עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מולטי, אומגה 3, ויטמין C, ויטמין D וקפסולה משולבת של אבץ, סידן ומגנזיום.
יש פה גם קפאין אבל הוא לא משפיע עליי.
הקריאטין מחכה להיפתח בקרוב, מחכה להיתקע בפעם הראשונה ב-SS ונתחיל לתסף.
יש לי גם יותר מדלי של חלבון, אבל אני צורך אותו אחת לתקופה סתם ככה בשביל טעם מוסף לכל מיני דברים. הוא לא מופיע לי קבוע בתפריט, מעדיף אוכל 😋🍴
לגבי בטא אלאנין - מחכה לחוו"ד מחבר שהזמין, במידה ויעבוד לו - אנסה גם את זה 😃
נהוג מאוד לתסף מגנזיום בנפרד, בד"כ דרך ZMA ע"מ להרפות את השרירים.למה אתה לוקח ויטמין c וd וסידן ומגנזיום במלוטי שאתה לוקח אין אותם ?
קח בחשבון שההשפעה שלו איננה מיידית.הקריאטין מחכה להיפתח בקרוב, מחכה להיתקע בפעם הראשונה ב-SS ונתחיל לתסף.
עוד משהו שלא באמת נחוץ, אבל שוב - תקרא ואז תבוא להתווכח ;-)אבקת חלבון קזאין(לא אוהב קוטג) של אופטימום.
כל אחד והדרך שלו.עוד משהו שלא באמת נחוץ, אבל שוב - תקרא ואז תבוא להתווכח ;-)
הכל טוב ויפה אבל במחיר של הקזאין לא מצדיק את ההשקעה. אתה יכול לתסף בחלבון רגיל ולקבל את אותן התוצאות בדיוקכל אחד והדרך שלו.
וזה חלק מהחלבון היומי שלי אתה יודע.. אני לא מתסף את זה סתם(מגיע קרוב לפי 2.5 חלבון במסה).
למה לא נחוץ? גיוון במקורות החלבון הוא בוודאי לא דבר רע, ואם אתה לא מקבל קזאין מתזונה, מה הבעיה לשלב אותו בתור אבקה?עוד משהו שלא באמת נחוץ, אבל שוב - תקרא ואז תבוא להתווכח ;-)
לא אמרתי שזה רע ובטח שלא בעייתי, רק אמרתי שזה לא נחוץ (=הכרחי), משמע - לא הייתי מוציא כסף במיוחד על חלבון קזאין. במידה והצורך לא מצליח להגיע לכמות החלבון היומיות מתזונה נטולת תוספים נטו - אחלה גיוון כמובן.למה לא נחוץ? גיוון במקורות החלבון הוא בוודאי לא דבר רע, ואם אתה לא מקבל קזאין מתזונה, מה הבעיה לשלב אותו בתור אבקה?
ההוצאה היא לא מיוחדת. אם נחשב לפי חלבון, קניית אבקה זולה יותר מקוטג'. לכן במקום לאכול קוטג' (שמכיל גם לקטוז, שומן רווי ועוד), אתה לוקח אבקה שמכילה פחות שומן ופחמימות. מבחינת המחיר - זה זול יותר. מבחינת הערכים - זה טוב יותר.לא אמרתי שזה רע ובטח שלא בעייתי, רק אמרתי שזה לא נחוץ (=הכרחי), משמע - לא הייתי מוציא כסף במיוחד על חלבון קזאין. במידה והצורך לא מצליח להגיע לכמות החלבון היומיות מתזונה נטולת תוספים נטו - אחלה גיוון כמובן.
קודם כל - מה הבעיה עם שומן או עם פחמימות?
לגבי לקטוז - אין לי מושג אז אני לא אגיד.
בכל מקרה, אני בגישה של עדיף לאכול אוכל מאשר שייק חלבון, והכוונה בהודעה הראשונה שלי הייתה שאין צורך לצרוך דווקא חלבון קפאין על פני כל חלבון אחר, בלי שום קשר לזמן צריכת החלבון.
אותם תוספים כמו שלי 😃למה לא נחוץ? גיוון במקורות החלבון הוא בוודאי לא דבר רע, ואם אתה לא מקבל קזאין מתזונה, מה הבעיה לשלב אותו בתור אבקה?
לנושא:
מולטי, אבץ, מגנזיום, אומגה 3, חלבון וקריאטין. אפשר להגיד גם קפאין וסידן (פרולאב).
בסופו של דבר זה יותר זול מקוטג'.ההוצאה היא לא מיוחדת. אם נחשב לפי חלבון, קניית אבקה זולה יותר מקוטג'. לכן במקום לאכול קוטג' (שמכיל גם לקטוז, שומן רווי ועוד), אתה לוקח אבקה שמכילה פחות שומן ופחמימות. מבחינת המחיר - זה זול יותר. מבחינת הערכים - זה טוב יותר.
אם מסיבה כלשהי לא הייתי אוכל בכלל מוצרי חלב, אני מאמין שגם אני הייתי משתמש בקזאין כדי להשלים חלק מהחלבון. אפשר להשלים גם הכל עם מי גבינה, ההבדל הוא בוודאי לא משמעותי, אבל מבחינת מחיר אין הבדל משמעותי.
אני לא אוכל מוצרי חלב ובסופו של דבר זה יוצא יותר זול.קודם כל - מה הבעיה עם שומן או עם פחמימות?
לגבי לקטוז - אין לי מושג אז אני לא אגיד.
בכל מקרה, אני בגישה של עדיף לאכול אוכל מאשר שייק חלבון, והכוונה בהודעה הראשונה שלי הייתה שאין צורך לצרוך דווקא חלבון קפאין על פני כל חלבון אחר, בלי שום קשר לזמן צריכת החלבון.