פיצה מפוצצת חלבון ודלת פחמימה. רק 20 גרם פחמימה לכל המגש!!!
רכיבים:
כרובית
2 ביצים
גבינה צהובה 9% 200 גרם
רוטב לפיצה
טונה בשמן
זיתים
בצל
תבילינים לפיצה
הוראות הכנה:
מגרדים 200 גרם כרובית לחלקים כמה שיותר קטנים, הם צריכים להיות ממש כמו פתיתים.
מגרדים 50 גרם גבינה צהובה (אם לא קניתם גבינה מגורדת)
שמים בקערה את הכרובית המגורדת והגבינה ושוברים לשם שתי ביצים. מערבבים טוב טוב עד שיוצאת עיסה אחת.
לוקחים מגש שמים עליו נייר אפיה ומשטחים את העיסה לצורת פיצה דקה שייצא כמו בתמונה #1
מכניסים את המגש לתנור לחום של 220 מעלות לרבע שעה.
אחרי רבע שעה מוצאים זה יראה כמו בתמונה #2, מורחים 100 גרם רוטב לפיצה (אני קניתי מוכן אבל אפשר גם להכין לבד או לשים רסק), מעל הרוטב שמים 150 גרם גבינה צהובה מגורדת, ומעל מפזרים את התוספות שאתם רוצים, אני שמתי טונה בשמן, זיתים ירוקים ובצל. כי זה מתאים לערכים שאני צריך.
אחרי ששמתם את כל התוספות שאתם רוצים תתבלנו לפי הטעם שלכם (אני הוספתי אורגנו בלבד וייצא טעים) ותכניסו לתנור לחום של 200 מעלות ל15 דק' נוספות.
בתאבון!!!
ערכים לכל המגש:
112 גרם חלבון
48 גרם שומן
21 גרם פחמימה (חצי מהכרובית)
*ניתן להשתמש בכל גבינה שאתם אוהבים בהתאם לערכים שאתם צריכים.
*ניתן להוסיף כל תוספת שאתם רוצים, למי שצריך הרבה חלבון כמובן שרצוי טונה
רכיבים:
כרובית
2 ביצים
גבינה צהובה 9% 200 גרם
רוטב לפיצה
טונה בשמן
זיתים
בצל
תבילינים לפיצה
הוראות הכנה:
מגרדים 200 גרם כרובית לחלקים כמה שיותר קטנים, הם צריכים להיות ממש כמו פתיתים.
מגרדים 50 גרם גבינה צהובה (אם לא קניתם גבינה מגורדת)
שמים בקערה את הכרובית המגורדת והגבינה ושוברים לשם שתי ביצים. מערבבים טוב טוב עד שיוצאת עיסה אחת.
לוקחים מגש שמים עליו נייר אפיה ומשטחים את העיסה לצורת פיצה דקה שייצא כמו בתמונה #1
מכניסים את המגש לתנור לחום של 220 מעלות לרבע שעה.
אחרי רבע שעה מוצאים זה יראה כמו בתמונה #2, מורחים 100 גרם רוטב לפיצה (אני קניתי מוכן אבל אפשר גם להכין לבד או לשים רסק), מעל הרוטב שמים 150 גרם גבינה צהובה מגורדת, ומעל מפזרים את התוספות שאתם רוצים, אני שמתי טונה בשמן, זיתים ירוקים ובצל. כי זה מתאים לערכים שאני צריך.
אחרי ששמתם את כל התוספות שאתם רוצים תתבלנו לפי הטעם שלכם (אני הוספתי אורגנו בלבד וייצא טעים) ותכניסו לתנור לחום של 200 מעלות ל15 דק' נוספות.
בתאבון!!!
ערכים לכל המגש:
112 גרם חלבון
48 גרם שומן
21 גרם פחמימה (חצי מהכרובית)
*ניתן להשתמש בכל גבינה שאתם אוהבים בהתאם לערכים שאתם צריכים.
*ניתן להוסיף כל תוספת שאתם רוצים, למי שצריך הרבה חלבון כמובן שרצוי טונה
קבצים מצורפים
נערך לאחרונה: