יכול להעיד על זה. עברו כמה חודשים מאז. ההארד דיסק עדיין באחריות והוא יכול לקבל חדש, אך לצערי את הקבצים שעליו אני לא יכול להציל...

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם על התגובות. מאחר ומדובר בבעיה מכנית אין מה לעשות בנוגע לדיסק, רק לחלץ את הקבצים ולהחליף. עשיתי גם חיפוש קצר באינטרנט ושמחתי לגלות שלחלץ את הקבצים לא יעלה "המון" כסף, אבל בכל זאת יעלה בסביבות ה-1000 שזה אמנם לא מעט אבל בהחלט שווה את הערך של הקבצים והזמן שהושקע בהם.

תודה לכולם על התגובות. מאחר ומדובר בבעיה מכנית אין מה לעשות בנוגע לדיסק, רק לחלץ את הקבצים ולהחליף. עשיתי גם חיפוש קצר באינטרנט ושמחתי לגלות שלחלץ את הקבצים לא יעלה "המון" כסף, אבל בכל זאת יעלה בסביבות ה-1000 שזה אמנם לא מעט אבל בהחלט שווה את הערך של הקבצים והזמן שהושקע בהם.
לפני שאתה עושה משהו פזיז, קח את העצה שלי ופנה ל-TMS, אני בטוח שהטכנאים שם ישמחו לעזור לך אפילו בחינם [כיוון שזו אחריות שלהם]. קודם תבדוק איתם, אחר כך תחפש אלטרנטיבות כמו טכנאים חיצוניים.

• פותח/ת השרשור
לפני שאתה עושה משהו פזיז, קח את העצה שלי ופנה ל-TMS, אני בטוח שהטכנאים שם ישמחו לעזור לך אפילו בחינם [כיוון שזו אחריות שלהם]. קודם תבדוק איתם, אחר כך תחפש אלטרנטיבות כמו טכנאים חיצוניים.

התקשרתי ודיברתי איתם והם אמרו לי שאין בעיה שמישהו יבוא לאסוף את זה ושהם יביאו לי אחד חדש ובאמת היו מאוד נחמדים ובאו לקראתי, אבל הם לא יכולים לעשות כלום בנוגע לחילוץ נתונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית