עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בטח דיימטיז 2200 האמינו שלך לא?שלי זה בכדורים, אני לוקח 2 לפני אימון ו2 אחרי האימון.
אז רגע בגדול כמה גרם צריך לקחת מזה ?? למי שבחיטוב מה הכמות המומלצת ?
בטח דיימטיז 2200 האמינו שלך לא?
תאמין לי אם החסות שלך דל דיימטיז אתה מסודר אין על התופים שלהם בעולם(בעיקר החלבון )של אופטימן אבל בגלל שקיבלתי חסות עכשיו שקשורה לדימטייז הבא בטח יהיה של דימיטיז
תאמין לי אם החסות שלך דל דיימטיז אתה מסודר אין על התופים שלהם בעולם(בעיקר החלבון )
מישהו יודע מה ההבדל בין הכדורים שכתוב עליהם amino לבין אלו שכתוב עליהם BCAA? קניתי היום אמינו של מט-רקס אבל רק כי חבר הביא לי ב-50 ש״ח קופסא חדשה עם 100 כדור והיה לי חבל לא לקנות חח.. בדרך כלל לא לוקח אמינו וכל השטויות האלה רק קריאטין, אומגה 3, חלבון, מולטי וגם ויטמין c..
כן אני בסייקל עכשיו אבל בלי קשר סתם רוצה לדעת..אם אני לא טועה אתה על סייקל לא? אם כן לאמינו אין הרבה משמעות לגביך...
מזכיר לי את עצמי בתקופה מסויימת, אני הייתי גולש בבודיבילדינג מסתכל על פריוורקאאוטים וחברה שלי הייתה גולשת באיביי לחפש בגדיםבהתחלה השתגעתי מכל המוצרים בקופסאות הנוצצות ומעוצבות לא רע והחדר שלי היה עמוס בפריוורקאוטים מכל הסוגים חומצות אמינו מולטי ויטמינים חומצות זבביר מה לא.. שפכתי על זה הון.. היום רק מוצרי יסוד \ השלמה, אומגה 3 אבקת חלבון, ZMA מולטיויטמין וקפאין. במסה קראטין כמובן. זהו!! מספיק הולך לי חצי משכורת על אוכל.. 😭
חח אשכרה ככה.. שרק התחלתי להתאמן מסודר ולהכנס לזה ברצינות הייתי משתגע מכל האקססוריז הזה שזה תעשייה ענקית בפני עצמה.. בשעות הפנויות בעבודה מרכיב עגלת קניון בויטה קוסט חחח.. אבל באמת שאין בכל זה צורך.. ניסיתי כמעט כל סוג של פריוורקאוטים, היו הרבה טובים שנתנו תוצאות והיו שווים תכסף אבל זה עדיין משהו שאפשר לקבל מכדור קפאין.. (או 4.. )מזכיר לי את עצמי בתקופה מסויימת, אני הייתי גולש בבודיבילדינג מסתכל על פריוורקאאוטים וחברה שלי הייתה גולשת באיביי לחפש בגדים
ממש כמו להיות ילד בחנות ממתקים כל העסק הזה
יאפ, למזלי אנשים מפורומים כאלה - אני אומר כאלה כי LBS לא היה קיים באותו הזמן, תבינו לבדחח אשכרה ככה.. שרק התחלתי להתאמן מסודר ולהכנס לזה ברצינות הייתי משתגע מכל האקססוריז הזה שזה תעשייה ענקית בפני עצמה.. בשעות הפנויות בעבודה מרכיב עגלת קניון ב*אין לציין חנויות מחו"ל באתר* חחח.. אבל באמת שאין בכל זה צורך.. ניסיתי כמעט כל סוג של פריוורקאוטים, היו הרבה טובים שנתנו תוצאות והיו שווים תכסף אבל זה עדיין משהו שאפשר לקבל מכדור קפאין.. (או 4.. )
אחח העיקצוצים האלה..בטא אלאנין