הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון באיזה תוספים אתם משתמשים.. ??

amisigal

מושעה
140
4
נק' מוניטין:
-39
140
4
שלום.

רציתי לפתוח אשכול בשביל לדעת ולהרחיב את הידע שלי על תוספים אני פחות או יותר יודע ומכיר תוספים אבל חוץ מחלבון אני לא לוקח כלום ועכשיו שהזמנתי מולטי ויטמין..

מה איתכם איזה תוסף או תוספים אתם לוקחים ומשתמשים ולשם מה ???

workoutsupplements1.jpeg

דיון מהנה
smile.gif

מולטי, אומגה 3, ויטמין C, ויטמין D וקפסולה משולבת של אבץ, סידן ומגנזיום.
יש פה גם קפאין אבל הוא לא משפיע עליי.
הקריאטין מחכה להיפתח בקרוב, מחכה להיתקע בפעם הראשונה ב-SS ונתחיל לתסף.

יש לי גם יותר מדלי של חלבון, אבל אני צורך אותו אחת לתקופה סתם ככה בשביל טעם מוסף לכל מיני דברים. הוא לא מופיע לי קבוע בתפריט, מעדיף אוכל 😋🍴

לגבי בטא אלאנין - מחכה לחוו"ד מחבר שהזמין, במידה ויעבוד לו - אנסה גם את זה 😃

• פותח/ת השרשור
מולטי, אומגה 3, ויטמין C, ויטמין D וקפסולה משולבת של אבץ, סידן ומגנזיום.
יש פה גם קפאין אבל הוא לא משפיע עליי.
הקריאטין מחכה להיפתח בקרוב, מחכה להיתקע בפעם הראשונה ב-SS ונתחיל לתסף.

יש לי גם יותר מדלי של חלבון, אבל אני צורך אותו אחת לתקופה סתם ככה בשביל טעם מוסף לכל מיני דברים. הוא לא מופיע לי קבוע בתפריט, מעדיף אוכל 😋🍴

לגבי בטא אלאנין - מחכה לחוו"ד מחבר שהזמין, במידה ויעבוד לו - אנסה גם את זה 😃

למה אתה לוקח ויטמין c וd וסידן ומגנזיום במלוטי שאתה לוקח אין אותם ?

למה אתה לוקח ויטמין c וd וסידן ומגנזיום במלוטי שאתה לוקח אין אותם ?
נהוג מאוד לתסף מגנזיום בנפרד, בד"כ דרך ZMA ע"מ להרפות את השרירים.

בכל אופן, הסידן פשוט בא באותן קפסולות אז על הדרך, ואת השלושה האחרים אין מספיק במולטי שלי, ובד"כ אין מספיק בשום מולטי.

לוקח רק אבקה ולא מזמן התחלתי עם קריאטין, אבל משבוע הבא אני מפסיק איתו.

אבקת חלבון עלית של דימטייז
אבקת חלבון קזאין(לא אוהב קוטג) של אופטימום.
אופטימן(מולטי ויטמין).
סידן שמתוסף עם מגנזיום(של חברת NOW למי שמתעניין).
קפאין של פרולב.
קריאטין של אופטימום.
אומגה 3 של אופטימום.

כל אחד והדרך שלו.
וזה חלק מהחלבון היומי שלי אתה יודע.. אני לא מתסף את זה סתם(מגיע קרוב לפי 2.5 חלבון במסה).
הכל טוב ויפה אבל במחיר של הקזאין לא מצדיק את ההשקעה. אתה יכול לתסף בחלבון רגיל ולקבל את אותן התוצאות בדיוק

עוד משהו שלא באמת נחוץ, אבל שוב - תקרא ואז תבוא להתווכח ;-)
למה לא נחוץ? גיוון במקורות החלבון הוא בוודאי לא דבר רע, ואם אתה לא מקבל קזאין מתזונה, מה הבעיה לשלב אותו בתור אבקה?

לנושא:
מולטי, אבץ, מגנזיום, אומגה 3, חלבון וקריאטין. אפשר להגיד גם קפאין וסידן (פרולאב).

קראתי שלא מומלץ לצרוך מוצרי חלב בזמן שצורכים מגנזיום , בגלל הסידן או משהו כזה.
אז איך זה שיש כדורים של מגנזיום עם סידן ביחד ? היה רושם שהסידן משפיע על הספיגה של המגנזיום

למה לא נחוץ? גיוון במקורות החלבון הוא בוודאי לא דבר רע, ואם אתה לא מקבל קזאין מתזונה, מה הבעיה לשלב אותו בתור אבקה?
לא אמרתי שזה רע ובטח שלא בעייתי, רק אמרתי שזה לא נחוץ (=הכרחי), משמע - לא הייתי מוציא כסף במיוחד על חלבון קזאין. במידה והצורך לא מצליח להגיע לכמות החלבון היומיות מתזונה נטולת תוספים נטו - אחלה גיוון כמובן.

לא אמרתי שזה רע ובטח שלא בעייתי, רק אמרתי שזה לא נחוץ (=הכרחי), משמע - לא הייתי מוציא כסף במיוחד על חלבון קזאין. במידה והצורך לא מצליח להגיע לכמות החלבון היומיות מתזונה נטולת תוספים נטו - אחלה גיוון כמובן.
ההוצאה היא לא מיוחדת. אם נחשב לפי חלבון, קניית אבקה זולה יותר מקוטג'. לכן במקום לאכול קוטג' (שמכיל גם לקטוז, שומן רווי ועוד), אתה לוקח אבקה שמכילה פחות שומן ופחמימות. מבחינת המחיר - זה זול יותר. מבחינת הערכים - זה טוב יותר.
אם מסיבה כלשהי לא הייתי אוכל בכלל מוצרי חלב, אני מאמין שגם אני הייתי משתמש בקזאין כדי להשלים חלק מהחלבון. אפשר להשלים גם הכל עם מי גבינה, ההבדל הוא בוודאי לא משמעותי, אבל מבחינת מחיר אין הבדל משמעותי.

קודם כל - מה הבעיה עם שומן או עם פחמימות?
לגבי לקטוז - אין לי מושג אז אני לא אגיד.
בכל מקרה, אני בגישה של עדיף לאכול אוכל מאשר שייק חלבון, והכוונה בהודעה הראשונה שלי הייתה שאין צורך לצרוך דווקא חלבון קפאין על פני כל חלבון אחר, בלי שום קשר לזמן צריכת החלבון.

• פותח/ת השרשור
בכל מקרה, אני בגישה של עדיף לאכול אוכל מאשר שייק חלבון, והכוונה בהודעה הראשונה שלי הייתה שאין צורך לצרוך דווקא חלבון קפאין על פני כל חלבון אחר, בלי שום קשר לזמן צריכת החלבון.

בעידן של היום קשה מאוד להגיע לערכים התזונתים של פחמימה שומן וחלבון וויטמינים ועוד.. של כמה שאתה צריך להגיע ביום .. ואין שום בעיה להתעזר בתוסף כזה או אחר בשביל להגיע לזה כי קשה מאוד עם אורך חיים של עבודה או צבא או אלף ואחד דברים אחרים..

כי קשה מאוד לרוץ כל היום אחרי האוכל ולמדוד אותו כמה הוא שוקל וכמה צריך להוסיף וכמה צריך להוריד ועוד ועוד..

תוסף זה תוסף זה בנוסף לאוכל זה מה שאני חושב זה לא במקום אוכל עם אתה לוקח את זה עם אוכל ומחשיב את זה רק כתוסף זה בסדר גמור..

לנושא:
מולטי, אבץ, מגנזיום, אומגה 3, חלבון וקריאטין. אפשר להגיד גם קפאין וסידן (פרולאב).
אותם תוספים כמו שלי 😃
ואני לא אוכל מוצרי חלב.
ההוצאה היא לא מיוחדת. אם נחשב לפי חלבון, קניית אבקה זולה יותר מקוטג'. לכן במקום לאכול קוטג' (שמכיל גם לקטוז, שומן רווי ועוד), אתה לוקח אבקה שמכילה פחות שומן ופחמימות. מבחינת המחיר - זה זול יותר. מבחינת הערכים - זה טוב יותר.
אם מסיבה כלשהי לא הייתי אוכל בכלל מוצרי חלב, אני מאמין שגם אני הייתי משתמש בקזאין כדי להשלים חלק מהחלבון. אפשר להשלים גם הכל עם מי גבינה, ההבדל הוא בוודאי לא משמעותי, אבל מבחינת מחיר אין הבדל משמעותי.
בסופו של דבר זה יותר זול מקוטג'.
אני לא אוכל מוצרי חלב ובסופו של דבר זה יוצא יותר זול.
ולקטוז = סוכר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית