הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דאמבלס באימון ביתי - מספיק?

• פותח/ת השרשור idobh2
  • פורסם בתאריך

idobh2

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
0
40
0
שלום לכולם!
אני כרגע מתאמן בבית, עם ספה ודאמבלס ב"משקלים שמאתגרים אותי ב8-15 חזרות" כמומלץ בספרים ומאמרים =). אימונים לפי תכנית מסודרת, לא סתם מפמפם.
רציתי לדעת - קריטי שכל מה שאני עובד איתו זה דאמבלס? כלומר אפשר בתרגילי דאמבלס להגיע לאותן תוצאות כמו תרגילים עם מכשור של מכון? למשל זה נורא שאין לי אימונים עם מוט ארוך?

• פותח/ת השרשור
בעקרון אלה מוטות דאמבלס שאפשר לשים איזה משקל שרוצים.. כרגע יש לי צלחות במשקל של 20 ק"ג לכל יד (כלומר 40 בכולל) ואני יכול להוסיף עוד במקרה הצורך, פשוט כרגע אני לא מגיע ליותר.

אבל טוב לדעת! תודה!

שלום לכולם!
אני כרגע מתאמן בבית, עם ספה ודאמבלס ב"משקלים שמאתגרים אותי ב8-15 חזרות" כמומלץ בספרים ומאמרים =). אימונים לפי תכנית מסודרת, לא סתם מפמפם.
רציתי לדעת - קריטי שכל מה שאני עובד איתו זה דאמבלס? כלומר אפשר בתרגילי דאמבלס להגיע לאותן תוצאות כמו תרגילים עם מכשור של מכון? למשל זה נורא שאין לי אימונים עם מוט ארוך?

התשובה המסורתית תהייה "לא". התשובה המסורתית פחות (והפתוחה יותר לאפשרויות) תהייה "תלוי במטרות שלך".

יש לא מעט תרגילים שתוכל לבצע עם משקוליות (או "דאמבלים") וספה. בשלב מסויים הגוף שלך יסתגל לעומס העבודה. במקרה שלך, תדאג להיות יצירתי (בגדר פרמטרים מסויימים) מספיק כדי לגוון את תוכנית האימונים. אם יש אפשרות, והמשקוליות אינן יצוקות, תקנה פלטות משקל נוספות.

מוט מתח (רגיל או טלסקופי) ומשקולת (מוט ארוך) הם תוספות מכובדות שיוסיפו לגיוון.

תוצאות אימונים עם הציוד הקיים אצלך לא תהיינה דומות לאימונים עם מכשור מלא במקום מסודר. יחד עם זאת, אם הנסיבות מאפשרות לך להתאמן עם הציוד צשיינת בלבד, עדיף משהו מכלום.

בהצלחה.

סקוואט עם משקולות מתברגות זה די מבאס מנסיון, תדאג לעשות את זה עם נעליים רציניות :S
בכל מקרה אני סידרתי לעצמי תכנית יפה עם דאמבלים לפני שהייתי בחדר כושר.
אם יש מספיק משקל אין סיבה שלא תתקדם יש המון תרגילים לעשות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית