הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחרי תוכנית כוח

• פותח/ת השרשור Israel
  • פורסם בתאריך

Israel

משתמש מתחיל
126
16
נק' מוניטין:
92
126
16
היי
אני אחרי תוכנית SS -ורוצה לעשות קצת הפסקה מהנושא של כוח
1.לתת לגוף קצת לנוח מהעומס
2.לעבוד גם על טווח חזרות גדול יותר
3.לשלב יותר תרגילים מבודדים
ואולי להוסיף אימון רביעי בשבוע
ד"א הטקסס והלינאראית לא בשבילי עכשיו-אני בנתיים לא רוצה לעלות מהמשקלים שהגעתי גם לא בהתקדמות שבועית
קשה לי כבר להאמין בתוכניות AB פשוטות
כי ראיתי ממש תוצאותמתוכניות כוח
גם לא מתחבר לAB שיש בפורטל
חשבתי לבנות סוג של AB שתורכב מA1 B1 A2 B2
אני חושב שתוכנית AB רגילה לא תקדם אותי -אולי היא תיתן פאמפ שאחרי יומיים יורד
חשבתי לעשות על הAB סוג של תבנית של עצימות נפח והתאוששות
והקטע של
A1 וA2 יהיה החלפת תרגילים
נגיד A1
לחיצת חזה עם מוט וב2 עם חופשיות

או לקחת תוכנית FBW ולעבוד 4 פעמים בשבוע -
כך שיצא מצב שאימון ראשון -טווח ב 12 ל15
אימון שני בין 5-8 חזרות
ואימןן שלישי התאוששות (70 אחוז )
וברביעי אולי אותה תוכנית עם תרגילים שונים

מה דעתכם?
מה שגורם לי לרצות לבנות תוכנית היא העובדה שבתוכנית כוח כל הגוף גודל ואין כמעט פאמפ וגם כבר לא יכול להתקדם
עשיתי ריסטים -אוכל ויושן טוב
ובתוכנית פיצולים זה רק פאמפ שיורד אחרי כמה ימים
שיוצא שביום שני לדוג' יש פאמפ ביד ואין בחזה ולאחר מכן הפוך
אפשר להגיד שאהבתי את הSS ואת הלינארית רק שאין בהם מספיק תרגילים בשביל גם לחזק אותי וגם לגרום לי לגדול כמו שאני רוצה
הבעיה שכל אחד שנכנס לכאן שולחים אותו לעשות SS ואז רובם שקרעו את התחת בלבנות את ההתקדמות לא רוצים לחזור אחורה ומעדיפים תוכנית כוח כך שאם בהתחלה רציתי פיתוח גוף היום יותר מעניין אותי כוח,

מנסה למצוא את השילוב,חוץ מזה אולי יהיו כמו סתירות במה שאני רוצה ממה שרשמתי כי אני כבר לא יודע בדיוק איזה תוכנית אני צריך
אפשר להגיד שבפורטל יש תוכניות ממש טוב למי שרוצה כוח אבל למי שרוצה פיתוח גוף האפשריות הם מצומצמות מאוד

ואשמח לעזרתכם לבנות משהו שישלב את 2 התחומים ארשום כאן את הכיוונים שחשבתי עליהם
1.לקחת את הSS להוסיף תרגיל שני לכל קבוצה ולעבוד בבסיסיים 8 חזרות ובתרגיל הנוסף 10 חזרות
2.אותו עקרון כמו הסעיף הראשון רק עם הלינארית של ביל בטאר ולהוסיף בנוסף למה שיש בסעיף 1 גם תרגילים ליידיים ותאומים
3.לבנות פול בודי עם תבניות כמו של הטקסס -נפח עצימות וכו' \עם תרגילים משתנים
4.AB עם תבניות כמו של הטקסס -או ברמה של אימון או ברמה שבועית או חודשית (או שבוע 12 חזרות )שבוע עד 8 ושבוע עד 3 חזרות
5 או פיצולים של 4 ימים

זה כי אפשר להגיד אני רוצה לאכול את העוגה להשאיר אותה שלמה כמו שאומרים -גם כוח וגם פאמפ -גם לא לעבוד על אותם תרגילים גם לגוון בטווח חזרות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית