הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה סקוואט

BROCK LESNAR

משתמש פעיל
850
294
נק' מוניטין:
772
850
294
85 קילו לחמישייה אני כרגע בss
דרך אגב המדריך רק העיר על זה שלא שמתי סוגרים לא על טכניקה או משהו

‏צפה בסרטון "בדיקת טכניקה סקוואט-85 קילו" ב-YouTube - בדיקת טכניקה סקוואט-85 קילו‏:

התחלת לא טוב, המשכת לא טוב.
הוצאת את המוט עם גב עגול ונראה שאתה מתחיל את הירידה עם גב עגול.
אתה לא מוציא מספיק ישבן, אתה מזיז את הצוואר יותר מדי, מקפץ או עושה משהו אחר עם כפות הרגליים בין החזרות ובמהלכן ואני מאמין שכפות הרגליים פונות קדימה ובעקבותיהן הברכיים, אבל קשה לראות.
קרא את האשכול הזה וצלם שוב לפי ההנחיות.
כמה דברים קטנים שישפרו את הטכניקה עד לפעם הבאה:
כפות רגליים פונות מעט החוצה (פחות מ-45 מעלות), ברכיים יורדות בעקבותיהן, חזה בחוץ וגב ישר עוד מהוצאת המוט, לפני התחלת התנועה (הירידה) קח אוויר כך שהבטן תתמלא וכווץ את הבטן. את האוויר אתה מוציא רק לאחר העלייה, כדי לשמור על כיווץ שיעזור לך ליישר את הגב לאורך כל התנועה. תוציא תחת החוצה, ממש. תרגיש את התנועה מהעקבים. בתחילת התנועה שחרר טיפה את הברכיים ואז תתחיל להתיישב אחורה. בנוסף, אל תסתכל הצדה ותשחק עם הצוואר. תסתכל שני מטרים קדימה ולמטה. תרגיש את החוליות בצוואר מתיישרות לפי עמוד השדרה.
אתה דופק גם גוד מורנינג רציני ולא שובר מקביל, אבל אולי זה יסתדר כשתלמד ליישר את הגב ולהתיישב אחורה.

• פותח/ת השרשור
התחלת לא טוב, המשכת לא טוב.
הוצאת את המוט עם גב עגול ונראה שאתה מתחיל את הירידה עם גב עגול.
אתה לא מוציא מספיק ישבן, אתה מזיז את הצוואר יותר מדי, מקפץ או עושה משהו אחר עם כפות הרגליים בין החזרות ובמהלכן ואני מאמין שכפות הרגליים פונות קדימה ובעקבותיהן הברכיים, אבל קשה לראות.
קרא את האשכול הזה וצלם שוב לפי ההנחיות.
כמה דברים קטנים שישפרו את הטכניקה עד לפעם הבאה:
כפות רגליים פונות מעט החוצה (פחות מ-45 מעלות), ברכיים יורדות בעקבותיהן, חזה בחוץ וגב ישר עוד מהוצאת המוט, לפני התחלת התנועה (הירידה) קח אוויר כך שהבטן תתמלא וכווץ את הבטן. את האוויר אתה מוציא רק לאחר העלייה, כדי לשמור על כיווץ שיעזור לך ליישר את הגב לאורך כל התנועה. תוציא תחת החוצה, ממש. תרגיש את התנועה מהעקבים. בתחילת התנועה שחרר טיפה את הברכיים ואז תתחיל להתיישב אחורה. בנוסף, אל תסתכל הצדה ותשחק עם הצוואר. תסתכל שני מטרים קדימה ולמטה. תרגיש את החוליות בצוואר מתיישרות לפי עמוד השדרה.
אתה דופק גם גוד מורנינג רציני ולא שובר מקביל, אבל אולי זה יסתדר כשתלמד ליישר את הגב ולהתיישב אחורה.

תודה על הביקורת.
אמנם לא רואים את זה אבל אני כן מוציא את כפות הרגליים החוצה. איך הדעת למסקנה שלא שברתי מקביל? בארבע החזרות הראשונות אני שובר בוודאות ורק בחמישית יש קצת ספק

אתה יורד לס"מ מעל גובה מקביל. שים לב לגובה הברכיים.
וגם אם היית שובר מקביל, יש כל כך הרבה בעיות בטכניקה, שזה ממש לא משנה.
תתעסק קודם כל ביישור הגב, כיווץ הבטן, התיישבות אחורה.

גב עגול ממש, כמו שאמרו כבר מההוצאה של המוט וגם במהלך הסט
תפסיק להסתכל לצד ותשלח ברכיים החוצה חזק

בכללי הטכניקה ממש גרועה, אין לך מה לחפש עם 85 ק"ג כרגע, תחתוך משקל לפחות בחצי, תלמד את הטכניקה כמו שצריך ותתקדם
זה לא נראה שאתה יודע או מנסה להחזיק משהו מהגוף שלך כמו שצריך (כל אזור הבטן - גב תחתון צריך להיות מכווץ חזק במהלך הסט והגב התחתון צריך להיות ישר)

85 קילו לחמישייה אני כרגע בss
דרך אגב המדריך רק העיר על זה שלא שמתי סוגרים לא על טכניקה או משהו

‏צפה בסרטון "בדיקת טכניקה סקוואט-85 קילו" ב-YouTube - בדיקת טכניקה סקוואט-85 קילו‏:

עוד פישוק, עוד תחת אחורה, עוד משקל על העקבים, עוד חזה בחוץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית