הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון צריך תפריט לעלייה במסה

• פותח/ת השרשור UPWei
  • פורסם בתאריך

UPWei

משתמש מתחיל
129
0
נק' מוניטין:
28
129
0
אני בתת משקל: גובה 1.73 ושוקל 50 בדיוק.
אני חייב להעלות במסה, ויש לי מטרה שהצבתי לעצמי - בחודשיים - שלושה הקרובים אני אעלה משמעותית במסה.
אני כרגע גם במכון כושר ומבצע תרגילים מורכבים, אמרו לי שאני לא אוכל מספיק.

אני צריך תפריט למסה - מה לעשות?
אשמח לעזרה.

אני בתת משקל: גובה 1.73 ושוקל 50 בדיוק.
אני חייב להעלות במסה, ויש לי מטרה שהצבתי לעצמי - בחודשיים - שלושה הקרובים אני אעלה משמעותית במסה.
אני כרגע גם במכון כושר ומבצע תרגילים מורכבים, אמרו לי שאני לא אוכל מספיק.

אני צריך תפריט למסה - מה לעשות?
אשמח לעזרה.
קודם כל ברוך הבא לפורום.

עכשיו, כדי להעלות מזה אתה קודם כל צריך לבנות לך תפריט ותוכנות אימון טובה וחזקה.
כמה זמן אתה מתאמן,אם בכלל? איזה התנסות יש לך עם משקולות או ספורט?

ניסית פעם לבנות תפריט?
אם לא, אני ממליץ לך לקרוא קצת בפורטל ׳קילוגרם׳, יש קישור למעלה. שם תמצא את כל המדריכים לבניית תפריט למסה+תוכניות אימון מתאימות לכל אחד בכל שלב.
תחזור לפה-תציג את התפריט שלך ותוכנות האימון שלך ואנשים יעזרו לך לשפר אותם.

אם אתה לא רוצה לעבוד קשה ולטרוח להכין הכל-אתה יכול ללכת לייעוץ אישי באתר-עולה כסף, אבל בונים לך תפריט ותוכנות אימון,עוקבים אחרי ההתקדמות שלך(בהתאם לחבילה) ועוזרים לך להתקדם.

ככה סתם,לא נראה לי שמישהו יבנה לך תפריט. זה עבודה....

• פותח/ת השרשור
תודה.
אני במכון כמעט חודשיים, אני עושה תרגילים מורכבים, בינתיים עושה סקוואט ובנץ', דדליפט עדין לא כי הטכניקה לא משהו..
ניסיתי לעשות פרס אבל נורא נורא קשה לי להרים את המוט מהזווית הזו, משום מה בסקוואט יותר קל לי להרים אותו..
אני די חלש ואני רוצה להתחזק.. אין לי בעיה לקרוא, ולא, לא בניתי לעצמי תפריט אף פעם.
מה שאני עושה כרגע במכון זה רק סקוואט ובנץ' וקצת משקולות, כמעט ולא עושה כלום וגם את זה אני רוצה לתקן.
האם בחודשיים אראה שיפור משמעותי? כמה אני צריך לשקול וכמה קלוריות לצרוך?

תודה.
אני במכון כמעט חודשיים, אני עושה תרגילים מורכבים, בינתיים עושה סקוואט ובנץ', דדליפט עדין לא כי הטכניקה לא משהו..
ניסיתי לעשות פרס אבל נורא נורא קשה לי להרים את המוט מהזווית הזו, משום מה בסקוואט יותר קל לי להרים אותו..
אני די חלש ואני רוצה להתחזק.. אין לי בעיה לקרוא, ולא, לא בניתי לעצמי תפריט אף פעם.
מה שאני עושה כרגע במכון זה רק סקוואט ובנץ' וקצת משקולות, כמעט ולא עושה כלום וגם את זה אני רוצה לתקן.
האם בחודשיים אראה שיפור משמעותי? כמה אני צריך לשקול וכמה קלוריות לצרוך?
מה הrmr שלך והתחזוקה?

ההתקדמות היא הקצב העבודה שלך.
אם אתה כבר עושה תרגילים מורכבים זה כבר טוב 😃 תנסה את תוכנית ss שמורכבת מתרגילים מורכבים ומתמקדת בכוח ועליית משקלים כל אימון. תקר עליה קצת בפורטל היא מפורטת גם שם.

אם אתה לא יודע מה התחזוקה שלך-תתחיל לקרוא בפורטל ואז נעזור לך פה.
בדרך כלל במסה צריך לאכול מעלה התחזוקה שלך.
בכמה-זה כבר תלוי בך

• פותח/ת השרשור
מז"א תחזוקה?
יצא לי לשמוע על SS, מה שחסר לי מהתוכנית הזו זה דדליפט ופרס... אבל איך לפתור את הבעיה של הפרס? אני צריך כוח.
זו גם תוכנית שתעלה לי את המסה בגוף? או שזו לא תוכנית נפח?
באמת שאני לא מבין גדול בזה, הבנתי שתפריט יהיה לי הכי טוב ולשלב עם זה תרגילים מורכבים..

מז"א תחזוקה?
יצא לי לשמוע על SS, מה שחסר לי מהתוכנית הזו זה דדליפט ופרס... אבל איך לפתור את הבעיה של הפרס? אני צריך כוח.
זו גם תוכנית שתעלה לי את המסה בגוף? או שזו לא תוכנית נפח?
באמת שאני לא מבין גדול בזה, הבנתי שתפריט יהיה לי הכי טוב ולשלב עם זה תרגילים מורכבים..
תחזוקה זה אומר כמה קלוריות אתה שורף ביום כולל פעילות גופנית.
כדי שתתחיל לקרוא ואז תבין בכל לבד אחי.
זו אגן תוכנית לעלייה במסה.
קשה לך בתרגילים-תעשה בלי משקלים. קשה לך גם אז-תעבוד למוט פחות כבד. ז״א לא אולימפי. תתרגל ותתאמן ובסופו של דבר תוכל גם לשים משקולות על המוט האולימפי.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שהמוט הפחות כבד יהיה עדיף לי לפרס וכאלה, בסקוואט אני מסתדר עם מוט אולימפי..
וניסיתי גם מוט ריק ועדיין היה קשה לי להרים אותו.. (אולימפי)
בנוגע לתחזוקה - אני כל היום נמצא בבית, נכון שזה עצוב אבל זה המצב - אני הרבה מאוד במחשב ולמרות זאת אני רזה..

חסר לך הרבה ידע, לדעתי שווה לך להשקיע כסף ביעוץ האישי לכמה חודשים. זה מאוד יעזור לך להתקדם.
זה אומנם עולה כסף, אבל זה סכום שגם תיכוניסט יכול לעמוד בו.

• פותח/ת השרשור
למה כסף בדיוק?
לא פשוט יותר שאקרא מאמרים ואשכיל לבד?
רק תביאו קישורים...

• פותח/ת השרשור
אני צריך את התפריט של 50 ק"ג נכון? ולכמה זמן להמשיך איתו?
ואני לא חושב שיהיה לי גם זמן להשלים את כולו במשך היום..

אני צריך את התפריט של 50 ק"ג נכון? ולכמה זמן להמשיך איתו?
ואני לא חושב שיהיה לי גם זמן להשלים את כולו במשך היום..
כמה זמן? כל עוד אתה עולה 1/2 קילו בשבוע, אתה ממשיך עם אותו תפריט, ברגע שאתה נתקע מוסיפים 200 קלוריות.
אם חשוב לך לעלות במשקל, תמצא זמן לאכול. אפשר לאחד ארוחות.

• פותח/ת השרשור
אני גם שקלתי לקנות גיינר מהסיבה הזאת שאין ממש זמן..
האם זה הכרחי? הבעיה שזה פשוט יקר בטירוף.
התכוונת לחצי קילו או ל-1 או 2 קילו בשבוע?

חצי קילו בשבוע.
תחסוך בינתיים את הכסף על גיינר, כתבתי לך בעבר חלופות לגיינר

• פותח/ת השרשור
תודה רבה.
וצריך ממש להשקיע ובכל יום לאכול בצורה טובה מבלי לפספס?
ומה גם שבמכון אני בקושי מתאמן - עושה רק סקוואט ובנץ'..

לא צריך להיות קיצוני, אבל חשוב להגיע לערכים היומיים.
למה אתה לא עושה תרגילים נוספים במכון? אתה יכול לעשות תרגילים עם משקולות יד או מכונות.
יש גם מוטות קלים של 10/12 קילו

• פותח/ת השרשור
מכונות אני לא עושה בכלל כי שמעתי שזה לא טוב..
מה לעשות עם משקולות בכדי להתחזק?

חסר לך הרבה ידע, לדעתי שווה לך להשקיע כסף ביעוץ האישי לכמה חודשים. זה מאוד יעזור לך להתקדם.
זה אומנם עולה כסף, אבל זה סכום שגם תיכוניסט יכול לעמוד בו.
שכתבתי לך את זה, התכוונתי בדיוק לשאלות שיש לך. מצטער, אבל אין לי את הזמן לפרט יותר מזה.

• פותח/ת השרשור
אתה רוצה להגיד לי שמכונות זה טוב? 😲
99% מהפורום אמרו שכדאי רק תרגילים חופשיים..

Back
למעלה תחתית