הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קפיצה בחבל

• פותח/ת השרשור Vosegus
  • פורסם בתאריך

Vosegus

משתמש משקיע
3,382
2,115
נק' מוניטין:
5,837
3,382
2,115
אהלן,
אני לא באמת קרוספיטר..אני מתעסק בפווארליפטינג וזה..
בכל מקרה, רציתי לדעת אם יש לכם רעיון אולי מה אני יכול לעשות עם חבל כדי לשמור על רמה כלשהי של כושר אירובי?
אני עושה 20 דקות אופניים בסוף אימון וקצת חבל...אבל החבל מרגיש לי רנדומלי כזה.
יש רעיונות?

תודה!

נ.ב.
איך עושים דאבל אנדרים וכאלה?חח

תרשום ביוטיוב דאבלאנדר פרוגרשן , אני בטוח שתמצא אלפי הסברים.

ובקשר לרנדומלי, מה לעשות...זוהי תנועה "מונוטונית" כמו ריצה אופניים וכו' רק טיפה יותר פונקציונאלית...
שתלמד DU תנסה לתת כמה שיותר רצופים ותראה שבאיזור ה100+ זה כבר יחסית קשה ועצים

חבל זה אחלה של אירובי, אינטרוולים זו דרך טובה לשמור ולחזק את הסיבולת לב ריאה. אני אוהב לעשות טבאטה או סידור דומה אחר מבחינת חלוקת זמנים.
כל התרגילים יבואו לך כבר לבד אחרי שתלמד לקפוץ טוב ותהיה לך הקוארדינציה לזה.

• פותח/ת השרשור
חבל זה אחלה של אירובי, אינטרוולים זו דרך טובה לשמור ולחזק את הסיבולת לב ריאה. אני אוהב לעשות טבאטה או סידור דומה אחר מבחינת חלוקת זמנים.
כל התרגילים יבואו לך כבר לבד אחרי שתלמד לקפוץ טוב ותהיה לך הקוארדינציה לזה.
אינטרוואלים כבד לי. גם מבחינת זמן וגם מבחינת לחץ על הברכיים והרגליים(אם התכוונת לריצה).
בנוגע לקפיצה בחבל, אני קופץ סבבה...לא יודע לעשות DU אבל ברגילים אני ממש בסדר

אינטרוואלים כבד לי. גם מבחינת זמן וגם מבחינת לחץ על הברכיים והרגליים(אם התכוונת לריצה).
בנוגע לקפיצה בחבל, אני קופץ סבבה...לא יודע לעשות DU אבל ברגילים אני ממש בסדר

אני במקומך הייתי עושה חתירה\אופניים\שחיה....דברים "שיפגעו" לך פחות בכוח

• פותח/ת השרשור
אני במקומך הייתי עושה חתירה\אופניים\שחיה....דברים "שיפגעו" לך פחות בכוח
זה בדיוק מה שאני עושה, אופניים.
אבל יש לי חבל ואני די אוהב לקפוץ עליו האמת..בגלל זה אני מתעניין אם אני יכול לשנות את הצורה שבה אני עובד.
בד"כ אני קופץ 100 פעמים..נח..ואז קופץ עוד איזה 50 וזהו ומתחיל מתיחות של אחריי אימון..

התכוונתי לאינטרוולים בחבל

איך זה מתבצע?
בדיוק כמו ריצה. אני אישית עושה טבאטה ולפעמים חלוקות אחרות אבל דומות מבחינת זמנים. 20 שניות עבודה 10 מנוחה ל8 סייקלים (4 דקות סך הכל) וחוזר על זה מספר פעמים.

• פותח/ת השרשור
בדיוק כמו ריצה. אני אישית עושה טבאטה ולפעמים חלוקות אחרות אבל דומות מבחינת זמנים. 20 שניות עבודה 10 מנוחה ל8 סייקלים (4 דקות סך הכל) וחוזר על זה מספר פעמים.
נשמע טוב!
אנסה היום

Back
למעלה תחתית