עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קוצר אבל אתה ממש אמרת לי לפני כמה זמן שהיה דיון על זה שאם צברת יותר תאי שומן יהיה יותר קל לצבור שומת בעתיד ואמרת שזה לא באמת רלוונטי כי זה פשוט ברמה אפסית ועכשיו אתה טוען שהוא כן יצבור יותר שומן בקלות בעתידשונה ביחס למה?
כנראה כן יהיה איבוד מסויים של מסת שריר, כנראה קל מאוד. ההבדל העיקרי הוא שהרווחת מעט יותר שריר מהר יותר, אבל אז תצטרך לבלות יותר זמן בחיטוב, אז אתה תעמוד במקום יותר זמן. בסופו של דבר זה יתאזן עם מסה נקייה, אבל יהיה לך יותר קל לצבור שומן בעתיד
תלוי על כמה מדובר.קוצר אבל אתה ממש אמרת לי לפני כמה זמן שהיה דיון על זה שאם צברת יותר תאי שומן יהיה יותר קל לצבור שומת בעתיד ואמרת שזה לא באמת רלוונטי כי זה פשוט ברמה אפסית ועכשיו אתה טוען שהוא כן יצבור יותר שומן בקלות בעתיד
יהיה שונה מבחינת שימור מסת שריר? אמרו פה שכן ואני לא רואה איך זה יתאפשר ברמה המשמעותית/בכלל אם אני משמר משקלי עבודה.
@kotzer @hanan @MasterSplitter
כן אבל אני הבנתי שלאבד מסת שריר זה לא פשוט בכלל בכלל, אפילו מייק אמר שכל עוד אתה מתאמן בעצימות יחסית גבוהה אתה לא תאבד שריר כמעט בטוחאתה משער שתוכל לשמר משקלי עבודה, זה לא תמיד נכון. אם תרד 30% מהמשקל גוף (דוגמא די קיצונית) ואתה לא מתאמן מתחיל, יהיה קצת קשה לשער שתוכל לשמר משקלי עבודה.
יש הבדל בין לאבד שריר אמיתי לבין מסת שריר.כן אבל אני הבנתי שלאבד מסת שריר זה לא פשוט בכלל בכלל, אפילו מייק אמר שכל עוד אתה מתאמן בעצימות יחסית גבוהה אתה לא תאבד שריר כמעט בטוח
וגליקוגן ונוזלים זה לא באמת איבוד כי תוך כמה ימים של אכילה בפלוס קלורי הם חוזרים לעצמם לא?יש הבדל בין לאבד שריר אמיתי לבין מסת שריר.
רקמת השריר בנויה מתאי תמיכה, ומתאי השריר, שמורכבים בעצמם מסיבי שריר, גליקוגן, ונוזלים (זה הרוב הוחלט של המשקל שלהם).
תאי תמיכה ושריר לא מאבדים, אבל נפח שריר אפשר לאבד מגליקוגן ונוזלים, שישפיע ברמה מסויימת על תפקוד השריר.
קח בחשבון שגם המחקרים שמראים צבירה של יותר מסה רזה ממסה מלוכלכת לא מראים כמה בפועל הוא שריר אמיתי וכמה הוא "נפח שריר", ככה שכנראה שמה שעולה יותר במסה מלוכלכת הוא ברובו נפח אקסטרה, ומידה מועטה יותר סיבי שריר
תיאורטית כן, לדעתי אבל הכמות שלהם לאורך זמן תשפיע על התנאים בתא השריר וסביבתו, ולכן ישפיעו על מעבר לזהוגליקוגן ונוזלים זה לא באמת איבוד כי תוך כמה ימים של אכילה בפלוס קלורי הם חוזרים לעצמם לא?
זאת אומרת שלא באמת מאבדים שריר בחיטוב