http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4527095,00.html
ליאור כלפון, שמגלם את איצקו בסדרה "רמזור", מתחיל בתהליך חיטוב, לאחר שהשמין עבור התפקיד.
והנה הוא בסט כבד של סקוואט שכבר מתחיל את התהליך:
גם בוסו, גם נעלי ריצה. נראה שאיצקו התקמצן על ייעוץ אישי באתר ופשוט שאל את המדריך בחדר הכושר.
ידע בפיתוח גוף ניכר שחסר לו, אבל ההומור מפצה על זה. מתוך הכתבה:
זה (ההשמנה) היה חלק מדרישות התסריט?
"ממש לא. אף אחד לא ביקש ממני. פשוט קיבלתי החלטה כשחקן לעלות במשקל כדי להיכנס לדמות. איצקו הגרוש והדחוי, אם הוא ייראה טוב מדי, זה לא יהיה אמין. בחו"ל מקבלים על התהליך שעברתי את האוסקר. אני קיבלתי טחורים"
הטוק-בקים הורגים אותי.
"הוא לא שמן!! ו-25% שומן זה בסדר גמור!!!
השפויה (06.06.14)
הנה עודד כתבה שנועדה לגרום לאנשים הפרעות אכילה!!"
כן, כי מי שמתחת ל-25% שומן הוא בעל הפרעות אכילה. בטח נעלבה כי יש לה 25% שומן והיא לא מודעת להבדלים בין גברים ונשים בהיבט הזה.
ליאור כלפון, שמגלם את איצקו בסדרה "רמזור", מתחיל בתהליך חיטוב, לאחר שהשמין עבור התפקיד.
והנה הוא בסט כבד של סקוואט שכבר מתחיל את התהליך:
גם בוסו, גם נעלי ריצה. נראה שאיצקו התקמצן על ייעוץ אישי באתר ופשוט שאל את המדריך בחדר הכושר.
ידע בפיתוח גוף ניכר שחסר לו, אבל ההומור מפצה על זה. מתוך הכתבה:
זה (ההשמנה) היה חלק מדרישות התסריט?
"ממש לא. אף אחד לא ביקש ממני. פשוט קיבלתי החלטה כשחקן לעלות במשקל כדי להיכנס לדמות. איצקו הגרוש והדחוי, אם הוא ייראה טוב מדי, זה לא יהיה אמין. בחו"ל מקבלים על התהליך שעברתי את האוסקר. אני קיבלתי טחורים"
הטוק-בקים הורגים אותי.
"הוא לא שמן!! ו-25% שומן זה בסדר גמור!!!
השפויה (06.06.14)
הנה עודד כתבה שנועדה לגרום לאנשים הפרעות אכילה!!"
כן, כי מי שמתחת ל-25% שומן הוא בעל הפרעות אכילה. בטח נעלבה כי יש לה 25% שומן והיא לא מודעת להבדלים בין גברים ונשים בהיבט הזה.