הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חטאתי כרגע ביום העמסה חח עד כמה זה יפגע בי ?

BODYBUILDER

מושעה
616
99
נק' מוניטין:
139
616
99
דפקתי עכשיו 5 פרוסות לחם קל אם כפית שוקולד שחר על כל אחד מהם ...
בנוסף דפקתי 3 טוסטים בבוקר אם גבינה צהובה בכל אחד מהם .

עכשיו לפי מה שחישבתי יוצא שהשומן 25 אחוז מי מה שאכלתי היום ... עד כמה זה יפגע בי ? אני בסוף החיטוב בערך 12 א"ש מתכוון לסיים עוד שבועיים ?
נמצא על 50 גרם פחמימה ליום שבאים מי ירקות ?
כדי לעשות את ה12 יום האלה בלי העמסה אז בשביל לחפר ?

היום הזה לא יעשה הרבה הבדל לדעתי , תן באירובי כדי להוריד נוזלים של הפחמימות.
אתה בסוף חיטוב אז לדעתי תמשוך תשבועיים האחרונים בלי העמסה ביכלל

אין ספק כי חטאת בני, לך לכומר לבקשת מחילה.

לא צריך להגזים, אומנם לא הכי מומלץ להפריז עם השומן בהעמסה, אבל מה שקרה קרה וזה לא יעשה כזה הבדל.
לגבי השאלה שלך, על 50 גרם פחמימה ממליץ לך העמסה כל 6 ימים ולא כל 12, המאגרי גליקוגן שלך יתרוקנו די מהר עם תזונה כזאת, במיוחד אם אתה משלב אירובי.
בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
אין ספק כי חטאת בני, לך לכומר לבקשת מחילה.

לא צריך להגזים, אומנם לא הכי מומלץ להפריז עם השומן בהעמסה, אבל מה שקרה קרה וזה לא יעשה כזה הבדל.
לגבי השאלה שלך, על 50 גרם פחמימה ממליץ לך העמסה כל 6 ימים ולא כל 12, המאגרי גליקוגן שלך יתרוקנו די מהר עם תזונה כזאת, במיוחד אם אתה משלב אירובי.
בהצלחה!

כן לצערי חטאתי .
ואני בדרכלל עושה העמסות כל 5 יום .
השאלה האם לדחות את העמסה הבאה ? או לא לעשות בכלל כי אני מסיים את החיטוב בעוד שבועיים ...
היום הזה לא יעשה הרבה הבדל לדעתי , תן באירובי כדי להוריד נוזלים של הפחמימות.
אתה בסוף חיטוב אז לדעתי תמשוך תשבועיים האחרונים בלי העמסה ביכלל
תודה על התגובה דרך אגב

כן לצערי חטאתי .
ואני בדרכלל עושה העמסות כל 5 יום .
השאלה האם לדחות את העמסה הבאה ? או לא לעשות בכלל כי אני מסיים את החיטוב בעוד שבועיים ...

לא לדחות, תעשה העמסה בסופש הבא ואז שבוע אחרון לחיטוב.
GoodLuck

חחחחח.. אל תעלב אחי אבל אתה חובבן.. בימים שהייתי "חוטא" או יותר נכון מאבד שליטה מה שאכלת זה היה רק הסיפתח לסיפתח.. לחם קל.. שאבתי פיתות כמו פסטהההה :😃😃(

ברצינות, אתה לא תמות מזה לא סוף העולם.. המשקל שלך כן יעלה כי זה נוזלים.. אם ממש תתפרע אז יכול להיות שתעלה גם טיפה בשומן אבל קח הכל בפרופורציות לא סוף העולם.. יהיו לך עוד הרבה רגעי שבירה בחיטוב .. תמשיך תחיטוב כאילו כלום לא קרה ותקח את זה כיום העמסה\ציט.

• פותח/ת השרשור
חחחחח.. אל תעלב אחי אבל אתה חובבן.. בימים שהייתי "חוטא" או יותר נכון מאבד שליטה מה שאכלת זה היה רק הסיפתח לסיפתח.. לחם קל.. שאבתי פיתות כמו פסטהההה 😭😭😭

ברצינות, אתה לא תמות מזה לא סוף העולם.. המשקל שלך כן יעלה כי זה נוזלים.. אם ממש תתפרע אז יכול להיות שתעלה גם טיפה בשומן אבל קח הכל בפרופורציות לא סוף העולם.. יהיו לך עוד הרבה רגעי שבירה בחיטוב .. תמשיך תחיטוב כאילו כלום לא קרה ותקח את זה כיום העמסה\ציט.
חחחח אני מאוכזב מעצמי ... הטוסטים היו בתיכנון ... אבל אז אבא הביא את הקניות ... ומול העיינים הוציא את הלחם והשוקולד שחר ... ואני כבר 3 חודש מחטב ולא יודע מה זה מתוק ...
כמו תינוק לסוכריה על מקל נימשכתי ... רציתי רק לטעום - נגמר ב5 פרוסות על כף שלמה על כל פרוסה חחחח

נסה את זה עם חמאת בוטנים או טוסטים של טחינה גולמית עם דבש (טעם של חלבה :() מחר העמסה אז אני מעכשיו מתחיל להיות יצירתי...😛

לא יפגע יותר מדי, אתה יכול להוסיף אירובי כדי להוריד נוזלים.
אתה יכול לא להעמיס בשבועיים אחרונים לחיטוב, אבל פחות מומלץ כי זה מאוד קשה שבועיים בלי העמסה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית