דיון באיזה תוספים אתם משתמשים.. ??

amisigal

מושעה
140
4
נק' מוניטין:
-39
140
4
שלום.

רציתי לפתוח אשכול בשביל לדעת ולהרחיב את הידע שלי על תוספים אני פחות או יותר יודע ומכיר תוספים אבל חוץ מחלבון אני לא לוקח כלום ועכשיו שהזמנתי מולטי ויטמין..

מה איתכם איזה תוסף או תוספים אתם לוקחים ומשתמשים ולשם מה ???

workoutsupplements1.jpeg

דיון מהנה
smile.gif

אף אחד לא אמר שיש בעיה עם התוסף הספציפי, או שיש בעיה עם תיסוף כלשהו של חלבון.
אתם לגמרי סוטים ממה שנאמר ולוקחים את זה למקום לא נכון.

קודם כל - מה הבעיה עם שומן או עם פחמימות?
לגבי לקטוז - אין לי מושג אז אני לא אגיד.
בכל מקרה, אני בגישה של עדיף לאכול אוכל מאשר שייק חלבון, והכוונה בהודעה הראשונה שלי הייתה שאין צורך לצרוך דווקא חלבון קפאין על פני כל חלבון אחר, בלי שום קשר לזמן צריכת החלבון.
אין שום בעיה, אבל אני אישית מעדיף להשתמש בקוטג' 1% וגבינה צהובה 5%, שמכילים פחות שומן ופחמימות, כדי שאוכל לקבל את הפחמימות והשומן שלי ממקורות טובים יותר. לא אתחיל פה דיון ארוך על אינדקס גליקמי ומקורות שונים לשומן ופחמימות, אבל אני אישית מעדיף לקבל פחמימות משיבולת שועל או מאורז, שמכילים גם ויטמינים ומינרלים חשובים, מאשר מקוטג' 5%.
ממש אין בעיה עם שומן ופחמימה, השאלה היא מאיפה אתה מקבל אותם.
הגישה של אוכל > שייקים היא קצת אולד פשן, בעיניי, ואסביר למה. אם אתה מבין שאין שום דבר כימי או מסוכן באבקות ותוספים דומים, אתה מבין שאין בעיה להכניס את זה לגוף. זה מתפקד בגוף כמו אוכל, ולכן להשוות בין שייק לאוכל זה חסר טעם. הבעיה תתחיל אם תחליף את כל מקורות החלבון שלך באבקת חלבון, ואז כנראה יגיע מצב של מחסור בוויטמינים ומינרלים.
אכן אין צורך לצרוך חלבון קזאין, אך גיוון במקורות החלבון הוא טוב. חלבונים שונים מכילים חומצות אמינו (לא חיוניות) שונות שיכולות לעזור לגוף.
לכן כתבתי שאם אינך צורך קזאין מתזונה, אין בעיה לצרוך קזאין מאבקה. במוצרי חלב יש הרבה יותר זבל מאשר באבקת קזאין.

כדי שאוכל לקבל את הפחמימות והשומן שלי ממקורות טובים יותר...... אבל אני אישית מעדיף לקבל פחמימות משיבולת שועל או מאורז, שמכילים גם ויטמינים ומינרלים חשובים
מקובל לגמרי, כל אחד והגישה שלו.

הגישה של אוכל > שייקים היא קצת אולד פשן, בעיניי, ואסביר למה. אם אתה מבין שאין שום דבר כימי או מסוכן באבקות ותוספים דומים, אתה מבין שאין בעיה להכניס את זה לגוף. זה מתפקד בגוף כמו אוכל, ולכן להשוות בין שייק לאוכל זה חסר טעם.
לא הבנת נכון. אני לא בדעה של עדיפות לאוכל על פני אבקות חלבון משום סיבה בריאותית/הקשר של אימונים כזאת או אחרת, אלא אך ורק מפני שאני פשוט מעדיף לאכול אוכל מוצק על פני אבקת חלבון, זה הכל. גם לי יש כאן בחדר מטר ממני שני שקי חלבון שאני משתמש בהם מידיי פעם, אין לי שום דבר נגדם ואנחנו דווקא מסתדרים טוב ביחד ;-)

אכן אין צורך לצרוך חלבון קזאין, אך גיוון במקורות החלבון הוא טוב.
גם עם זה אני מסכים, כמובן.

😃

בינתיים רק קפאין, כשאחזור למסה אתחיל קריאטין ואם לא אגיע לכמות החלבון שאני צריך ביום כנראה אני אתחיל גם אבקת חלבון

• פותח/ת השרשור
לוקח רק אבקה ולא מזמן התחלתי עם קריאטין, אבל משבוע הבא אני מפסיק איתו.

למה אתה רוצה להפסיק עם זה מה אתה לא מרוצה מזה איך הרגשת שלקחת את זה כי אני רוצה להתחיל לקחת ואני מלתהבט עם להזמין את זה או לא..?

למה אתה רוצה להפסיק עם זה מה אתה לא מרוצה מזה איך הרגשת שלקחת את זה כי אני רוצה להתחיל לקחת ואני מתלבט אם להזמין את זה או לא..?

אני מפסיק בגלל שאני סופח נוזלים ואני גם עכשיו נכנס יותר ברצינות לחיטוב ככה שאני לא אצטרך אותו.

הרגשתי טוב, חזק ושאני יכול לעבוד עם משקלים שלא עשיתי עד היום ושאני יכול להתקדם.

נערך לאחרונה:
למה אתה רוצה להפסיק עם זה מה אתה לא מרוצה מזה איך הרגשת שלקחת את זה כי אני רוצה להתחיל לקחת ואני מלתהבט עם להזמין את זה או לא..?
קריאטין זה טוב בשביל כולם, רק אל תצפה ליותר מדי תוצאות כי בסופו של דבר זה בסך הכל תוסף טבעי..

ויטמין C
שמן דגים
שמן פשתן
מולטי ויטמין של ARO
ויטמין B קומפלקס
מדי פעם פריוורקאוט לפני אימון - assault/N.O.Explode
Xtend בזמן אימון
אבקת חלבון BSN Syntha 6 / ARO (כמעט אותם ערכים)
גלוטמין
כרגע בהפסקה מקריאטין ובטא אלנין
לפני השינה מגנזיום ציטראט של NOW או ZMA

צודק 100% חח ;-)
למה BCAA אם אפשר לשאול?

כי שאתה עושה יותר מ2 אימונים ביום אתה מנסה לשרוף כמה שפחות שריר , עדיף שהחומצות אמינו יבואו מהכדור ולא מהשריר (ויהיו במחזור האדם בזמן האימון ואחריו) במיוחד שאני כרגע מנסה לרדת עוד 2 קילו.

ובהרגשה הכללית זה עוזר לי להתאושש יותר טוב (זה ומגנזיום)

אני גם לפעמים שותה שייק חלבון בזמן האימון (אם זה אימון כוח) + BCAA + פירות + כל מה שיכול לעזור לא להיות מסוחרר בתוך הסטים ולהיות מרוכז

וואי וואי אני רואה כל אחד לוקח פה תוספים כאילו הוא איזה רוני קולמן מעורב עם איליה אילין.

חלבון
מולטי
אומגה
קריאטין
אבץ-מגנזיום.
BCAA

לא רוני קולמן ואין לי מושג מי זה איליה אילין, אבל כן ספורטאי תחרותי שמתאמן המון

ממש לא לוקח קשה...
אחת הסיבות להצטרפות שלי לפורום זה העניין שלי בכל נושא תוספי התזונה אז אני קורא כל תגובה בכל נושא שהוא במטרה ללמוד...
לשאלתך אני שחיין

ממש לא לוקח קשה...
אחת הסיבות להצטרפות שלי לפורום זה העניין שלי בכל נושא תוספי התזונה אז אני קורא כל תגובה בכל נושא שהוא במטרה ללמוד...
לשאלתך אני שחיין

יופי זה חשוב שנכנסת ללמוד.
אם התוספים עושים לך טוב תקח, אם יש לך זמן לישון יותר ולאכול יותר זה כבר עדיף מתוספים

בהצלחה באימונים!

• פותח/ת השרשור
כי שאתה עושה יותר מ2 אימונים ביום אתה מנסה לשרוף כמה שפחות שריר , עדיף שהחומצות אמינו יבואו מהכדור ולא מהשריר (ויהיו במחזור האדם בזמן האימון ואחריו) במיוחד שאני כרגע מנסה לרדת עוד 2 קילו.

ובהרגשה הכללית זה עוזר לי להתאושש יותר טוב (זה ומגנזיום)

אני גם לפעמים שותה שייק חלבון בזמן האימון (אם זה אימון כוח) + BCAA + פירות + כל מה שיכול לעזור לא להיות מסוחרר בתוך הסטים ולהיות מרוכז

אני מחכה להזמנה שתגיע ואני יתחיל לקחת גם bcaa כמה אתה לוקח ביום לפני אימון ואחרי אימון רק לפני אימון ?? איך בדיוק צריך לקחת את זה ומתי ??

תודה 😃

אני מחכה להזמנה שתגיע ואני יתחיל לקחת גם bcaa כמה אתה לוקח ביום לפני אימון ואחרי אימון רק לפני אימון ?? איך בדיוק צריך לקחת את זה ומתי ??

תודה 😃

שלי זה בכדורים, אני לוקח 2 לפני אימון ו2 אחרי האימון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית