דיון התוספים המומלצים ביותר לחיטוב?

Stav Shy

משתמש פעיל
514
85
נק' מוניטין:
380
514
85
טוב חבר'ה אני נמא בחיטוב בערך כחודש וחצי ושמתמש ב
Hydroxycut Hardcore Elite שהוא הינו שילוב של יהומבין וקפאין
Opti-Men Daily Multi-Vitamin Pill for Overall Men's Health של אופטימום מולטי ויטמין
optimum BCAA חומצת אמינו
מה ניראלכם ? טוב לא טוב? להוריד להוסיף ?
מטרות- הורדת אחוז שומן + שימור מקסימלי על מסת שריר קיימת
(אל דאגה לגבי תפריט הוא מסודר)

קראתי הבנתי אבל גם קראתי בעבר מחקר שמסביר שחלון ההזדמנויות הוא לא מיתוס, ומכיוון שאני לא כימאי אני לא יכול להגיד לך מה יכול להיות פגום במחקר הזה.. בכול אופן אתה צודק אין לי שום רפרנסים אבל למי שרוצה לתסף את זה עדיף שיעבור על זה לעומק
חלון הזדמנויות אכן לא מיתוס.
ואיך בידיוק חלון הזדמנויות קשור לצריכה של BCAA לפני אימון כמטרה למנוע פירוק שריר?
חלון הזדמנויות הוא חלון הזדמנויות ו- BCAA זה BCAA.

לא צריך להיות כימאי.

• פותח/ת השרשור
חלון הזדמנויות אכן לא מיתוס.
ואיך בידיוק חלון הזדמנויות קשור לצריכה של BCAA לפני אימון כמטרה למנוע פירוק שריר?
חלון הזדמנויות הוא חלון הזדמנויות ו- BCAA זה BCAA.

לא צריך להיות כימאי.
בוא ניצא מנקודת הנחה שאני לא שותה אבקת חלבון יש לי כדורים של 1 גרם כדור איך אני אמור לקחת את הBCAA ? כל יום? כל יום אימון כמה? ובאיזה זמנים?

בוא ניצא מנקודת הנחה שאני לא שותה אבקת חלבון יש לי כדורים של 1 גרם כדור איך אני אמור לקחת את הBCAA ? כל יום? כל יום אימון כמה? ובאיזה זמנים?
מספיק לקחת אותו לפני כל אימון.
7 גרם.

Hydroxycut hardcore elite זה סתם תוסף נחמד שייתן לך טיפה אנרגיה באימונים בגלל הקפאין אבל בגדול לא משתלם כי יהומבין לא שורף שומן כל כך חזק וגם לא יעיל מעל ל-10% שומן.
מולטי ויטמין זה תמיד טוב, חיטוב/מסה לא משנה מתי.
BCAA זה חארטה לפי דעתי, לא שומר על שום שריר וגם ברוב אבקות החלבון יש כמות נכבדת של BCAA, אז לקנות את התוסף בנפרד נשמע לי קצת מיותר..
הורדת שומן תוכל להתקיים רק עם תפריט טוב, שימור מסת שריר לא יהיה אף פעם במאה אחוז, תמיד אתה תאבד מסה בחיטוב אלה אם את תוסיף טסט לסיפור ואז זה אחר..

לא זוכר איפה לפני כמה זמן קראתי מחקר שאמרו שבאבקת חלבון זה סתם חרטא שרושמים שיש גם bcaa בשביל שאנשים תהיה להם עוד סיבה לקנות אז לא צריך להסתמך על האבקה ולהגיד טוב יש בה bcaa, עם אתה אוכל מספיק בשר ביום בשר לא עוף אז זה מעולה אבל מרבית המתאמנים בחדר כושר שעובדים משקלי גוף ועוד.. לא אוכלים מספיק ממה שהם צריך אז תוסף כמו bcaa לפי דעתי זה מעולה אין פה מה לטעות ולהגיד זה לא עובד כי זה פשוט חומצות אמיניות החלבון "חזה עוף שכל אחד אוכל" הוא תרכובת אורגנית הבנויה מחומצות אמינו אז זה כמו להגיד חזה עוף לא עוזר.. זה אותו דבר

ככה לפי דעתי אני חושב 😃

לנושא

לפי דעתי תיקח רק את הbcaa אבקת חלבון ואת המולטי ויטמין כל השאר להוריד

את הbcaa לקחת לפני אירובי בשביל למנוע פירוק שריר וגם לפני אימון..

לא זוכר איפה לפני כמה זמן קראתי מחקר שאמרו שבאבקת חלבון זה סתם חרטא שרושמים שיש גם bcaa בשביל שאנשים תהיה להם עוד סיבה לקנות אז לא צריך להסתמך על האבקה ולהגיד טוב יש בה bcaa, עם אתה אוכל מספיק בשר ביום בשר לא עוף אז זה מעולה אבל מרבית המתאמנים בחדר כושר שעובדים משקלי גוף ועוד.. לא אוכלים מספיק ממה שהם צריך אז תוסף כמו bcaa לפי דעתי זה מעולה אין פה מה לטעות ולהגיד זה לא עובד כי זה פשוט חומצות אמיניות החלבון "חזה עוף שכל אחד אוכל" הוא תרכובת אורגנית הבנויה מחומצות אמינו אז זה כמו להגיד חזה עוף לא עוזר.. זה אותו דבר

ככה לפי דעתי אני חושב 😃

לנושא

לפי דעתי תיקח רק את הbcaa אבקת חלבון ואת המולטי ויטמין כל השאר להוריד

את הbcaa לקחת לפני אירובי בשביל למנוע פירוק שריר וגם לפני אימון..
אתה יודע שחלבון בנוי מחומצות אמינו, נכון?
אין כזה דבר חלבון ללא חומצות אמינו.
זאת השרשרת שמופק ממנה החלבון.

אתה יודע שחלבון בנוי מחומצות אמינו, נכון?
אין כזה דבר חלבון ללא חומצות אמינו.
זאת השרשרת שמופק ממנה החלבון.

נו ומה אמרתי ??
אני מצוטט את עצמי...

החלבון "חזה עוף שכל אחד אוכל" הוא תרכובת אורגנית הבנויה מחומצות אמינו

אמרתי שקראתי מחקר לא יודע כמה זה נכון אמרתי לא צריך להסתמך על זה זה הכל...

נערך לאחרונה:
נו ומה אמרתי ??
אני מצוטט את עצמי...

החלבון "חזה עוף שכל אחד אוכל" הוא תרכובת אורגנית הבנויה מחומצות אמינו
למה אמרת שסתם רושמים שיש באבקות חלבון חומצות אמינו?
הבנתי את הכוונה שלך, כדי שאנשים יגידו "וואו, גם חלבון וגם חומצות אמינו".
הבעיה היא, זה נכון שיש חומצות אמינו בחלבון, אבל במינונים שונים.
יש חברות שמוכרות אבקת חלבון עם 2 גרם BCAA וחברות שמוכרות אבקות חלבון עם 10 גרם BCAA למנה.
עושים את זה כדי שאנשים ידעו לאיפה לכוון את עצמם.

יש חברות שמוכרות אבקת חלבון עם 2 גרם BCAA וחברות שמוכרות אבקות חלבון עם 10 גרם BCAA למנה.

ערכתי הוספתי ואתה כבר כתבת משהו תקרא את מה שרשמתי..

אני פשוט אומר שלא צריך להאמין לכל מה שרושמים ולא להסתמך על זה כי יש אנשים שאומרים ואו באבקה הזאת כתוב יש גם 5% bcaa אז אני יקח פעמיים את האבקה וגם הכנסתי 50 גרם חלבון וגם 10% גרם של bcaa וזה פשוט בולשיטטטטטט !! נמצא שם bcaa אבל בכמות כל כך קטנה שזה לא מדגדג לך וזה מה שמעצבן שעובדים כך על כל כך הרבה אנשים אז אני אומר לא צריך להסתמך על האבקה צריך לאכול הרבה מאוד בשר ולא עוף/ חזה עוף כי בבשר יש את רוב חומצות אמינו שאתה צריך ולא בעוף ורוב האנשים לא אוכלים הרבה בשר אז בקושי מכנסים bcaa אז תוסף כמו bcaa טוב ומומלץ לפי דעתי..

אתה מודע לזה אבל שאם אתה מגיע לתצרוכת היומית של החלבון שלך, סביר להניח שתגיע למספיק BCAA?

אתה מודע לזה אבל שאם אתה מגיע לתצרוכת היומית של החלבון שלך, סביר להניח שתגיע למספיק BCAA?
אתה מודע לזה שבכל חלבון יש מספר שונה של BCAA, כן?
אפשר להגיע ל- 100 גרם חלבון ביום שמתוכם יש 10 גרם BCAA.
ואפשר להגיע ל- 100 גרם חלבון שמתוכם יש 30 גרם BCAA.

זה די קשה להגיע ל- 30 גרם חומצות אמינו דרך אוכל כל יום.
ולחשוב שאתה צריך 7-10 גרם מהם לפני האימון.
זה לא קל.

ערכתי הוספתי ואתה כבר כתבת משהו תקרא את מה שרשמתי..

אני פשוט אומר שלא צריך להאמין לכל מה שרושמים ולא להסתמך על זה כי יש אנשים שאומרים ואו באבקה הזאת כתוב יש גם 5% bcaa אז אני יקח פעמיים את האבקה וגם הכנסתי 50 גרם חלבון וגם 10% גרם של bcaa וזה פשוט בולשיטטטטטט !! נמצא שם bcaa אבל בכמות כל כך קטנה שזה לא מדגדג לך וזה מה שמעצבן שעובדים כך על כל כך הרבה אנשים אז אני אומר לא צריך להסתמך על האבקה צריך לאכול הרבה מאוד בשר ולא עוף/ חזה עוף כי בבשר יש את רוב חומצות אמינו שאתה צריך ולא בעוף ורוב האנשים לא אוכלים הרבה בשר אז בקושי מכנסים bcaa אז תוסף כמו bcaa טוב ומומלץ לפי דעתי..

כן, זה די מציק.
חוץ מזה, אם ראית את התוכנית כולבוטק לאחרונה, קשה לי אפילו להסתמך על בשר וחזה עוף.
100 גרם חזה עוף בארה"ב מכיל קרוב ל- 40 גרם חלבון.
בארץ 100 גרם חזה עוף מכיל 23 גרם חלבון בגלל כל המים והפוספטים שמכניסים לו, אז היחס של החלבון לעומת המשקל יורד.
הכל בולשיט פה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית