הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון באיזה תוספים אתם משתמשים.. ??

amisigal

מושעה
140
4
נק' מוניטין:
-39
140
4
שלום.

רציתי לפתוח אשכול בשביל לדעת ולהרחיב את הידע שלי על תוספים אני פחות או יותר יודע ומכיר תוספים אבל חוץ מחלבון אני לא לוקח כלום ועכשיו שהזמנתי מולטי ויטמין..

מה איתכם איזה תוסף או תוספים אתם לוקחים ומשתמשים ולשם מה ???

workoutsupplements1.jpeg

דיון מהנה
smile.gif

אז רגע בגדול כמה גרם צריך לקחת מזה ?? למי שבחיטוב מה הכמות המומלצת ?

לא יודע מה הכמות המומלצת אני לוקח לפי מה שמרגיש לי טוב על הגוף ועוזר לי להתאושש.
בלי קשר לחיטוב\מאסה

תאמין לי אם החסות שלך דל דיימטיז אתה מסודר אין על התופים שלהם בעולם(בעיקר החלבון )

כן אני יודע, אני מעריך מאד את הקטע הזה במיוחד שמספקים לי ISO שהוא חלבון באמת הכי טוב ששתית (ולא כי יש לי אינטרס) חינם

מישהו יודע מה ההבדל בין הכדורים שכתוב עליהם amino לבין אלו שכתוב עליהם BCAA? קניתי היום אמינו של מט-רקס אבל רק כי חבר הביא לי ב-50 ש״ח קופסא חדשה עם 100 כדור והיה לי חבל לא לקנות חח.. בדרך כלל לא לוקח אמינו וכל השטויות האלה רק קריאטין, אומגה 3, חלבון, מולטי וגם ויטמין c..

מישהו יודע מה ההבדל בין הכדורים שכתוב עליהם amino לבין אלו שכתוב עליהם BCAA? קניתי היום אמינו של מט-רקס אבל רק כי חבר הביא לי ב-50 ש״ח קופסא חדשה עם 100 כדור והיה לי חבל לא לקנות חח.. בדרך כלל לא לוקח אמינו וכל השטויות האלה רק קריאטין, אומגה 3, חלבון, מולטי וגם ויטמין c..

אם אני לא טועה אתה על סייקל לא? אם כן לאמינו אין הרבה משמעות לגביך...

אצלי זה בעיקר מוצרי יסוד
מולטי ויטמין, אומגה 3, תה ירוק
גלוקוזמין, כוינדריטין וMSM בBULK - קופסאות גדולות שיספיקו להרבה זמן, בשביל המפרקים (לוקח את זה כבר 3~ חודשים בערך, מרגיש שזה עובד האמת)
כמובן שאבקת חלבון וקריאטין, הכל פה במחשבה של מוצרים משלימים, לבריאות כללית כזאת
יש לי גם פרי וורקאאוט שקיבלתי שקניתי את האבקה אבל אע, לא נחשיב אותו כי לא שילמתי עליו ואני לא אקנה אחד אחר
יש לי קפאין לימים רעים, שאני לוקח לפני אימון או משמרת לילה בעבודה אם אני מרגיש שאני עומד להתפגר
ויש לי BCAA שאני משתמש בו במכון רק בתקופות של חיטוב, זה היה חד פעמי כזה, אבל אני חייב להודות שאני די מרוצה מזה, קצת כבד בבטן ולא מרגיש שאיבדתי יותר מדי מסת שריר, אבל מי יודע (טאב מספיק ל-3 אימוני FBW בשבוע של איזה חצי שנה, בקטנה)
וכמובן שהכל מחו"ל כי המחירים פה בארץ הם שערורייתיים

בהתחלה השתגעתי מכל המוצרים בקופסאות הנוצצות ומעוצבות לא רע והחדר שלי היה עמוס בפריוורקאוטים מכל הסוגים חומצות אמינו מולטי ויטמינים חומצות זבביר מה לא.. שפכתי על זה הון.. היום רק מוצרי יסוד \ השלמה, אומגה 3 אבקת חלבון, ZMA מולטיויטמין וקפאין. במסה קראטין כמובן. זהו!! מספיק הולך לי חצי משכורת על אוכל.. :(

בהתחלה השתגעתי מכל המוצרים בקופסאות הנוצצות ומעוצבות לא רע והחדר שלי היה עמוס בפריוורקאוטים מכל הסוגים חומצות אמינו מולטי ויטמינים חומצות זבביר מה לא.. שפכתי על זה הון.. היום רק מוצרי יסוד \ השלמה, אומגה 3 אבקת חלבון, ZMA מולטיויטמין וקפאין. במסה קראטין כמובן. זהו!! מספיק הולך לי חצי משכורת על אוכל.. 😭
מזכיר לי את עצמי בתקופה מסויימת, אני הייתי גולש בבודיבילדינג מסתכל על פריוורקאאוטים וחברה שלי הייתה גולשת באיביי לחפש בגדים
ממש כמו להיות ילד בחנות ממתקים כל העסק הזה

מזכיר לי את עצמי בתקופה מסויימת, אני הייתי גולש בבודיבילדינג מסתכל על פריוורקאאוטים וחברה שלי הייתה גולשת באיביי לחפש בגדים
ממש כמו להיות ילד בחנות ממתקים כל העסק הזה
חח אשכרה ככה.. שרק התחלתי להתאמן מסודר ולהכנס לזה ברצינות הייתי משתגע מכל האקססוריז הזה שזה תעשייה ענקית בפני עצמה.. בשעות הפנויות בעבודה מרכיב עגלת קניון בויטה קוסט חחח.. אבל באמת שאין בכל זה צורך.. ניסיתי כמעט כל סוג של פריוורקאוטים, היו הרבה טובים שנתנו תוצאות והיו שווים תכסף אבל זה עדיין משהו שאפשר לקבל מכדור קפאין.. (או 4.. )

חח אשכרה ככה.. שרק התחלתי להתאמן מסודר ולהכנס לזה ברצינות הייתי משתגע מכל האקססוריז הזה שזה תעשייה ענקית בפני עצמה.. בשעות הפנויות בעבודה מרכיב עגלת קניון ב*אין לציין חנויות מחו"ל באתר* חחח.. אבל באמת שאין בכל זה צורך.. ניסיתי כמעט כל סוג של פריוורקאוטים, היו הרבה טובים שנתנו תוצאות והיו שווים תכסף אבל זה עדיין משהו שאפשר לקבל מכדור קפאין.. (או 4.. )
יאפ, למזלי אנשים מפורומים כאלה - אני אומר כאלה כי LBS לא היה קיים באותו הזמן, תבינו לבד
נתנו לי כמה סטירות ואמרו לי לא לבזבז את הכסף שלי על שטויות, אז זה לא עלה לי יותר מדי בנזק בכיס
לפעמים לשלם כמה דולרים על פלסיבו שייתן לך קצת דרייב באימונים זה לא סוף העולם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית