הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 4 פלטות ללא.

כל הכבוד!

בעבר הייתי גם כן נותן כאפות לעצמי על הרגליים לפני הדדליפט ובאמצע הסט הייתי מתחרט על זה כי המוט היה מחליק, המגנזיום נעלם בכאפות.
תבדוק, אולי זה יכול לעזור לך. תחפש דרך אחרת להכניס רבאק.

מוניטין.

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד!

בעבר הייתי גם כן נותן כאפות לעצמי על הרגליים לפני הדדליפט ובאמצע הסט הייתי מתחרט על זה כי המוט היה מחליק, המגנזיום נעלם בכאפות.
תבדוק, אולי זה יכול לעזור לך. תחפש דרך אחרת להכניס רבאק.

מוניטין.

תודה רבה , בעקרון עד עכשיו לא היו לי בעיות עם האחיזה ולפי דעתי התועלת עולה על החסרונות ככה שכרגע זה עדיף בשבילי (לפחות עד שיהיה בעיות עם האחיזה). תודה רבה
תודה רבה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כל הכבוד!
ממש עשיתי פרצוף בחזרה השלישית שלך כאילו אני מתאמץ להרים איתך.
מאחל לך פעם הבאה לבצע את המשקל הזה עם טכניקה יותר טובה(במיוחד חזרה 2 ו-3)

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד!
ממש עשיתי פרצוף בחזרה השלישית שלך כאילו אני מתאמץ להרים איתך.
מאחל לך פעם הבאה לבצע את המשקל הזה עם טכניקה יותר טובה(במיוחד חזרה 2 ו-3)
תודה , בדרך כלל זה לא קורה...
היום היה יותר מידי רייג' ואדרנאלין (לא שזה רע) .

אני לא אוהב את הקטע של להתגאות בזה שאתה בלי חגורה, מישהו מנע ממך לשים? הרבה אנשים מושכים בלי חגורה. כמו להגיד בלי מגנזיום או בלי מוזיקה או אנאערף.
בלי קשר יפה סחטיין על ההתקדמות אבל ממליץ בחום לא להמשיך להתקדם עם כזאת טכניקה אתה לא מצליח להחזיק גב תחתון בשיט וזה על הפרצוף.

אם אתה מתכוון להתחרות שים לב שאתה משעין את המוט על הירכיים ופוסלים על זה.

בלי קשר מלחמה מאוד יפה, כל הכבוד.

• פותח/ת השרשור
אני לא אוהב את הקטע של להתגאות בזה שאתה בלי חגורה, מישהו מנע ממך לשים? הרבה אנשים מושכים בלי חגורה. כמו להגיד בלי מגנזיום או בלי מוזיקה או אנאערף.
בלי קשר יפה סחטיין על ההתקדמות אבל ממליץ בחום לא להמשיך להתקדם עם כזאת טכניקה אתה לא מצליח להחזיק גב תחתון בשיט וזה על הפרצוף.

אם אתה מתכוון להתחרות שים לב שאתה משעין את המוט על הירכיים ופוסלים על זה.

בלי קשר מלחמה מאוד יפה, כל הכבוד.
תודה רבה ,
אחת הבעיות שלי זה לשמור על גב ישר , במיוחד אחרי סקוואט (תרוץ שנון כבר) גם אחרי הרבה ריסטים אני עדיין חוזר לאותו מצב שיש משקל חדש על המוט...אני לא חושב שאצליח להתקדם ממש עם גב ישר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית